Fallen_Angel написа:И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?
И с какво точно е задоволено това любопитство?
Аз призовавам за същото отчето - не рискувай името си!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Fallen_Angel написа:И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?
TerroJ написа:Fallen_Angel написа:И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?
Sunway написа:
Аз нямам нищо против да не казва, щом така са се разбрали, но аз конкретно питах дали е имало среща между Селяка и тартори от агитката ни.Само това, друго не ме интересува, защото го имаше споменато във вестниците.
Alternative написа:Ако имаше оригинални екипи на Ботев,и се продаваха във фен магазин веднага си взимах на Морини![]()
![]()
![]()
Sunway написа:TerroJ написа:Fallen_Angel написа:И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?
Аз нямам нищо против да не казва, щом така са се разбрали, но аз конкретно питах дали е имало среща между Селяка и тартори от агитката ни.Само това, друго не ме интересува, защото го имаше споменато във вестниците.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта