ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TerroJ
Контакти:

Re: Чудо! Серджо раздава пари в Ботев, пак отсрочват Сделката

Мнениеот TerroJ » 06 ное 2009 09:50

Fallen_Angel написа:И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?

И с какво точно е задоволено това любопитство?
Аз призовавам за същото отчето - не рискувай името си!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 06 ное 2009 09:59

TerroJ написа:
Fallen_Angel написа:И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?

Аз нямам нищо против да не казва, щом така са се разбрали, но аз конкретно питах дали е имало среща между Селяка и тартори от агитката ни.Само това, друго не ме интересува, защото го имаше споменато във вестниците.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Лошият късмет гони Морини по петите

Мнениеот ilian12 » 06 ное 2009 10:19

Трябва ни втори халф като Морини.
105 години / 4 поколения ботевисти!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 ное 2009 10:20

Всички сме любопитни,но момчетата са прави.Досега се споделяше кой какво знае,хиените на мига пускат в медиите прочетеното и настава каша.С това любопитство и изнасяне на информация можем силно да навредим и забавим сделката.Стига ни,че казват :нещата вървят в добра посока.Кво искате вие да се пише кога са закусвали,кога са обядвали,какво са си казали.....

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 06 ное 2009 10:31

Sunway написа:
Аз нямам нищо против да не казва, щом така са се разбрали, но аз конкретно питах дали е имало среща между Селяка и тартори от агитката ни.Само това, друго не ме интересува, защото го имаше споменато във вестниците.

да имало е такава среща и думите на селския са;
искам всичко да приключи максимално бързо и прехвърлям акцийте на италианците без пари .
за КТБ отбора струва 2мил.лв. :!: това е ,ако искаш му вярвай ако искаш не.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Лошият късмет гони Морини по петите

Мнениеот Abbiati » 06 ное 2009 10:38

Alternative написа:Ако имаше оригинални екипи на Ботев,и се продаваха във фен магазин веднага си взимах на Морини :!: :!: :!: ;)

Да се надяваме и това да стане скоро!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 06 ное 2009 11:29

Елементарната заблуда щом на Ирена сайта пуска положително значи е вярно, да ама не. Помислете следното: Пускат положително, ама лъжа и като няма пари феновете ша кажат, тоя и той лъже да се маха и те пак стават безалтернативни. Кво тряя стане, че Ботев игарят с червени екипи ли, за да се спре да им се вярва и чете

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 06 ное 2009 11:54

Вижте, моята цел не е да дразня никой, знам че всички сме любопитни и искаме подробности, но не може да се казава всичко. Нещата вървят за сега, някой, ако си мисли, че ще е лесно се лъже, затова казвам се иска търпение. Няма кой да дойде в тази момент на криза и да брой на куп 8 000 000, ако беше така селския пойска от Бг кандидатите 2 000 000, но си тръгнаха, пари на куп трудно се дават. Оставете хората да работят, защото и без това от всякъде са притиснати за пари - полиция, заплати, глоби, хотели, гостувания, квартири и още може би много други неща може би пропускам. Нали се сещате, че ако пиша подробности другите клубове ще искат да направят същото и веднага на един дето сърцето му се къса тези дни ще тръгне да разваля всичко, айде че много се разприказвах, не искайте да се казват неща, които не трябва да се споделят. Да имаме вяра и нещата ше се оправят малко по малко!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 06 ное 2009 12:28

Sunway написа:
TerroJ написа:

Да, наистина е имало среща с мизерника, но това нищо не значи. От толкова години този мръсник не спря да лъже, защо трябва да вярваме на неговите думи.

Върни се в “Ботев”