ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Чудо! Серджо раздава пари в Ботев, пак отсрочват Сделката

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2009 07:34

Всичко е много просто и ясно.Докато всички италиянски футболисти, начело с Пичони и Масинкату са тук,всичко е наред.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 06 ное 2009 07:43

Не е никак наред ! Ако ще се прави нещо да се прави като хората ! Такива половинчати положения не са в полза на абсолютно никой ако искаме тепърва отново да ставаме голям клуб ;)

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 ное 2009 08:06

BultraStyle написа:Не е никак наред ! Ако ще се прави нещо да се прави като хората ! Такива половинчати положения не са в полза на абсолютно никой ако искаме тепърва отново да ставаме голям клуб ;)

Развой за другата седмица:

Понеделник: Да бъде Светлина! И бе светлина! Идват италианците.
Вторник: Митьо Селския подписва договор на стойност 1 лев.
Сряда: На Колежа идват Кака, Дейвид Бекъм, Рууни, Раян Гигс, за треньор е назначен сър Алекс Фергюсън, заместник треньор - Мауриньо.
Четвъртък: Ботев става служебно шампион и носител на Купата и Суперкупата на страната. УЕФА вади Ман Юн от ШЛ и вкарва Ботев на негово място.
Петък: Ботев бие за един ден всички отбори в групата си в ШЛ и стига финал служебно и за заслуги.
Събота: Ботев печели ШЛ, лети до Токио и печели и купа Тойота.
Неделя: Италианците си почиват...

Надявам се разбираш какво имам предвид. Един месия досега е идвал на света, преди 2000 години, и на него дори са му трябвали 33 години, за да си свърши работата...

Лесно се руши, трудно се гради, а урода успя да руши 10 години. Каквото има да става - ще стане. На този етап не виждам как нечовека може да печели от подкрепата ни към отбора и към момчетата, които играят. Когато има развитие - ще се реагира според развитието. Всички срокове, заплати и какво ли не, с изключение на един, са плод на медиите, за които е голям кеф да ни "преметнат" двойно - веднъж с бомбастична статия "Утре е сделката!", която им докарва няколко хиляди уникални посетителя, и веднъж с това, че "утре" ще влязат също толкова хиляди да видят дали сделката е станала.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 06 ное 2009 08:09

botev_1912 написа:

Стига бе - примерно искаш някой да излезе и да ти каже - Вчера бяхме в Крумово и хвърляхме бомби по-къщата на селяка, счупихме му и два прозореца."

Тарторите имат доста повече инфо от нас, което няма как да се съобщи на всички!

Нямах предвид за крайните мерки ;).Тези неща не се казват публично :) Имах предвид някои работи около сделката.Вчера четох някъде, че Селяка уж се бил видял с Божо, ама колко е верно това не знам :o
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 06 ное 2009 08:40

МОМЧЕТА СВОБОДАТА Е БЛИЗО!Италианците не са от хората, които си хвърлят парите на вятъра.Ако сте забелязали, до сега са раздали по 100 и 400 лв. и то с пари от билетите.Така че, ако наистина са обещали/защото от този сайт излизат само лъжи/и днес платят на футболистите,значи нещата са изпипани/ТЕ ЗНАЯТ С КОГО СИ ИМАТ РАБОТА/.Имам вътрешно усещане че отбора вече е продаден,дори и нотариално.Нека се радваме на мига и да подкрепяме отбора.Нека превземем Стара Загора.НАПРЕД КАНАРИ !!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 06 ное 2009 08:48

Някои знаели какво стана с обжалването ??? и имали изобщо такова ??? :roll: :roll: :roll: :? :? :? :shock: :shock: :shock:

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 06 ное 2009 09:04

В интервюто по ТВ МАЛУ каза че ще обжалваме, но според мен ефект няма да има, тъй като 1 мач е за хвърлени педмети и ударен полицай и и 1 мач за навлизане на фен на терена.

TerroJ
Контакти:

Мнениеот TerroJ » 06 ное 2009 09:12

Don Rumen написа:Знам, но тази вечер говорих с хора(не искам да споменавам имена, защото всеки може да прочете)..........

Отче, ако наистина знаеш нещо или го кажи, или не дразни хората!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 ное 2009 09:17

TerroJ написа:
Don Rumen написа:Знам, но тази вечер говорих с хора(не искам да споменавам имена, защото всеки може да прочете)..........

Отче, ако наистина знаеш нещо или го кажи, или не дразни хората!

И с кое те дразни? Че рискува името си, и че рискува източника си, за да задоволи нечие любопитство?

Аз заради това спрях да давам всякаква информация. Едно, че бях оплюван като виновен, друго, че хората, които ми казваха неща се сърдеха и трето, че разни прошляци като Динчер с моята информация си правеха парички.

Два пъти посъветвах отеца да не казва нищо, дано този път ще ме послуша.

Върни се в “Ботев”