Ботев привлече две звезди на Динамо Букурещ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ботев привлече две звезди на Динамо Букурещ

Мнениеот DarkPsy » 12 яну 2014 08:20

percival написа:
stanley56 написа:
percival написа:Това си е откровено престъпление за огромна сума пари !

Сигурен ли си? Ако, да, предлагам ти да сезираш прокуратурата.

Хех,караш ме да пиша неща ,които не искам ! Каква прокуратура и какъв съд ? Нали знаеш ,че у нас които плаща той поръчва музиката.
Не вярвам ,те така на двама основни футболисти на Динамо Б да бъдат освободени ,още повече ,че единият е твърд национал през последната година и един от най-преспективните и конвертируеми футболисти в Румъния.Отделно да откажеш оферта от Украйна за сметка на оферта във България ,ми звучи ,доста несериозно.
Работата става малко като на "лилавите" за Вутов и Удинезе.Ония могат да го вземат за 300 000 евра ,ама те преговаряли и сумата станала 900 000 евро.Кой е тоя лудия ,дето ще дава 3 пъти повече пари за нещо което е на сергията и струва 300к ? Още повече ,че купувача е сериозен играч в тази област.

Едно си баба знае, едно си баба лае.

Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 12 яну 2014 16:06

percival написа:
stanley56 написа:
percival написа:Това си е откровено престъпление за огромна сума пари !

Сигурен ли си? Ако, да, предлагам ти да сезираш прокуратурата.

Хех,караш ме да пиша неща ,които не искам ! Каква прокуратура и какъв съд ? Нали знаеш ,че у нас които плаща той поръчва музиката.
Не вярвам ,те така на двама основни футболисти на Динамо Б да бъдат освободени ,още повече ,че единият е твърд национал през последната година и един от най-преспективните и конвертируеми футболисти в Румъния.Отделно да откажеш оферта от Украйна за сметка на оферта във България ,ми звучи ,доста несериозно.
Работата става малко като на "лилавите" за Вутов и Удинезе.Ония могат да го вземат за 300 000 евра ,ама те преговаряли и сумата станала 900 000 евро.Кой е тоя лудия ,дето ще дава 3 пъти повече пари за нещо което е на сергията и струва 300к ? Още повече ,че купувача е сериозен играч в тази област.

Съветвам те преди да пишеш да прочетеш написаното да го осмислиш и тогава да пишеш.Проблема идва от мениджъра, които взема 50% от трансфера на играча но не по-малко от 300 000 евро,мъчи се със игри да вдига цената на играча.Реално няма оферти от Краснодар,Черноморец или английски клуб,тоест казва искат да играят в тези клубове и Ботев вади голямата пачка да ги изпревари.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 яну 2014 17:24

amstel_beer написа:
BadBoy написа:Цитирам ти медиите в Румъния, какво пишат, така че стига злоба, браво за тези трансфери.

amstel_beer написа:Тия ги разбрахме, дайте нещо за третия - Джофри Кастилион :roll:

60 мача в Ередивизия, не са малко, що за стока е, ще видим

Аха, Мъри ще трябва да поработи доста с него - играе нападател, но не може да бележи :mrgreen:

[offtopic]Бележил е голове за всички отбори, за които е играл, включително и за 3-те гарнитури на младежния национал на Холандия. При ръст от 1,91 м. се надявам да се превърне в тежкия таран, който ни липсваше досега. За визитката му ще трябва да се разходиш до темата за Селекцията :)[/offtopic]
Изображение Изображение

morqk88
Контакти:

Мнениеот morqk88 » 13 яну 2014 14:05

http://www.dobrichlive.bg/dobrudzha-se- ... a-192.html
Този вратар от Ботев добър ли е? Разбрах че е юноша....големи надежди му влъзлагат

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 яну 2014 14:55

Павел Петков не е наш юноша!
Син е на треньора на вратарите Петко Петков и миналата пролет беше на проби в Ботев, но го пратиха в Раковски, където, не съм сигурен дали не игра само в контроли през лятото. Каква класа е, за мен поне е загадка. Баща му е вратар и сигурно го готви от малък за този пост, което принципно все пак е нещо. Успех му пожелавам на момчето, както и на Добруджа.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”