botev_1912 написа:PAPI1912 написа:fitmen написа:Tова е новият президент
пич президент или човека с парите
не е важно - по важното е кой НЯМА да е президент!
БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наказаха Ботев с два мача лишаване от домакинство и 12000 лв
-
BultraStyle
- Контакти:
То и аз мога да постна 20 линка към CV-тата на някакви финансови акули и да кажа ,че това са бъдещите "силни на деня " в Ботев !
алабализми
алабализми
- botev_1912
- Контакти:
BultraStyle написа:То и аз мога да постна 20 линка към CV-тата на някакви финансови акули и да кажа ,че това са бъдещите "силни на деня " в Ботев !
алабализми
то може и да е истина - ама този Бруно в момента работи учител и консултант!
Явно нямаме иеговото инфо и стискам палци да е истина
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Sagittarius написа:Да погледнем реално - фен на домакините влиза и удря състезател на отбора гост!Какво правел Кики,какво забивал и къде-няма значение,не може фен да влиза и да се бие с играч,както разбира се и обратното.Както и да гледаме-наказанията трябваше да са много по-тежки,и в двете посоки.На вас пък даже ви е н-ти рецидив,трябва да сте доволни,че не сте вън от А група сега
Какъв рецидив бе? Тази година не сме имали наказание, а от миналото първенство наказанията се нулират. Никакъв рецидив не е това!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
supershampion2004 написа:
( Се едно да имам един акт от КАТ и кат направя ново нарушение да микажат ми че ти имап акт за кво да ти правим втори)
За Кики и Акалски имаш право, че е можело да отнесат по големи наказания, но това няма нищо общо с наказанието на отбора на Локомотив с един мач. Аз попитах, ясно, каква е конкретната причина, по коя точка от правилника на ДК ни наказват от домакинство.
Но аз ще ти кажа, само за да си измят ръцете пред вас, феновете на Ботев. Затова е наказанието. Нали разбираш каква е работата.
Член /31/За неспортсменско поведение на състезатели преди,между двете полувремена и след завършването нафутболната среща, наказанието се налага по докладна длъжностните лица и/или видеозапис, споредквалификацията на нарушението.
4. Хвърляне на предмети по пистата,към терена или трибуните – преди,по време и след края на срещата - а/ без последствия - 1000 леваб/ с последствия:- предметът е паднал на терена и евлязъл в съприкосновение със състе-зател или длъжностно лицеСъстезание при закрити врати за 2срещи (само ПФ и "В" групи)2000 лева
Опити за побой или малтретиранепротивникови състезатели,служебни или длъжностни лица,или увреждане на МПС нагостуващия отбор и длъжностнителица в “района на стадиона”Лишаване от домакинство до 2 срещиПо 10 000 лвна среща
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
Да им е.а ма....а на тия от БФС-то с това идиотско решение дето са го взели днеска.Травестити долни прости миризливи.
Поредното поръчково решение срещу футбола в Пловдив два мача наказание да им го т..а в простите лигави усти.
Наказанието на Кики Пики пък въобще не подлежи на коментар в друга държава този нямаше да помирише терен поне 2 години.
Поредното поръчково решение срещу футбола в Пловдив два мача наказание да им го т..а в простите лигави усти.
Наказанието на Кики Пики пък въобще не подлежи на коментар в друга държава този нямаше да помирише терен поне 2 години.
Незнам най-смешното при кики и Акалски е че някакъв играч от дублиращ отбор за червен картон получава 3 мача наказание а те за тази си изцепка Акалски 4 срещи Кики 6 срещи минимум 1 година трябваше следващия път да се позамисли за действията си кики независимо къде е !!!
Имам и един въпрос към Всичките - Споменаха от Дисц.Комисия че ако Ботев не си покрие задълженията до края на следващия кръг ако не се лъжа , щяло да последва вадене на отбора от А група. Мисълта ми е дали ще има средства да се покрие тази глоба в рамките на този кръг според вас ( ако се позабавят малко нещата за сделката ), имайки предвид че от НАП взеха всички пари от касите , а 12 000 лв. не е малка сума ? Сега сме и гости на Берое никакви приходи ?!
Ако се получи нещо подобно да се помисли за някаква помощ от наша страна ?
Имам и един въпрос към Всичките - Споменаха от Дисц.Комисия че ако Ботев не си покрие задълженията до края на следващия кръг ако не се лъжа , щяло да последва вадене на отбора от А група. Мисълта ми е дали ще има средства да се покрие тази глоба в рамките на този кръг според вас ( ако се позабавят малко нещата за сделката ), имайки предвид че от НАП взеха всички пари от касите , а 12 000 лв. не е малка сума ? Сега сме и гости на Берое никакви приходи ?!
Ако се получи нещо подобно да се помисли за някаква помощ от наша страна ?
- емо73канар
- Контакти:
А бе никои ли незнае да ли това решение неподлежи на ОБЖАЛВАНЕ ????

емо73канар написа:А бе никои ли незнае да ли това решение неподлежи на ОБЖАЛВАНЕ ????![]()
![]()
![]()
![]()
100% подлежи итрябва да се обжалва пред Апелативната, може пък да го намалят на 1 мач. От опит глава не боли, освен ако не е с менте-алкохол...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Наказанието задължително трябва да се обжалва!А тези които осраха/извинявам се за израза"дербито и донесоха тези наказания за отбора-Кикито,Акото и Сечкото трябва да си платят за това!