Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2013 21:07

D.Georgiev написа:
Raoul_Duke написа:То според търговския регистър и Батков е с над 90% от МВР-то, но всеки знае, че Делян Пеевски им е реален спонсор и собственик. При подвластните Боко му фермери пък, акциите са на името на коковия шофьор - Мушанов, но реално Св. Коко Хазартний е боса.

Не се заяждам, а просто питам откъде е информацията. Не казвам, че не може да е истина, просто ми е писнало от подхъврлени приказки.

[offtopic]То дори ПФК Лудогорец по документи не е собственост на Домусчиев. Що се отнася до болницата, там са вложени толкова много пари, че няма начин който и да е доктор да ги извади. Говорим за доста голяма сграда, оборудвана с последна дума на техниката.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Мнениеот bartolini » 30 дек 2013 09:52

Д-р Стаменов е вписан в търговския регистър ама реално парите ги дава Домусчиев. Работя в медицинския бранш и тези неща се знаят, не са тайна. Нека даряват това е похвално, но нека не си правят реклама по такъв начин, смятам, че такава реклама е неморална! :shock:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 яну 2014 15:05

Отивам аз днеска по работа до нашата банка (клонът, който е до Новотела) и какво да видя... Гочо Василев - клиент на КТБ :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Ако “Ботев” плащаше много...

Мнениеот костенурк » 04 яну 2014 12:32

Ако “Ботев” плащаше много...
“Ботев” не дава едри пари за трансфери, не дава особено едри заплати. А през 2013-а разумно сви разходите за отбора покрай огромните инвестиции в базата. Само бижуто в Коматево засега излиза 13 млн. лв., а се строи и стадион.
В името на бъдещето “Ботев” не харчи много за играчи. Но ако плащаше като “Лудогорец”? Днес в линията зад нападателя щяха да играят Гари Родригес и Върджил Мисиджан плюс Тодор Неделев, който не държеше да напуска.
Треньорът Станимир Стоиловпърви откри Родригес, но парите не стигнаха и холандецът отиде в “Левски” срещу 300 000 евро за АДО. Мъри откри и Мисиджан, но парите не стигнаха и “Вилем II” взе 700 000 евро от Разград. Сега се очертава “канарчетата” отново да бъдат наддадени. С подобна политика “Ботев” е обречен само да гледа върха, поне докато не се сбъдне бъдещето.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2829197

Тва е истината за милионите в Ботев.говори се че Василев ще отпусне пари за селекция ако не ще има пак свободни агенти на килограм :twisted:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Ако “Ботев” плащаше много...

Мнениеот j0rka7aa » 04 яну 2014 12:46

Имате най-добрата база в България, а скоро и най-хубавият стадион, така че не мисля, че трябва да правите трагедии от липсата на милиони за селекция! В бъдеще може би ще има пари и за селекция, така че точно вие няма от какво да се притеснявате!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 яну 2014 12:51

момчета, това което прави в момента вашето ръководство, е Пътят... С всичко, което вие сторихте в периода, докато тимът ви се бореше да се върне в елита, много пъти съм казвал: Евала Ви! И сега, когато стъпка по стъпка вашият "дом" се превръща в това, което трябва да има един стойностен европейски клуб, трябва да одобрявате политиката на Цв. Василев. Така се прави... Няма за къде да се бърза или да се изхвърля...Всичко трябва да бъде последователно и разумно. Лесно щеше да навзима играчи за по 500 хил. евра на калпак, но и вие ли щяхте да идвате като рязаните от Разград насред центъра на София?! Едва ли... Просто защото публиката на Ботев, както и нашата- Левскарската, държат най-вече на честта и достойнството... В мачовете помежду ни сме "кръвни врагове", но най-големия респект и уважение, който аз имам към противникова агитка, е именно вашата. Благородно завиждам, че поне вие попаднахте на грамотен и богат собственик, който освен всичко друго- се държи цивилизовано и изискано. За разлика от нашия Ганьо...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2014 12:51

j0rka7aa написа:Имате най-добрата база в България, а скоро и най-хубавият стадион, така че не мисля, че трябва да правите трагедии от липсата на милиони за селекция! В бъдеще може би ще има пари и за селекция, така че точно вие няма от какво да се притеснявате!

не правим трагедии.просто някои мургави сиромаси ни изкараха манчестър сити а истината е малко по различна ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 яну 2014 12:52

Колегата правилно казва за митовете и легендите относно МУЛТИМИЛИОННАТА селекция на Ботев. Ама нали е пълно с комплексари. Веднага се сещам за един, който само за един сезон успя да прихване вируса на комплекса Ботев!

...."Успяхме да изпреварим отбори с много по-големи бюджети от нашия", не скри задоволството си треньорът на смърфовете....

..."С многото работа, която положихме, и труда, който хвърлихме успяхме да изпреварим Ботев, който е с по-голям бюджет. Далеч съм от това да правя подобни сравнения. Не желая да се занимавам с Ботев и другите отбори. В крайна сметка ние се представихме добре през есента и не мога да кажа, че не ми е приятно, че сме пред отбори, които са с много по-големи амбиции и средства от нас. Това е поредното доказателство, че не всичко на този свят е пари. ....

В 5 изречения, 3 пъти Ботев...

http://sport.plovdiv24.bg/471536.html

Потребителски аватар
Иртиш Павлодаров
Контакти:

Мнениеот Иртиш Павлодаров » 04 яну 2014 12:55

Много футболисти открил този симпатяга,жалко че него го разкриват късно :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2014 12:59

DarkPsy написа:Колегата правилно казва за митовете и легендите относно МУЛТИМИЛИОННАТА селекция на Ботев. Ама нали е пълно с комплексари. Веднага се сещам за един, който само за един сезон успя да прихване вируса на комплекса Ботев!

...."Успяхме да изпреварим отбори с много по-големи бюджети от нашия", не скри задоволството си треньорът на смърфовете....

..."С многото работа, която положихме, и труда, който хвърлихме успяхме да изпреварим Ботев, който е с по-голям бюджет. Далеч съм от това да правя подобни сравнения. Не желая да се занимавам с Ботев и другите отбори. В крайна сметка ние се представихме добре през есента и не мога да кажа, че не ми е приятно, че сме пред отбори, които са с много по-големи амбиции и средства от нас. Това е поредното доказателство, че не всичко на този свят е пари. ....

В 5 изречения, 3 пъти Ботев...

http://sport.plovdiv24.bg/471536.html

Оня китаец цска си е цска и другите тото балерини играят без пари сигурно

Върни се в “Ботев”