Другото и по-важно .... кой ще го замести ? Сърмата ? Еми в такъв случай съм твърдо против еб@ти ! Селекцията сега започва ще поживеем пък ще видим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
локо до живот написа:Logical person написа:локо до живот написа:tony1977 написа:Специално за мен освобождаването на Боби Галчев е огромна грешка. Той беше един от най-сърцатите ни играчи и не мисля , че сърмата е по-добър от него.
пич,не си ли чул,че го хванаха да уговаря мачове?
Кога са го хванали да уговаря мачове ? Може ли линк към статия поне ?
питай некой бултрас
trakia89 написа:С махане на основни играчи не се прави селекция... без Бобан и Галчев ще станем боксовата круша на първата половина.
1912plovdiv написа:Малко съм със смесени чувства покрай освобождаването на ГалчевСърцат играч, биткаджия до последно , ама с тич червени картони във важни мачове дето си изкара направо ми е идвало да го убия с камъни
![]()
Другото и по-важно .... кой ще го замести ? Сърмата ? Еми в такъв случай съм твърдо против еб@ти ! Селекцията сега започва ще поживеем пък ще видим
trakia89 написа:С махане на основни играчи не се прави селекция... без Бобан и Галчев ще станем боксовата круша на първата половина.
локо до живот написа:obi4am_pirin написа:Орлето Боби Галчев е сърцат играч!Според мен е голяма загуба за Ботев, но СИНИЯ треньор заложи на СИНИЯ Сърмов!На Ред Уориър ще му кажа че Галчев е с класи по-добър от Тошко Янчев в момента!Смятам, че Боби ще направи трансфер в чужбина!
ъхъ-в азарбейджан,айде малко по-сериознокато е от пирин,не значи,че е футболист
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта