Равносметка на изминалата 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Равносметка на изминалата 2013 година

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 26 дек 2013 06:54

Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.Гризачи,не разбирате ли че това е тест за интелигентност и обичайните заподозрени излизат от дупките.Ще ви открехна и ще се опитам да запълня праното ви пространство между големите ви уши.В Инернет , във всеки сайт всеки може да има произволно избран профил.Нали не мислите че това е истинският Мъри или сте лапнишарани.Очакванията към отбора ни,драги съмишленици надвишават възможностите му.Селекцията не е многомилионна,а бюджета е разпределен не само за нея и за заплати.Мъри пое отбора точно преди година.Е има спадове,но може ли да се построи конкурентен отбор за това време.Оставете го да доразвие идеите си.Изминалата година според мен беше успешна.Ще спомена факти.Откриване на ,,гнездото на канарчетата'' вече е факт както и новите попълнения в нея от цялата страна.Най-важният факт.Отбора ни беше равностоен на ,,мерцедесите'' в ЕТК,а в родното първество сме в първата седмица.Да на 7 място,но на 4 точки от медалите.В играта за купата на България сме.Започна строежа на клубният стадион и работата по него тече по план.Знаете ли какво беше учудването,при посещението ми.Камионите за изнасяне на пръст чакаха на опашка,а на излизане от нашият храм на всеки му се миеха гумите.Да прибавя и промените в клубната база в Коматево.На първо място сме по средна посещаемост до този момент,но впредвид ограничените места на на ,,бижуто'' пак щр сме там където винаги сме били.В тройката по публика.Господа вредители и мегаломани,да за мен това е успешна година за любимият ни Ботев.Весело изкарване на Коледа и нека новата 2014г е по-успешна за всички Вас.Да, дори за критикарите.Нашата любов е по-силна от вашата омраза.За това го има и Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 27 дек 2013 09:19

Tommi написа:Ако се загледате внимателно ще видите, че това е фалшив профил на Мъри. :lol:

Абсурд!
Убеден съм че това е автентичния Мъри...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 дек 2013 11:23

Цитат от друг сайт - тема за размисъл: Не стигнахме ли прекалено далеч в охулването:

"Новината за подготвяната продажба на Бобан в Левски предизвика вълна от възмущение сред жълто-черните фенове. Мнозина от тях вече съвсем сериозно подозират Кривия и Мъри в умишлен саботаж и разбиване на отбора. Под влияние на бурните фенски реакции засега Станимир Стоилов стопира продажбата на Галчев в ЦСКА. На виртуалния фронт враждуващите фракции сред жълто-черните водят истинска словестна война. Два лагера - на привържениците на Кривия и Мъри, и на техните критици - вече стигат до крайности. В един от най-четените футболни форуми в Пловдив хора на Кривия вече заплашват с физическа саморазправа неговите критици. Особено брутален е потребител с ник-нейм "Васил Пенев": "Ей миризливец, Нако ли си, мако ли си знаеш ли какви дрисльовци ще ти дам? На 42 години съм с 20 санта к*р и ще те е*а като жена с вдигнати крака на Колежа, само ми ела боклук. ..... Пратете го на Базата да коси тревата този овчар Вичев. Легенди били, на Лайнута има едни такива щатни легенди, тук не ни трябват. Великите легенди ставали ли са шампиони някога, вечно трете, а разни тук ми величаят някакъв Велик Ботев Пловдив. Абе малоумници, освен вярна публика, нищо велико не сме имали никога, само разни помияри ми се разнасяте по форумите все едно всяка година шампиони сме ставали. От тези "легенди" с легендарни трети места един няма диплома за треньор.........ти сера фостата прасе миризливо, всички симпантизанти на ЦСКА, които сте уж фенове на Ботев Пловдив плюете най-добрия треньор в България. Свине мръсни. ....." и т.н. "бисери" пораждат обосновани предположения, че хората около Кривия и Мъри са в паника и използват всяккави методи, за да ограничат разсрастващия се скандал, като опплюват доказани легенди на Ботев и овиняват критиците си в "чорбарство"."

ЗА 40 БОНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ХОРАТА СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ.

"

Върни се в “Ботев”