АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 19 дек 2013 14:02

STENLI написа:Заради некадърниците Мъри и Кривия публиката се отдръпна от стадиона, ако останат напролет дори и коматево няма да напълним.Аз лицно няма да ходя, дори и само единия от тях да остане в отбора.

Това нашия отбор, независимо кой в момента е треньор и спортен директор. Момчетата имат нужда от подкрепа от трибуните и ще допринасям винаги, когато мога :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 20 дек 2013 10:27

Пълна тишина около Мъри и Кривия :roll:

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 20 дек 2013 14:01

За Мъри вече е ясно, обаче за Кривака е много мъгливо...какво ли му готви съдбата, според мене вече е пътник... Биг боса е голям оптимист, не знам с този екип около него от къде намира толкова оптимизъм. Добре, че е идеята Ботев и феновете, иначе сме жив зян. Убеден съм обаче, че след Нова година ни чакат много поводи за радост! Само Ботев и само напред.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 21 дек 2013 13:27

STENLI написа:Заради некадърниците Мъри и Кривия публиката се отдръпна от стадиона, ако останат напролет дори и коматево няма да напълним.Аз лицно няма да ходя, дори и само единия от тях да остане в отбора.

Ех дано дойде такъв ден в който мрънкачите и критиците напуснат стадиона завинаги. Може да станете фенове на животинските отбори и да ходите като тях само когато имат шанс за титла както нещастната им публика десетилетия наред прави.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 дек 2013 13:36

samatoranaga написа:

Ех дано дойде такъв ден в който мрънкачите и критиците напуснат стадиона завинаги. Може да станете фенове на животинските отбори и да ходите като тях само когато имат шанс за титла както нещастната им публика десетилетия наред прави.

Абе незнам някога "нещастната" им публика да е наброявала внушителната цифра от 7 :shock: човека. :mrgreen: Ама иначе винаги сте си зад отбора де, в хубаво и лошо, вас победи, титли и купи не ви трябват и тва, че го закъсахте ич не е повод да спрете да посещавате мачовете на БотевЪ, ама ич. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 21 дек 2013 15:49

Колко бяхте на мача Тодор Неделев -"Левски София 2:1?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 дек 2013 17:34

terata написа:
samatoranaga написа:

Абе незнам някога "нещастната" им публика да е наброявала внушителната цифра от 7 :shock: човека. :mrgreen: Ама иначе винаги сте си зад отбора де, в хубаво и лошо, вас победи, титли и купи не ви трябват и тва, че го закъсахте ич не е повод да спрете да посещавате мачовете на БотевЪ, ама ич. :mrgreen: :mrgreen:

Ало, селски! Какво е това "ич". От кой точно край е?

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 24 дек 2013 12:18

Plovdivskia Grand написа:Колко бяхте на мача Тодор Неделев -"Левски София 2:1?

Те Тошо нямаше ли да го привличат, защото са най-големият клуб в България и е чест за всеки играч да им носи фланелката? Сигурно сините са го обявили за безперспективен, съмнява ме да има луд да откаже на клуб, разполагащ с милиони телевизионни фенове и стотици удобни журналисти :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Ботев”