demy26 написа:ktulu: написа:Meto_1912 написа:Буферите започнаха боя, ето ги кадрите, които доказват това:
http://sportal.bg/sportal_tv.php
Какво друго може да се очаква от едни курвенски синове, освен ибрикчийски изпълнения
А тая отрепка аНалски бая тупаници отнесеАко Лилчо не се беше спънал, оня ибрикчия нямаше да има нужда да го наказва бфс-то
Израза "...както дявола чете евангелие." трябва да се замени с "...както фен на Ботев гледа видеозапис." Вие кьорави ли сте бе? До момента в който Лилчо връхлетя, само се бутаха помежду си. А първия сериозен удар го нанася голия ди кръста италианец.
Не знам кой кого е провокирал, но за мен еднаква вина имат всички участвали. Не е редно нито да провокираш, нито да се поддаваш на провокации. И кое е по-лесно да се поддадеш на провокация когато си на 20 години или когато си на 40. Затова вината на Лилчо е по-голяма.
Ооооооо, Деми, мерси, мерси , нямаше нужда да честитиш победата, все пак отдавна не си се появявал... Ето, аз ти казвам: Лилчо е виновен и е за наказание. За какво е Дани Кики И Аналски тогава , би ли ми казал ти? как следва да се накаже умишлено провокативно поведение, което можеше да доведе до невиждано кръвопролитие, ако агитката беше пробила кордона? Чакам!