БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)

Мнениеот Abbiati » 02 ное 2009 14:43

demy26 написа:
ktulu: написа:
Meto_1912 написа:Буферите започнаха боя, ето ги кадрите, които доказват това:

http://sportal.bg/sportal_tv.php

Какво друго може да се очаква от едни курвенски синове, освен ибрикчийски изпълнения :evil:

А тая отрепка аНалски бая тупаници отнесе :lol: Ако Лилчо не се беше спънал, оня ибрикчия нямаше да има нужда да го наказва бфс-то :twisted:

Израза "...както дявола чете евангелие." трябва да се замени с "...както фен на Ботев гледа видеозапис." Вие кьорави ли сте бе? До момента в който Лилчо връхлетя, само се бутаха помежду си. А първия сериозен удар го нанася голия ди кръста италианец.
Не знам кой кого е провокирал, но за мен еднаква вина имат всички участвали. Не е редно нито да провокираш, нито да се поддаваш на провокации. И кое е по-лесно да се поддадеш на провокация когато си на 20 години или когато си на 40. Затова вината на Лилчо е по-голяма.

Ооооооо, Деми, мерси, мерси , нямаше нужда да честитиш победата, все пак отдавна не си се появявал... Ето, аз ти казвам: Лилчо е виновен и е за наказание. За какво е Дани Кики И Аналски тогава , би ли ми казал ти? как следва да се накаже умишлено провокативно поведение, което можеше да доведе до невиждано кръвопролитие, ако агитката беше пробила кордона? Чакам!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 14:46

И кое е по-лесно да се поддадеш на провокация когато си на 20 години или когато си на 40. Затова вината на Лилчо е по-голяма.

Мнооого умно. Значи ако едно вчерашно лайно дойде да ми се репчи, аз ще трябва да си трая, щото видиш ли бил по-малък от мен и трябва да му простя??? Така ли? Ти чуваш ли се изобщо какви глупости дрънкаш?
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 02 ное 2009 14:54

demy26 написа:

Какво друго може да се очаква от едни курвенски синове, освен ибрикчийски изпълнения :evil:

А тая отрепка аНалски бая тупаници отнесе :lol: Ако Лилчо не се беше спънал, оня ибрикчия нямаше да има нужда да го наказва бфс-то :twisted:

Израза "...както дявола чете евангелие." трябва да се замени с "...както фен на Ботев гледа видеозапис." Вие кьорави ли сте бе? До момента в който Лилчо връхлетя, само се бутаха помежду си. А първия сериозен удар го нанася голия ди кръста италианец.
Не знам кой кого е провокирал, но за мен еднаква вина имат всички участвали. Не е редно нито да провокираш, нито да се поддаваш на провокации. И кое е по-лесно да се поддадеш на провокация когато си на 20 години или когато си на 40. Затова вината на Лилчо е по-голяма.

Дани Кики - президент, президент... Вярно, че се наричате "чернобели", но би трябвало да знаете кое е черно, и кое - бяло.

Да кажем, че мелето е двустранно. Жестовете на вашите играчи към публиката и поведението на Кики после? Или няма да коментираш?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=toOeFdsCLz8[/youtube]

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 02 ное 2009 15:08

Казах, че не одобрявам поведението им и опасните провокации. Добре е, че ръководството ще ги накаже, добре беше и тази пресконференция на която да се извинят публично. Дано да са си направили изводите. Не знам как още трябва да ги накажат. Хайде кажете вие как трябва да ги накажат и аз съм съгласен с вас.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 15:12

demy26 написа: Хайде кажете вие как трябва да ги накажат и аз съм съгласен с вас.

В "белите" държави има само едно-единствено адекватно наказание - лишаване от състезателни права поне за 1-2 години
:!:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 02 ное 2009 15:21

demy26 написа: Хайде кажете вие как трябва да ги накажат и аз съм съгласен с вас.

В "белите" държави има само едно-единствено адекватно наказание - лишаване от състезателни права поне за 1-2 години
:!:

Подкрепям - особено Дани Кики. Колкото накажат участниците в първия търкал, двойно повече за Кики.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 02 ное 2009 15:34

Според мен трудно би се намерил човек който да отрече че провокаторите които причиниха грозните сцени след мача са:рожбата на Българо- сирийскокюрдска дружба Дани Кики,олигофрена с показателната фамилия Акалски и цървула -типичен кадър на школата на "Велбъжд"Кюстендил Сечков!Това са индивидите които можеха да доведат нещата до страшни последици,повтарям страшни!Законът трябва да бъде приложен с цялата си строгост към "тримата глупаци"!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 02 ное 2009 16:21

demy26 написа:

Израза "...както дявола чете евангелие." трябва да се замени с "...както фен на Ботев гледа видеозапис." Вие кьорави ли сте бе? До момента в който Лилчо връхлетя, само се бутаха помежду си. А първия сериозен удар го нанася голия до кръста италианец.

Незнам кой как чете евангелие ,но незнаех,че ПОБУТВАНЕТО(което си беше чисто блъскане) е нещо нормално!
Деми имаш много трезви изказвания в този форум,но понякога и в теб избива странна фенщина :twisted:

batbore
Контакти:

Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД

Мнениеот batbore » 02 ное 2009 17:34

Ола удивително прилича на Били Галас от Арсенал, и по игра и по физиономия :lol: Евала му на спокоисвието и на непримиримостта и на майсторството. На мен Ребека ми хареса много повече отколкото срещу Цаците. И защо никой не забелязва че положението което той изпусна е 100% дузпа и червен картон за Акалски. В Англия при такова положение никой даже няма да протестира срещу дузпа и червен, абсолютно кристално - Ребека стига пръв до топката, Акалски не докосва топката а направо му размазва краката, гледайте повторението. В случай че Ребека беше го прескочил или не беше докоснат - няма фал, но при това положение правилникът е безмилостен - най-малко дузпа :!:

kishe
Контакти:

Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД

Мнениеот kishe » 02 ное 2009 18:09

pepeto написа:Мисля,че Ола е за 10 защото игра много добре в защита, а и като се включваше в атака играеше добре.Според мен той е за 10 ;) ;) ;)

някаде бях чел че 10 се дава само на господ и марадона,иначе за мен игач на мача е чиро като и ола може да спори за това
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Ботев”