23 кръг Черно Море - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 23 кръг Черно Море - Ботев Пловдив

Мнениеот зеления » 16 дек 2013 18:25

dimitar59 написа:Едно е да те ритне АТ,а друго куцо магаре,представено от треньорското подобие на циганката Пенка от Биг Брадър - Гонзо.Мъри няма абсюлютно никакво развитие като треньор от времето му в Левски.Да не забравяме обаче,че тогава треньор в сянка беше Наско Сираков.След това кариерата на Мъри беше провал след провал.С наличния финансов ресурс Ботев не трябва да е извън тройката.Нещо повече - той трябва да се бори за шампионската титла.Ако желае това,Ботев трябва да потърси класен треньор от чужбина.Нивото на треньорските кадри у нас е повече от трагично,след като кандидат за треньор на годината е малоумния некадърник Гонзо.

Айде да не се изказваш неподготвен, а? Гонзо е в топ 5 на треньорите в България! А е и още много млад за треньор и продължава да се учи. С всеки изминал мач той израства все повече и повече. Не е далеч времето когато наистина ще е Nо-1 в България.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 дек 2013 18:50

куцото магаре е с положителен баланс срещу Левски,ЦСКА и Лудогорец и без нито една загуба от тях!Вие как сте с баланса срещу тях бе мамини сладки...АТОВЕ :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 16 дек 2013 18:57

ShooterMan написа:куцото магаре е с положителен баланс срещу Левски,ЦСКА и Лудогорец и без нито една загуба от тях!Вие как сте с баланса срещу тях бе мамини сладки...АТОВЕ :)

Срещу първите два - положителен баланс, а срещу Лудогорец Х в Разград. Проблем?

А вие с 1 победа последните ШЕСТ мача помежду ни и много ви порастна работата, "умнико". Добре, че тренера ни е пълен хал, иначе записвахте като едното нищо 4-та загуба за последната година след 3-1 пролетта и 2-0 и 1-0 тоя полусезон.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 16 дек 2013 19:47

Кога на Тича дойдете, дойдете. Кога на Гонзо паднете, паднете......
Както повечето сайтове писаха днес „Гонзо решава съдбата на Мъри” :
http://www.novsport.com/news854021_1059.html

Инж.Гонзо беше подредил отбора за да не загуби и 90 минути размишляваше какво да прави с Мъри. От Мъри се искаше само извинение за глупостите, които е изрекъл по адрес на Гонзи и Черно Море. В 90 тата минута ясно се чу от първите редове на „Тича” въпроса на Гонзи „Мъри не те чувам, какво правим?” Кауна обаче вместо да сведе глава и да се извини извърна погледа си. В този момент Гонзи се провикна към Живко „Изтряскай им я заради мен за да ги заболи и да ме запомнят”. Сега съдбата на Мъри вече се решава от бултрасите. Има господ и това което ни взе срещу Локо Сф ни го върна срещу Нафтата, а това което канарчетата взеха за купата ни го върнаха с лихвите днес. Болката ще ги държи цяла зима като погледнат класирането.
Язък за бюджета на Ботев. Снощи спаха в петзвездния „Гранд хотел Димят”. Хотел който не си позволява нито един друг отбор, който гостува във Варна. Как да не ти е кеф да ги удариш в това студено време, при ниско атмосферно налягане и висока влажност на въздуха . НАЗДРАВЕ МОРЯЦИ

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 16 дек 2013 20:41

Аиде вече да излиза жълтата лента в гонг-"Мъри е освободен от Ботев"

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 дек 2013 21:10

slash1912 написа:Очаквам многоуважаемия господин Стоилов,задно с господин Амебата,Цанко,Саид,Домофоня и Сърмата да хващат пътя за където си искат и да освободят Пловдив и Ботев от присъствието си!

+1 :!: Дано :!: Първите двама очевидно ни дърпат назад, останалите са на хранилка заради тях.

terata написа:Тц, мерси. Имаме си достатъчно "класни" футболисти, че да взимаме и тия. А иначе откровено си го пазихте Мъри, ся не е нужно да се правите на ощипани, все едно се знаем от вчера. ;)

Пазихме го, когато имаше полза от него. Когато започна със страхливите ходове даже няколко кръга толеранс му отпуснахме, за да покаже, че може повече. Уви, показа, че е човек, който не може да се учи, развива и да надскочи себе си. За какво ни е такъв? А иначе, откровено, вас "класните" Бру, Генков, Макриев и още 2-3 въобще не ви трябват, ама дръжте ги :!: ;)
Изображение Изображение

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 17 дек 2013 13:50

зеления написа:[
Айде да не се изказваш неподготвен, а? Гонзо е в топ 5 на треньорите в България! А е и още много млад за треньор и продължава да се учи. С всеки изминал мач той израства все повече и повече. Не е далеч времето когато наистина ще е Nо-1 в България.

Това,че има още много да учи е така.Но за да учиш трябва да имаш нещо в главата,което се нарича мозък.Доколкото знам той не се влива.Гънките в него не са били достатъчни Гонзо да научи таблицата за умножение,а ти ми говориш за знания в треньорската професия...

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 дек 2013 18:55

Ти си му бил учител по математика ли? Или вашия треньор сигурно диференциални уравнения решава?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 дек 2013 10:23

В случая съм съгласен с колегите от Варна. Гонзо демонстрира развитие и израстване за разлика от нашия специалист, например.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 дек 2013 12:30

DarkPsy написа:В случая съм съгласен с колегите от Варна. Гонзо демонстрира развитие и израстване за разлика от нашия специалист, например.

Като треньор на Герена Гонзо ни радваше сърцата , но е дръпнал много с материала . След пристигането му на Тича , отбора започна да играе футбол . Преди него съм коментирал , че във Варна се играят всички видове бойни изкуства . Той успя да промени мнението ми . Кауна е на обратния полюс . Винаги съм изказвал негативното си мнение за треньорските му умения , за което съм отнасял много критики от сините . След Левски обиколи доста отбори и бе тотално разкрит . При друг треньор с тоя финансов потенциал трябваше да се борите с Литекс и Лудогорец за титлата . Сега борбата ви е за призовата седмица .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Ботев”