Три мнения на една тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Три мнения на една тема

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 ное 2009 20:35

Петре, гледай сега, нали за да им хареса на хората, трябва да го видят? Как да не им харесва, ако не го знаят? Имаме договорка с хората от форума от време на време да го популяризираме, така че не виждам къв е проблема :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

ПЕТЪР1912
Контакти:

Мнениеот ПЕТЪР1912 » 01 ное 2009 21:45

Cesc Fabregas написа:Петре, гледай сега, нали за да им хареса на хората, трябва да го видят? Как да не им харесва, ако не го знаят? Имаме договорка с хората от форума от време на време да го популяризираме, така че не виждам къв е проблема :) ;)

то не е от време на време а е постояно бе братко

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 01 ное 2009 22:01

ПЕТЪР1912 написа:
Cesc Fabregas написа:Петре, гледай сега, нали за да им хареса на хората, трябва да го видят? Как да не им харесва, ако не го знаят? Имаме договорка с хората от форума от време на време да го популяризираме, така че не виждам къв е проблема :) ;)

С кое бе, братко? Защо толкова си против нашия аматьорски сайт?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 ное 2009 22:05

rump_shaker написа:Там влизат фенояве и фенове пишат, за това ти звучи фенско бамбам. Влез и ти да напишеш нещо за твоя отбор, макар в момента да съм сигурен че нищо хубаво неможеш да кажеш за него.

Тва е без значение, сигурен съм обаче, че ще може да напише нещо лошо за нас, все пак "любовта" им към клуба им се изразява именно в това :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 ное 2009 22:06

мисля че идеята за сайта е много добра! и в популяризирането на сайта няма нищо лошо! нека не слушаме постоянно как някой от левски пръднал или кои от цска къде се изпикал(това не го казвам за да обидя някой фен или отбора му а защото ми е омръзнало да заливат медиите с ненужно инфо за тия два отбора)! повечето отбори в бг имат проблеми и няма да е лошо феновете им да има къде да споделят мъките и радостите си

ПЕТЪР1912
Контакти:

Мнениеот ПЕТЪР1912 » 01 ное 2009 22:32

za nas e toj religiq написа:мисля че идеята за сайта е много добра! и в популяризирането на сайта няма нищо лошо! нека не слушаме постоянно как някой от левски пръднал или кои от цска къде се изпикал(това не го казвам за да обидя някой фен или отбора му а защото ми е омръзнало да заливат медиите с ненужно инфо за тия два отбора)! повечето отбори в бг имат проблеми и няма да е лошо феновете им да има къде да споделят мъките и радостите си

ДА НЕ Е САМО С ЦЕЛ ТЪРСЕНЕ НА РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 ное 2009 22:33

ПЕТЪР1912 написа:

Пешо,стига братле.Всичко се прави с много желание и любов.Наздраве за победата вчера!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 01 ное 2009 22:42

ПЕТЪР1912 написа:
za nas e toj religiq написа:мисля че идеята за сайта е много добра! и в популяризирането на сайта няма нищо лошо! нека не слушаме постоянно как някой от левски пръднал или кои от цска къде се изпикал(това не го казвам за да обидя някой фен или отбора му а защото ми е омръзнало да заливат медиите с ненужно инфо за тия два отбора)! повечето отбори в бг имат проблеми и няма да е лошо феновете им да има къде да споделят мъките и радостите си

ДА НЕ Е САМО С ЦЕЛ ТЪРСЕНЕ НА РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Да виждаш реклами? Една поне?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 ное 2009 22:52

PLOVDIV PEE 1912 написа:
ПЕТЪР1912 написа:

Пешо,стига братле.Всичко се прави с много желание и любов.Наздраве за победата вчера!

Точно така е! ;) Пешо, гаранция ти давам, сигурно нищо не значи така във форума, но идеята не е финансова или нещо подобно! ;) Както го каза пловдив Пее, всичко го правим с голям мерак, макар че сме съвсем малък екип ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Ботев”