Честито на Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Честито на Ботев!

Мнениеот BPFC1912 » 31 окт 2009 21:37

Честито на всички КАНАРИ за постигната победа днес !
В един изключително слаб мач победи нашия по мотивиран и по малко слаб отбор.Това обаче въобще не умаловажава постигнатата победа.Всички знаем на какво дередже сме и само заради това трябна да се каже едно голямо благодаря на футболистите защитавали днес нашата чест.Направиха го достойно !
За публиката или добро или нищо !За отбор с едва 1 точка след десет кръга и неясно бъдеще , мога само да се преклоня на всички тези които дойдоха да подкрепят жълточерната идея ! Това могат да го направят малко публики.Това още веднъж показа , че БОТЕВ ще го има винаги , защото ще има и винаги такива като нас !
Едно изречение и за комплексарите от лайнута.Зад плакатите с лика на селския доволно се усмихваше вашата галка малка.Жалко че още не усъзнавате накъде вървите.
ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГА , ВРАГЪТ Е ПАК С НАВЕДЕНА ГЛАВА....

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 31 окт 2009 22:01

Грация, сеньор Пичони! Грация, Морини! :) Не ми пука, че повечето от играчите ни са италианци! Не ми пука и от приказките на някои, че това не било Ботев! Напротив! Това е Ботев! Това е отборът, който искам да видя - борба до последната минута! Не мисля, че мача беше слаб, като се има предвид и огромното напрежение в нашия отбор! Предполагам, че когато тези футболисти имат нормална подготовка и условия, плюс няколко нападения (особено в атака) ще видим и доста по-добър отбор! Аз лично, виждам израстване от мач на мач! Буферите ни искам да ги коментирам, те са комплексари (всички знаем защо).
Сега нека празнуваме и следващия кръг - МОЩНО В СТАРА ЗАГОРА НА МАЧА! ДА ПОДКРЕПИМ ОТНОВО МОМЧЕТАТА!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 31 окт 2009 23:00

Не повтаряйте циганските заклинания ,че мачът "бил много слаб" ... Ако надникнете в момента в техните сайтове - точно това е сега тяхното заклинание ,тяхното успокоение за погрома ,който им нанесохме. :evil: Мачът беше съвсем приличен за родните стандарти . А циганите играха на живот и смърт ,нямайте съмнение по въпроса. Бихме ги с воля , тактика и невероятна подкрепа по трибуните :!: Бихме ги , и ги надиграхме. Нямаха нито едно положение пред нашата врата !!! НИТО ЕДНО :!:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 31 окт 2009 23:05

vhpvhp написа:Не повтаряйте циганските заклинания ,че мачът "бил много слаб" ... Ако надникнете в момента в техните сайтове - точно това е сега тяхното заклинание ,тяхното успокоение за погрома ,който им нанесохме. :evil: Мачът беше съвсем приличен за родните стандарти . А циганите играха на живот и смърт ,нямайте съмнение по въпроса. Бихме ги с воля , тактика и невероятна подкрепа по трибуните :!: Бихме ги , и ги надиграхме. Нямаха нито едно положение пред нашата врата !!! НИТО ЕДНО :!:

Напомпаха Даксон с инжекции, "помилваха" Кюумджиев ли, какъв беше, само и само да вземат мача... Накрая - гол в последните минути и... ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ!!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 31 окт 2009 23:14

Целият отбор на БОТЕВ игра отлично - подредени добре от Пичоне , тактически ориентирани , надъхани и раздаващи се до край ! И все-пак , не мога да не отлича един играч - ЧИРО СИРИНЯНО :!: Браво Чиро - беше перфектен ! Чиро , завинаги в нашите сърца ! :) http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_224653_6.jpg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 12:14

vhpvhp написа:Целият отбор на БОТЕВ игра отлично - подредени добре от Пичоне , тактически ориентирани , надъхани и раздаващи се до край ! И все-пак , не мога да не отлича един играч - ЧИРО СИРИНЯНО :!: Браво Чиро - беше перфектен ! Чиро , завинаги в нашите сърца ! :) [url]http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_224653_6.jpg
[/url]

Аз най-харесах Ола. Това момче е класа. Подаде за гола, преди това имаше още едно положение, а в защита беше перфектен. Този тип централни защитници са ми любимите играчи. Още Бекенбауер, макар и да съм го гледал много, после Матиас Замер, сега Фердинанд. Искат се много и не само футболни качества (основно сиво вещество между ушите), за да можеш да играеш така.
А иначе Локумотива имаше имаше едно положенийце. Когато стана суетнята във вратарското поле и се зачудиха да я чистят ли, Бриньоли ли да я хваща. Аха, аха инфаркт да получа, но това го отдавам на липсата на сработеност. Все пак реагираха навреме, та ми се размина.
Живи и здрави да са! Иде ред на Берое!

П.С. Честит празник на всички.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 ное 2009 12:48

Ki Cho написа:
vhpvhp написа:Целият отбор на БОТЕВ игра отлично - подредени добре от Пичоне , тактически ориентирани , надъхани и раздаващи се до край ! И все-пак , не мога да не отлича един играч - ЧИРО СИРИНЯНО :!: Браво Чиро - беше перфектен ! Чиро , завинаги в нашите сърца ! :) [url]http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_224653_6.jpg
[/url]

Аз най-харесах Ола. Това момче е класа. Подаде за гола, преди това имаше още едно положение, а в защита беше перфектен. Този тип централни защитници са ми любимите играчи. Още Бекенбауер, макар и да съм го гледал много, после Матиас Замер, сега Фердинанд. Искат се много и не само футболни качества (основно сиво вещество между ушите), за да можеш да играеш така.
А иначе Локумотива имаше имаше едно положенийце. Когато стана суетнята във вратарското поле и се зачудиха да я чистят ли, Бриньоли ли да я хваща. Аха, аха инфаркт да получа, но това го отдавам на липсата на сработеност. Все пак реагираха навреме, та ми се размина.
Живи и здрави да са! Иде ред на Берое!

П.С. Честит празник на всички.

ЧЕСТИТА ПОБЕДА момчета!!! трибуна изток УНИКАЛНИ !!!! и не бъдете максималисти, мача беше здрав сблъсък! не забравяйте че и терена не беше в състояние да позволи по добър футбол! и аз съм на мнение че Чиро беше най добрия на терена страхотни единоборства и дори и няколко атаки направи(ЗА МАЛКО И ГОЛ ДА ВКАРА)с пробив от нашата врата до противниковата голлиния ;)
П.П а на всички които няма кво да правят и се углеждат в НАШИТЕ "куци италиянчета" искам да им кажа че дори и в Ц1 в италия играят по добър футбол от колкото по нашите стадиони ;) все пак не са от зимбабве, гана, или столипиново :lol:

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 01 ное 2009 13:18

http://www.plovdiv24.com/pic/3204/28.html

Чиро "оправя" Даксон - "най-добрия чужденец в А-група" :lol: :lol: :lol:
///// Gialloneri /////

Върни се в “Ботев”