Lord VOODOO написа:Paco_1912 написа:кики си беше виновен да погледнем реално!закакво му трябваеш да ни провокира с тая дебилщина тва знаме с лика на митьо да го забива в центъра на терена !каквото повикало такова се обадило не можеш да ходиш в чужда къща и да показваш неуважение към домакините и да те оставят да си правиш каквото си искаш!

Кики е олигофрен, ама и всички тия,които му се вързаха на провокацията са точно толкова олигофрени! ОК провокират ви... абе мама му стара вие тъпи идиоти ли сте, за да се вържете на такава евтина провокация??? Ако нямаше отговор от ваша страна на провокацията щеше да го отнесе само Кики, а сега ще го отнесе отбора ви, защото някой хора първо действат после мислят! Кики ще си понесе отговорност за постъпката, а кой ще понесе отговорност за вашата постъпка (в това число на Лилчо и на феновете)??? Само не ми казвайте, че нямате вина!
Сега ще накажат Кики брутално (напълно заслужено), но най-вероятно ще изкарат Ботев от "А" група! Е кой е по на далавера вие или буферите? Не ми отговаряйте, въпроса беше риторичен!
Преди две години, мисля, на полувремето на едно Дерби пак хора от щаба на "онзи" отбор налитаха да бият малките деца, които гонят топките.
Тогава полувремето беше 1:0 за Ботев. Това обяснява ли ти някои неща? Те търсят и съвсем целенасочено създават провокации, не знам с каква цел - чиста злоба или надежди да вземат служебно някой мач, или пък да докарат наказания на Ботев...
Нали не очакваш хиляди на стадиона да са спокойни, още повече не малка част от анти-феновете на Ботев ползват подобни случки, за да ни се подиграват? За тях това е "победа". Добре е, че има локомотивци, които осъждат подобни простотии...