А група 19 кръг Славия София - Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: А група 19 кръг Славия София - Ботев Пловдив
Играта,този резултат,който си дал ,предполагам е от мача Черно Море-Лесните от София.
Иначе по темата,1:3.

0:3 Разиграхме се ! 

- sudromanista73
- Контакти:
Относно мача , мисля че ще го вземем , макар и доста трудно с 0:1 или 1:2...Напред , мой БОТЕВЪ !!! 

IGRATA написа:batmari2 написа:0:3 Разиграхме се !
Къде, във цирка ли????????
Като гледам резултат ви във Варна то вие за табели май дълго няма да говорите - сваляй фланелката ха ха ха !
- slash1912
- Контакти:
Старши треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов определи група от 18 футболисти, която отпътува днес за София. В 14:30ч. на клубната база в Коматево "канарчетата" проведоха последното си занимание преди да заминат за столицата. От групата за двубоя с "белите" отпадат наказаните Томаш Иршак и Сивард Спрокел, както и контузените Артур Енрике и Тодор Неделев. След дълго лечение на контузия в групата се завърна Мариян Огнянов.
Ето и групата на "жълто-черните":
Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Филип Филипов, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Елведин Джинич, Костадин Дяков, Абел Анисе, Борис Галчев, Луис Педро, Мариян Огнянов, Георги Сърмов, Иван Цветков, Вандер Виейра, Валери Домовчийски, Ромарио Кортзорг, Станислав Костов
Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Grupata-za-macha ... -2184.html
Ето и групата на "жълто-черните":
Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Филип Филипов, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Елведин Джинич, Костадин Дяков, Абел Анисе, Борис Галчев, Луис Педро, Мариян Огнянов, Георги Сърмов, Иван Цветков, Вандер Виейра, Валери Домовчийски, Ромарио Кортзорг, Станислав Костов
Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Grupata-za-macha ... -2184.html
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
batmari2 написа:IGRATA написа:batmari2 написа:0:3 Разиграхме се !
Къде, във цирка ли????????
Като гледам резултат ви във Варна то вие за табели май дълго няма да говорите - сваляй фланелката ха ха ха !
Що!!! Ще я облечеш ли????
-
- Контакти:
Бием 3-1!
Направо му разказахте играта на играта. И аз преди ги бъзиках, ама ако се замислите ще ви стане жал. Та това е отбор без нито една истинска титла, ходят по 500 човека на мач, единствената им песен е селяни умрете (парадокс е, че феновете им пък не са от София), идол им е ботевист (Гунди), бутнаха стадион трета категория и строят пак трета
и още какво ли не. Аз ги съжалявам и затова не ги бъзикам вече. Хора сме недейте така.
Направо му разказахте играта на играта. И аз преди ги бъзиках, ама ако се замислите ще ви стане жал. Та това е отбор без нито една истинска титла, ходят по 500 човека на мач, единствената им песен е селяни умрете (парадокс е, че феновете им пък не са от София), идол им е ботевист (Гунди), бутнаха стадион трета категория и строят пак трета

През 1988 г. бях на мача за първенство Славия - Ботев, имаше към 3000 души. Бях седнал в сектор В и около мен беше пълно със стари слависти от "Павлово" всички убедени, че Славия с лекота ще победи. Ботев започна мача плахо но в края на полувремето Коцето заби перфектен гол за 0:1 и стадиона замлъкна. През второто полувреме Коцето отново вкара за 0:2, отлично игра в този мач и Гецата Георгиев, въобще перфектно проведен в тактическо отношение мач. Но това е история, за днес не съм особен оптимист, на тоя студ ще е корида мача, дано Мъри успее да измисли правилна тактика и Ботев да победи !!! 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
ХХ как гадно тупна топката у калта преди да влезе във вратата, в махалата така биехме нарочно в локвите да се плъзне да излъже вратаря :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]