"А"група,18 кръг:"Ботев"-"Черноморец"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: "А"група,18 кръг:"Ботев"-"Черноморец"

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Нашият БОТЕВ се върна! Имаше Красота, и Вяра, и Борба! Момчетата се забавляваха на терена и изпратиха достойно Данчо
Знам, че и той се е радвал и пял с нас на небето! Атмосферата на стадиона беше неповторима, ще остане завинаги запечатана в съзнанието ми! Имаше мъка, имаше радост, имаше сълзи, момент, който споделихме всички. Мисля, че този мач е повратната точка, мачът, който ни изправи на крака и ни върна духа. Завърнахме се и ще гоним върха, ай канариии

Ботевъ Пловдивски написа:Нашият БОТЕВ се върна! Имаше Красота, и Вяра, и Борба! Момчетата се забавляваха на терена и изпратиха достойно ДанчоЗнам, че и той се е радвал и пял с нас на небето! Атмосферата на стадиона беше неповторима, ще остане завинаги запечатана в съзнанието ми! Имаше мъка, имаше радост, имаше сълзи, момент, който споделихме всички. Мисля, че този мач е повратната точка, мачът, който ни изправи на крака и ни върна духа. Завърнахме се и ще гоним върха, ай канариии
![]()
![]()
+1912
- botevist1912
- Контакти:
Ботевъ Пловдивски написа:Нашият БОТЕВ се върна! Имаше Красота, и Вяра, и Борба! Момчетата се забавляваха на терена и изпратиха достойно ДанчоЗнам, че и той се е радвал и пял с нас на небето! Атмосферата на стадиона беше неповторима, ще остане завинаги запечатана в съзнанието ми! Имаше мъка, имаше радост, имаше сълзи, момент, който споделихме всички. Мисля, че този мач е повратната точка, мачът, който ни изправи на крака и ни върна духа. Завърнахме се и ще гоним върха, ай канариии
![]()
![]()
Пффф аре пак в облаците. Няма оправия. Ако паднем от Славия да не ревнеш на умряло само!
Мача със Славия ще е много-труден, с оглед че на вън играем мн-зле на равен ще съм доволен
- ZinedineZidane
- Контакти:
Както беше време за убедителна победа, така е време и за победа навън.
Но Славия са си криви и играят добре срещу нас, така че наистина се очертава труден мач.

Но Славия са си криви и играят добре срещу нас, така че наистина се очертава труден мач.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- El Commandante
Ботевъ Пловдивски написа:Мисля, че този мач е повратната точка, мачът, който ни изправи на крака и ни върна духа. Завърнахме се и ще гоним върха, ай канариии![]()
![]()
По-полекичка.
Истината е че извадихме нож на умряло куче, при нормална защита срещу нас,която знае за какво изобщо е излязла на терена,от всичките тея голове щяхме да вкараме точно два.
Ще повярвам че нещата са се обърнали само ако треснем Славия, само дано не излезем като срещу Любимец-като пътуваща циркова трупа комедианти,че ше гледаме точки през крив макарон....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
El Commandante написа:Ще повярвам че нещата са се обърнали само ако треснем Славия, само дано не излезем като срещу Любимец-като пътуваща циркова трупа комедианти,че ше гледаме точки през крив макарон....
Красота, ВЯРА, Борба, приятелю, ако момчетата останат верни на тези 3 думи, които описват същността на характера и стила ни, ще успеем. Аз вярвам, че могат. Понякога забравят някое и друго от 3-те, но могат