СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ако е вярно че гласят Стоичков за заместник на Мъри, верно може и да не влезете в първата седмица...по-добре Вили Овчия взимайте
Ние сме си в челната 7-ца от началото на първенството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ако е вярно че гласят Стоичков за заместник на Мъри, верно може и да не влезете в първата седмица...по-добре Вили Овчия взимайте
devetnaisdvanais написа:Кривия пък е най-големия селянин и ако трябва да се маха някой, той трябва да първият.
А относно грешките, какво толкова ревете срещу треньора. Да не би той да изпусна дузпата срещу Пирин и още 10 чисти положения срещу Любимеца.
Не мога да разбера как го намразихте Мъри за 2 седмици, а за формата на играчите, което е реалния проблем, никой нищо не казва.
От не знам къде се извадиха аргументи, че Мъри не ставал и че бил набеден треньор и тинтири минтири, а лятото в Бургас Мъри беше най-големия.
За мен половината играчи не са за А група и разни посредствени футболисти е време да се пенсионират и да приключват, а не да се държат и да им се търси реабилитиране на кариерата.
Аз мисля, че треньорите също го разбират това, ама как да действаш по-твърдо и да изгониш някой, като положението е такова, че на негово място няма пък никой който да сложиш.
Така че по-кротко и си подкрепяйте отбора, а не се правете всички на мениджъри.
za nas e toj religiq написа:Най точното мнение от всички тук ! Все пак не треньора и спортния директор играят в мачовете , така че ако трябва да се сърдим на някой то това са футболистите !
1.9.1.4 написа:za nas e toj religiq написа:Най точното мнение от всички тук ! Все пак не треньора и спортния директор играят в мачовете , така че ако трябва да се сърдим на някой то това са футболистите !
Да де, ама тия футболисти кой ги е довел там?
Red_Neck написа:... и ако отново 3-4 тартори искат да гонят треньор е престъпление.
tinko написа:Ръководството не е Ц.В. а мишоците в клуба начело с президента
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта