Всекидневна за Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- М. Стоилов
Нека подкрепим отбора
Нека другата Неделя всички фенове да напълните стадиона, защото аз и момчетата имаме нужда от вашата подкрепа. Ще ни е нужна срещу добрия отбор на Черно море, който съм сигурен, че ще елиминираме. Ще се опитаме да спечелим купата ! Г-н Василев ни подкрепя, подкрепете ни и Вие ! Само Ботев !
П.С. С уважение Станимир Стоилов
Re: Нека подкрепим отбора
Ние си го подкрепяме, а отбора с каво ни се отблагодарява. С поредната безлична игра и загуба.
М. Стоилов написа:Нека другата Неделя всички фенове да напълните стадиона, защото аз и момчетата имаме нужда от вашата подкрепа. Ще ни е нужна срещу добрия отбор на Черно море, който съм сигурен, че ще елиминираме. Ще се опитаме да спечелим купата ! Г-н Василев ни подкрепя, подкрепете ни и Вие ! Само Ботев !

Вие в случая не подкрепяте отбора, а г-н Неправилен футбол 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- shotgun blues
- Контакти:
Абе МЪРИ приятелю,как може да имаш тези играчи,този финансов комфорт и така да се представяте ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
shotgun blues написа:Абе МЪРИ приятелю,как може да имаш тези играчи,този финансов комфорт и така да се представяте ?
Ей, много глупав народ има! Не виждате ли че тоя е фалшив?
Сами сте си виновни,защото при отпадането от Щутгарт посрещнахте отбора все едно са спечелили ШЛ.А в следващият кръг Щутгарт отпаднаха от Риека,който е много посредствен отбор.Нека първо футболистите постигнат някакви успехи и тогава се въздигат на пиедестал.
Тоя се е назобил с дини и пак се появява.
М. Стоилов написа:Нека другата Неделя всички фенове да напълните стадиона, защото аз и момчетата имаме нужда от вашата подкрепа. Ще ни е нужна срещу добрия отбор на Черно море, който съм сигурен, че ще елиминираме. Ще се опитаме да спечелим купата ! Г-н Василев ни подкрепя, подкрепете ни и Вие ! Само Ботев !
Мъри ти си мазохист.Факт.Не ти ли омръзна да те бият като тъпан на селска сватба и като шкембе у довар?