"А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: "А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 02 ное 2013 21:56

evernazion написа:Папагалите плащат дан на форсираната си подготовка , заради евро-турнирите . А професор Г.Ганчев , пак е преподавал в БФС , отново свирчовците помагат на ,,оранжевия гранд " !

Колега, стегни се, не сме папагали, канарчета сме :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 ное 2013 07:13

slash1912 написа:
terata написа:
slash1912 написа:
terata написа:Най-твърдата двойка в тиража. Поредната доза "правилен футбол" и 0-3 за Литекс.

Във всички теми за Ботев се виждат "компетентните" ти мнения-това се нарича комплекс,господин НЕплатен.Като си толкова сигурен сложи едни 100 лева за 0:3

Давам си прогнозата за мача и предвид резултатите и играта ви дотук е напълно обоснована. Тва че, на теб не ти харесва си е изцяло твой проблем, така че се чувствай свободен да напуснеш форума. И без това нали го бойкотирахте. :mrgreen: А по въпроса за комплекса, ами НЕградски, няма как да имам комплекс от отбор, побеждавал ни точно 2 пъти през последните 15 години.

Редно е да напуснеш форума на Ботев ,разбирачо :mrgreen:

Че кой беше ти, че да ми казваш на мен къде и кво да пиша!? :mrgreen: Взеха една победа от 4 мача и Мъри пак стана г-н Стоилов. Бахти фурнаджийските лопати. :mrgreen:

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 ное 2013 13:55

Че кой беше ти, че да ми казваш на мен къде и кво да пиша!? Взеха една победа от 4 мача и Мърльо пак стана г-н Стоилов и Мъри. Бахти фурнаджийските лопати.

ей фермера, пак ли тука бе? а кой ще рине обора?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 ное 2013 19:44

terata написа:
slash1912 написа:
terata написа:
slash1912 написа:
terata написа:Най-твърдата двойка в тиража. Поредната доза "правилен футбол" и 0-3 за Литекс.

Във всички теми за Ботев се виждат "компетентните" ти мнения-това се нарича комплекс,господин НЕплатен.Като си толкова сигурен сложи едни 100 лева за 0:3

Давам си прогнозата за мача и предвид резултатите и играта ви дотук е напълно обоснована. Тва че, на теб не ти харесва си е изцяло твой проблем, така че се чувствай свободен да напуснеш форума. И без това нали го бойкотирахте. :mrgreen: А по въпроса за комплекса, ами НЕградски, няма как да имам комплекс от отбор, побеждавал ни точно 2 пъти през последните 15 години.

Редно е да напуснеш форума на Ботев ,разбирачо :mrgreen:

Че кой беше ти, че да ми казваш на мен къде и кво да пиша!? :mrgreen: Взеха една победа от 4 мача и Мърльо пак стана г-н Стоилов и Мъри. Бахти фурнаджийските лопати. :mrgreen:

Виж си прогнозата преди мача,хейтър!Казва се "честита победа" и напускаш.Треньора как ще си го наричаме си е наш проблем,ние поне не правим #съблечисебе :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”