evernazion написа:Папагалите плащат дан на форсираната си подготовка , заради евро-турнирите . А професор Г.Ганчев , пак е преподавал в БФС , отново свирчовците помагат на ,,оранжевия гранд " !
Колега, стегни се, не сме папагали, канарчета сме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
evernazion написа:Папагалите плащат дан на форсираната си подготовка , заради евро-турнирите . А професор Г.Ганчев , пак е преподавал в БФС , отново свирчовците помагат на ,,оранжевия гранд " !
slash1912 написа:terata написа:slash1912 написа:terata написа:Най-твърдата двойка в тиража. Поредната доза "правилен футбол" и 0-3 за Литекс.
Във всички теми за Ботев се виждат "компетентните" ти мнения-това се нарича комплекс,господин НЕплатен.Като си толкова сигурен сложи едни 100 лева за 0:3
Давам си прогнозата за мача и предвид резултатите и играта ви дотук е напълно обоснована. Тва че, на теб не ти харесва си е изцяло твой проблем, така че се чувствай свободен да напуснеш форума. И без това нали го бойкотирахте.А по въпроса за комплекса, ами НЕградски, няма как да имам комплекс от отбор, побеждавал ни точно 2 пъти през последните 15 години.
Редно е да напуснеш форума на Ботев ,разбирачо
Че кой беше ти, че да ми казваш на мен къде и кво да пиша!? Взеха една победа от 4 мача и Мърльо пак стана г-н Стоилов и Мъри. Бахти фурнаджийските лопати.
terata написа:slash1912 написа:terata написа:slash1912 написа:terata написа:Най-твърдата двойка в тиража. Поредната доза "правилен футбол" и 0-3 за Литекс.
Във всички теми за Ботев се виждат "компетентните" ти мнения-това се нарича комплекс,господин НЕплатен.Като си толкова сигурен сложи едни 100 лева за 0:3
Давам си прогнозата за мача и предвид резултатите и играта ви дотук е напълно обоснована. Тва че, на теб не ти харесва си е изцяло твой проблем, така че се чувствай свободен да напуснеш форума. И без това нали го бойкотирахте.А по въпроса за комплекса, ами НЕградски, няма как да имам комплекс от отбор, побеждавал ни точно 2 пъти през последните 15 години.
Редно е да напуснеш форума на Ботев ,разбирачо
Че кой беше ти, че да ми казваш на мен къде и кво да пиша!?Взеха една победа от 4 мача и Мърльо пак стана г-н Стоилов и Мъри. Бахти фурнаджийските лопати.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта