"А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: "А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Мнениеот way » 02 ное 2013 15:51

Show Must Go On написа:
tevez написа:Литекс се дават без бой. Няма и помен от играта им срещу Лудогорец. На какво се дължи, не знам.

На това, че нашите днес са решили да играят мъжката и да гонят докрай топката!!!

Не че нещо ама едните вчера бият с 4 гола другите пирин не могат да бият а днес 2та отбора на другите полюси това само в България го има

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 02 ное 2013 16:03

way написа:
Show Must Go On написа:
tevez написа:Литекс се дават без бой. Няма и помен от играта им срещу Лудогорец. На какво се дължи, не знам.

На това, че нашите днес са решили да играят мъжката и да гонят докрай топката!!!

Не че нещо ама едните вчера бият с 4 гола другите пирин не могат да бият а днес 2та отбора на другите полюси това само в България го има

Това какво общо има с мача. Те и литекс не можаха да ни победят като домакин, а пък сега са първи а ние 6-ти!!!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 ное 2013 16:06

Show Must Go On написа:

Лично аз не виждам нито един от двата отбора да се е "хвърлил". Не виждам и "Ботев" да показва нещо по-различно като игра от последните ви няколко мача. Надявам се това да се дължи на спад във формата на ловчанлии, а не на избирателно поведение срещу кого да играят и срещу кого - не.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 02 ное 2013 16:11

Няма такъв смешен картон. Ебаси и съдията
ПП: Иначе тактически мач, в който излъгахме неопитния отбор на Ловеч. Не играем чак толкова добре
ПП2: още един смешен картон, съдията е мега слаб

way
Контакти:

Мнениеот way » 02 ное 2013 16:13

Puldin написа:Няма такъв смешен картон. Ебаси и съдията
ПП: Иначе тактически мач, в който излъгахме неопитния отбор на Ловеч. Не играем чак толкова добре
ПП2: още един смешен картон, съдията е мега слаб

стана ли вече 12часа?че нещо рязко се смени програмата

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 ное 2013 16:15

В случая не е спорен картона , а нарушението след като съдията свири фал в тази ситуация беше длъжен да даде картон , друг е въпроса дали имаше нарушение.

Потребителски аватар
Nojarq1914
Контакти:

Мнениеот Nojarq1914 » 02 ное 2013 16:18

Много слаб мач пфф къде е Боте отбора преди 4-5 месеца къде мачкаше наред къде са тия играчи къде се бориха до край? абе сега май отбора ще го гледаме по средата на класирането това не отбора който бях гледал в Европа мног слаб мач пък за червеня картон няма да коментирам...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 ное 2013 16:19

И двата картона си бяха напълно редовни, не ги слушайте коментаторите. Грънчаров нямаше на кого да се ядосва, а Миланов задържа футболиста на "Ботев" точно колкото да не стигне до топката пръв.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 ное 2013 16:22

D.Georgiev написа:И двата картона си бяха напълно редовни, не ги слушайте коментаторите. Грънчаров нямаше на кого да се ядосва, а Миланов задържа футболиста на "Ботев" точно колкото да не стигне до топката пръв.

+1912 Съдията има еднакъв критерий към двата отбора.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 02 ное 2013 16:24

D.Georgiev написа:
Show Must Go On написа:

Лично аз не виждам нито един от двата отбора да се е "хвърлил". Не виждам и "Ботев" да показва нещо по-различно като игра от последните ви няколко мача. Надявам се това да се дължи на спад във формата на ловчанлии, а не на избирателно поведение срещу кого да играят и срещу кого - не.

Да има какво да се желае още, но на фона на предните три мача - днес направо се "смазахме" от гонене.

Върни се в “Ботев”