terata написа:angelofdeath написа:Защо разбива кариерата на талантливо момче, като Станислав Костов?
Тоя като е толкова талантлив защо не си го държахте при вас и да си го развивате?
+1
а, де

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
terata написа:angelofdeath написа:Защо разбива кариерата на талантливо момче, като Станислав Костов?
Тоя като е толкова талантлив защо не си го държахте при вас и да си го развивате?
tinko написа:Сред тези, които засега не оправдават доверието, са Елведин Джинич, Луис Педро, Станислав Костов и Костадин Дяков...
Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид...
cska-632 написа:Не ми е работа да се меся в чужди отбори, но статистиката е красноречива:
Ферарио Спасов 15 мача - 35 точки
Станимир Стоилов 29 мача - 49 точки
Всеки сам може да си извади изводи
Pupper_ написа:cska-632 написа:Не ми е работа да се меся в чужди отбори, но статистиката е красноречива:
Ферарио Спасов 15 мача - 35 точки
Станимир Стоилов 29 мача - 49 точки
Всеки сам може да си извади изводи
Защо не оставите статистиката на феновете на отбора?
При Феро имахме 28т. за 15 мача през 2012/2013
При Мъри имахме 32т. за 15 мача през 2012/2013
При Мъри имаме 24т. за 14 мача през настоящия сезон.
И двамата ги уважавам и не смея и да си помисля да ги съпоставям с цел успехите на единия, да очернят другия! Просто не съм съгласен, да се налагат лъжливи статистики, за официални такива!
Sleepwalker написа:Трябва да му дадете свобода на Мъри и да му окажете подкрепа! Не може след 2-3 неуспешни мача публиката на Ботев да го емва и да му търси сметка!!! Че кой отбор не е преживявал кризи и спадовве в играта си? Много бързо жълто-черните забравиха хубавите мачове в Европа и достойното представяне там, при все, че отбора разбра в последната секунда, че изобщо ще участва! Пак казвам, дайте му време на Мъри!
костенурк написа:Неможе да минем без мнението на ваксаджия от столипиново
donDiego написа:slash1912 написа:Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?
С темата за бюджета се спекулира много.Истината е малко по-различна-Ботев построи най-модерната база в България и започна стадиона.Пари за футболисти не са давани с 2 изключения-Анисе и Ромарио,заплатите не са като в Левски,ЦСКА и Лудогорец.
Ботев няма база като на Лудогорец, като на Черноморец също. Ако си ходил над ТЕЦ-а в Разград и , ако си минавал покрай "Керамика" Бургас, ще разбереш какво ти казвам. Базата на Лудогорец е накрая на града на изхода за Търговище, над бившата Топлофикация на един голяяяям баир. Отиди да видиш за какво става въпрос
Betchualeng Arnaikem написа:... но виж 2-3 загуби.. това е немислимо да преглътнат...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта