АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: За Мъри, Кривия и компания

Мнениеот terata » 29 окт 2013 12:01

angelofdeath написа:Защо разбива кариерата на талантливо момче, като Станислав Костов?

Тоя като е толкова талантлив защо не си го държахте при вас и да си го развивате?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 окт 2013 12:03

Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?

С темата за бюджета се спекулира много.Истината е малко по-различна-Ботев построи най-модерната база в България и започна стадиона.Пари за футболисти не са давани с 2 изключения-Анисе и Ромарио,заплатите не са като в Левски,ЦСКА и Лудогорец.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

plazma5
Контакти:

Мнениеот plazma5 » 29 окт 2013 12:07

Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?

Твоите постове са само провокации към дадения отбор. На терена не играе бюджета, а хора. Да не би Гарет Бейл да е 9 пъти по-добър от всеки играч, струващ 10 млн евро. 6 пъти та 6 пъти,
занимавайте се с вашите отбори, не гледайте в чуждата паница.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 окт 2013 12:09

slash1912 написа:

С темата за бюджета се спекулира много.Истината е малко по-различна-Ботев построи най-модерната база в България и започна стадиона.Пари за футболисти не са давани с 2 изключения-Анисе и Ромарио,заплатите не са като в Левски,ЦСКА и Лудогорец.

Ботев няма база като на Лудогорец, като на Черноморец също. Ако си ходил над ТЕЦ-а в Разград и , ако си минавал покрай "Керамика" Бургас, ще разбереш какво ти казвам. Базата на Лудогорец е накрая на града на изхода за Търговище, над бившата Топлофикация на един голяяяям баир. Отиди да видиш за какво става въпрос
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 29 окт 2013 12:16

Мъри не става. Ще го сменят до месец. Играчите ви са средняци и нямате лидер в отбора, какво очаквате от тази сбирщина ??

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 окт 2013 12:18

donDiego написа:
slash1912 написа:

Ботев няма база като на Лудогорец, като на Черноморец също. Ако си ходил над ТЕЦ-а в Разград и , ако си минавал покрай "Керамика" Бургас, ще разбереш какво ти казвам. Базата на Лудогорец е накрая на града на изхода за Търговище, над бившата Топлофикация на един голяяяям баир. Отиди да видиш за какво става въпрос

Друго имах предвид-бюджета на Ботев е главно за строителни дейности,а не за селекция и заплати,затова целите са 3 място и ЛЕ,а не ШЛ.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 29 окт 2013 12:21

tinko написа:
Pupper_ написа:
slash1912 написа:Темата е безсмислена в момента.Има време до края на полусезона да излезем от кризата и да видим кой става за Ботев и кой не.След което да се направят няколко трансфера и напролет да се гонят целите-3 място и участие в Европа.Чак тогава може да се дават оценки и да се мисли за смяна на треньори и СТД.

Това е! Някой да заключи темата.

Приятелю, какво ти пречи темата?

Не ми пречи, а се опасявам, че ще се превърне в поредния плювалник, на "доброжелатели". [offtopic]Промени в клуба до Коледа НЯМА да има. Не виждам защо да даваме възможност на хора, да коментират, без дори да познават клуба отблизо. "Защо не играе Цветков", "Защо няма качествени чужденци в Ботев", "Защо сме с бюджет, сравним с този на Левски, ЦСКА и Лудогорец, а изоставаме на 7т." и т.н. и т.н. Знаеш защо, аз знам, всеки който следи Ботев отблизо знае, какво да коментираме пред хора, четящи за Ботев, само в деня на мача с техния отбор?
В неделя искам да видя променен Ботев, който да прегази Литекс. Търпението към треньора е изчерпано, но до акции #СЪБЛЕЧИСЕБЕ, не трябва да се стига! Дай последен шанс на Мъри, да докаже, че може да промени себе си. Всеки го заслужава, дори и той, дори и след Фенербахче![/offtopic]

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 29 окт 2013 12:42

дон Диего,аз съм ходил на базата на Лудогорец,но ти явно не си ходил на базата на Ботев,затова ако обичаш освободини от пресъствието си и глупости те ти. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 29 окт 2013 12:53

Мъри и Кривия когато и да се разкарат, все ще е късно.
Някои тук ми говорят да оставим на мира Мъри, за да работи. Говорят за цели - 3-то място и Лига Европа. Да свършел полусезона.
Ами вторият полусезон започна в събота. С поредната игра за 0:0, която обаче се получи само до 85-та минута.
Ако черно-белите бият Левски, а ние се издъним срещу Литекс, как ще гоним 3-то място? Май тогава ще се окажем по-близо до 7-мото.
Нека да чакаме, за да може Мъри да докара в нашия отбор и Хичо, както и няколко "холандци" с латиноамерикански имена,препоръчани му от същия мениджър, докарал Ромарио, Педро, Спрокел и разкарания вече Марлон Перейра. Заби на пейката взетите от Ферарио Спасов Вандер и Артур, за да пуска неговите протежета.
Та, като споменах Феро, нали много хора казваха, че бил страхлив и отбора не играел нападателно. Сега, година по-късно, виждаме същата картинка.
Мъри се оплаква, че нямал нападател. Ами аз ако бях треньор, още на следващия ден след контузията на Цветков щях да набележа поне двама нападатели за купуване. А нашият прибра контузеният Валери и никой друг.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 29 окт 2013 12:57

Ботев са си много добър отбор даже. Това, че няколко мача им липсваше късмет не означава, че е слаб или липсват идеи на треньора. Това с доста водещи отбори се случва напр. Лудогорец, Левски, ЦСКА......Доколкото съм запознат в момента някои от футболистите на Ботев не играят поради контузии. Това също не бива да се пренебрегва като факт. Убеден съм, че ръководството и треньорския щаб ще работят върху селекцията на отбора, за да не се чувства липсата на някои твърди титуляри при евентуални контузии. Подкрепяйте отбора си и горе главите, а на злобарите ...от ония тънките....ама на ум, че тук е забранено иначе! ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Ботев”