"А"група,13 кръг:Локомотив Сф.-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Re: "А"група,13 кръг:Локомотив Сф.-Ботев

Мнениеот tinko » 21 окт 2013 09:39

Оправдания от сорта: лош терен, слаба форма на нападателите, много контузени, казани 2 дни преди мача за какво говорят. Говорят за "СТРАХ". А със страхливци на война не се ходи. За всеки мач намира оправдание. Прочетете му изявленията преди и след мачовете. Не виждате ли това драги ми канари. Аз ли му избирах играчите,аз ли съм виновен че не са във форма, в мен ли е вината че държа Тошко в един безсмислен мач до края, или за това че не може да мотивира играчите. Аз ли съм виновен, че разби сателита Раковски като изгони всички стари играчи от които нашите юноши можеха да се учат. И какво направи, бият ги като тъпани навсякъде. Как ще придобият манталитет на победители, нали това е важното за всеки футболист. Свикнат ли да падат, пиши ги бегали. За лицето Александров/ кривия/ няма какво да казвам аз. Снощи в едно интервю го каза Хр. Бонев/колкото и да го мразя/ ,който го е гледал сам да си направи изводите. Тези хора са вредни за Ботев и колкото по рано си тръгнат,толкова по добре за отбора.

haha

Мнениеот haha » 21 окт 2013 10:33

Преди месец- много хвалби от медиите, Мъри беше велик, Ботев страшна класа и т. н. Сега, когато балонът започна да се пука, няма нито дума по сайтовете...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 21 окт 2013 10:46

El Commandante спри се малко,че на всеки му омръзна да чете остроумните ти тъпотии!

Нашите продължават с издънките навън,не знам докога ще се случва това!?Трябва да се вземат мерки.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 окт 2013 11:08

El Grande Capitan написа:
orlando7 написа:Специалист №1 по футбол от Пловдив!

Злобей копеле,сега ти е паднало....иначе Локо СФ е отбор на ниво Б група втората половина, няма такива нещастници заклевам се.....
Тоя сезон ни върви да падаме срещу боклуци:Любимец,Бироя,Локо Сф.....сигурно и в ГД ше загубим точки и Мъри ПАК ше се обяснява че сме слаби в атака,гачели аз налагам недоразуменията Педро и Домо....

Да де , ама боклуците от БЕРОЕ не са спирали да ви мачкат от десетилетия ве , гачели* сте мазохисти..
* гачели - употребява се от СЕЛЯНИН С ХАРАКТЕР
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 окт 2013 11:25

tinko написа:Оправдания от сорта: лош терен, слаба форма на нападателите, много контузени, казани 2 дни преди мача за какво говорят. Говорят за "СТРАХ". А със страхливци на война не се ходи. За всеки мач намира оправдание. Прочетете му изявленията преди и след мачовете. Не виждате ли това драги ми канари. Аз ли му избирах играчите,аз ли съм виновен че не са във форма, в мен ли е вината че държа Тошко в един безсмислен мач до края, или за това че не може да мотивира играчите. Аз ли съм виновен, че разби сателита Раковски като изгони всички стари играчи от които нашите юноши можеха да се учат. И какво направи, бият ги като тъпани навсякъде. Как ще придобият манталитет на победители, нали това е важното за всеки футболист. Свикнат ли да падат, пиши ги бегали. За лицето Александров/ кривия/ няма какво да казвам аз. Снощи в едно интервю го каза Хр. Бонев/колкото и да го мразя/ ,който го е гледал сам да си направи изводите. Тези хора са вредни за Ботев и колкото по рано си тръгнат,толкова по добре за отбора.

+1 000че имадона
Много точно казано.
На всеки нормален фен на БЪЛГАРСКИЯ футбол му направи впечатление , че хасковската примадона , Мъри при всяка загуба или равен започва да реве
като ободено МЕЧЕ , че имал много контузени , че терена лош бил , че ..... .....и.н.
Такава - мишка безпардона няма как да е ПОБЕДИТЕЛ или ПЪЛКОВОДЕЦ
Кривия, NO COMMENT
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 окт 2013 20:33

Оправданието с терена не върви.Също и със съдията.Нито терена,нито той ни вкараха тези 3 гола.Като знае,че терена е такъв,да ги води да тренират на стадиона в Садово седмицата преди мача.Другата седмица на Герена тревата е хубава,да видим там какво ще играем.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 21 окт 2013 21:43

liliputchica написа:Добро утро, как е настроението :lol: :mrgreen:
[offtopic]http://www.***.eu/news203443.html[/offtopic]

Кой беше ти :?:

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти: