ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2009 18:35

Чул те Господ отче, не се съмнявам ,че имаш някакво инфо . Дано се случи най-после и да свършат нашите мъки.

Потребителски аватар
apapa
Контакти:

Мнениеот apapa » 25 окт 2009 18:37

батето съм го виждал в стара загора при оставането на берое в а групата :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 окт 2009 18:56

Мисля,че тези дни ще бъде най-голямата драма в историята на любимият ми отбор!Дано да е за добро! :)
Изображение
Изображение

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 25 окт 2009 19:00

Някой знае ли къде и кога играе дубъла

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 25 окт 2009 19:02

мм и каква беше ползата само ???
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 19:09

Идването на Перуката в Пловдив говори за следното. Процесите в БПФК са толкова объркани и неясни ,че никой не знае какво става при нас. Мафиозите от БФС искат от първа ръка да съберат информация. Перуката е гадина и никога не ни е обичал.Той беше тука през 1993 г само за да яде хляба на брокерите. Със Сираков се криеха от дербитата и играеха само срещу слабаците ,единствения левскар ,който тогава се хвърляше на кръв за нас беше Георги Донков...Така че хаир от Михайлов не чакайте. По-скоро може да бъде адвокат на селския ,отколкото да иска нашия успех. Перуката идеално го устройва един кретащ БОТЕВ между 12-13-то място в "А" група ,който да го ползват за боксова круша. И от който да взимат по някой Христов и Минев от време на време... :evil: Същевремено няма да искат да изпаднем или да ни изхвърлят във "В" ,защото реакцията може да бъде твърде остра срещу тях. С една дума - Боби е тука за да пледира за запазване на статуквото. Ако може... ;)

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 25 окт 2009 19:19

Боби беше там. На масата освен него бяха Пичони, преводача, подлогата (Лилчо), Бифи и още 1 човек от Пловдив , който е само фен на отбора ни и приятел на Боби. Повечето от вас ще се сетят за кои става въпрос . Бифи през повечето време си говореше по телефона стоейки надалеч от масата. Доколкото подразбрах Боби е искал Пичони да го запознае със ситуацията в момента, защото имало "неогласено" решение , че ако няма сделка сега , отбора при следващия изпълком или когато там се гледат лицензи и т.н. , ще е АУТ от групата. Надявам се това да допринесе за евентуална сделка. Мария си стоеше на съвсем друга маса и няма как да се намеси ,освен да го е питала в колата на път за София , какво става......
Иначе от вчера има и едно друго инфо, което мисля ,че може да даде импулс на отбора и на нас преди дербито , но за съжаление няма как да разпространя тук. Не искам някои от Нюзa да го направи новина след 5 мин. Затова и на лично няма да го огласявам. Може би само на хора с които съм си писал досега. Съжалявам пичове , за наше добро е.......
Да се надяваме в седмицата която идва нещо наистина да се случи , че вече аз изперках !!!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 25 окт 2009 19:20

originalni.be написа:мм и каква беше ползата само ???

Originalni.da.be пробвай другаде да си рекламираш сайта, няма нужда да спамиш.

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 25 окт 2009 20:36

zax написа:Боби беше там. На масата освен него бяха Пичони, преводача, подлогата (Лилчо), Бифи и още 1 човек от Пловдив , който е само фен на отбора ни и приятел на Боби. Повечето от вас ще се сетят за кои става въпрос . Бифи през повечето време си говореше по телефона стоейки надалеч от масата. Доколкото подразбрах Боби е искал Пичони да го запознае със ситуацията в момента, защото имало "неогласено" решение , че ако няма сделка сега , отбора при следващия изпълком или когато там се гледат лицензи и т.н. , ще е АУТ от групата. Надявам се това да допринесе за евентуална сделка. Мария си стоеше на съвсем друга маса и няма как да се намеси ,освен да го е питала в колата на път за София , какво става......
Иначе от вчера има и едно друго инфо, което мисля ,че може да даде импулс на отбора и на нас преди дербито , но за съжаление няма как да разпространя тук. Не искам някои от Нюзa да го направи новина след 5 мин. Затова и на лично няма да го огласявам. Може би само на хора с които съм си писал досега. Съжалявам пичове , за наше добро е.......
Да се надяваме в седмицата която идва нещо наистина да се случи , че вече аз изперках !!!

общо взето ме и ясно за какво говориш но тава което премълчаваш ще излезе съвсем скоро по същите тези сайтове. може да вържем бас братле.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2009 20:41

Е кажете тогава за какво иде реч.

Върни се в “Ботев”