ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне
Чул те Господ отче, не се съмнявам ,че имаш някакво инфо . Дано се случи най-после и да свършат нашите мъки.
батето съм го виждал в стара загора при оставането на берое в а групата 

- Alternative
- Контакти:
Мисля,че тези дни ще бъде най-голямата драма в историята на любимият ми отбор!Дано да е за добро! 

Някой знае ли къде и кога играе дубъла
- originalni.be
- Контакти:
мм и каква беше ползата само ???
ORIGINALNI...BE =)
Идването на Перуката в Пловдив говори за следното. Процесите в БПФК са толкова объркани и неясни ,че никой не знае какво става при нас. Мафиозите от БФС искат от първа ръка да съберат информация. Перуката е гадина и никога не ни е обичал.Той беше тука през 1993 г само за да яде хляба на брокерите. Със Сираков се криеха от дербитата и играеха само срещу слабаците ,единствения левскар ,който тогава се хвърляше на кръв за нас беше Георги Донков...Така че хаир от Михайлов не чакайте. По-скоро може да бъде адвокат на селския ,отколкото да иска нашия успех. Перуката идеално го устройва един кретащ БОТЕВ между 12-13-то място в "А" група ,който да го ползват за боксова круша. И от който да взимат по някой Христов и Минев от време на време...
Същевремено няма да искат да изпаднем или да ни изхвърлят във "В" ,защото реакцията може да бъде твърде остра срещу тях. С една дума - Боби е тука за да пледира за запазване на статуквото. Ако може... 

Боби беше там. На масата освен него бяха Пичони, преводача, подлогата (Лилчо), Бифи и още 1 човек от Пловдив , който е само фен на отбора ни и приятел на Боби. Повечето от вас ще се сетят за кои става въпрос . Бифи през повечето време си говореше по телефона стоейки надалеч от масата. Доколкото подразбрах Боби е искал Пичони да го запознае със ситуацията в момента, защото имало "неогласено" решение , че ако няма сделка сега , отбора при следващия изпълком или когато там се гледат лицензи и т.н. , ще е АУТ от групата. Надявам се това да допринесе за евентуална сделка. Мария си стоеше на съвсем друга маса и няма как да се намеси ,освен да го е питала в колата на път за София , какво става......
Иначе от вчера има и едно друго инфо, което мисля ,че може да даде импулс на отбора и на нас преди дербито , но за съжаление няма как да разпространя тук. Не искам някои от Нюзa да го направи новина след 5 мин. Затова и на лично няма да го огласявам. Може би само на хора с които съм си писал досега. Съжалявам пичове , за наше добро е.......
Да се надяваме в седмицата която идва нещо наистина да се случи , че вече аз изперках !!!
Иначе от вчера има и едно друго инфо, което мисля ,че може да даде импулс на отбора и на нас преди дербито , но за съжаление няма как да разпространя тук. Не искам някои от Нюзa да го направи новина след 5 мин. Затова и на лично няма да го огласявам. Може би само на хора с които съм си писал досега. Съжалявам пичове , за наше добро е.......
Да се надяваме в седмицата която идва нещо наистина да се случи , че вече аз изперках !!!
originalni.be написа:мм и каква беше ползата само ???
Originalni.da.be пробвай другаде да си рекламираш сайта, няма нужда да спамиш.
zax написа:Боби беше там. На масата освен него бяха Пичони, преводача, подлогата (Лилчо), Бифи и още 1 човек от Пловдив , който е само фен на отбора ни и приятел на Боби. Повечето от вас ще се сетят за кои става въпрос . Бифи през повечето време си говореше по телефона стоейки надалеч от масата. Доколкото подразбрах Боби е искал Пичони да го запознае със ситуацията в момента, защото имало "неогласено" решение , че ако няма сделка сега , отбора при следващия изпълком или когато там се гледат лицензи и т.н. , ще е АУТ от групата. Надявам се това да допринесе за евентуална сделка. Мария си стоеше на съвсем друга маса и няма как да се намеси ,освен да го е питала в колата на път за София , какво става......
общо взето ме и ясно за какво говориш но тава което премълчаваш ще излезе съвсем скоро по същите тези сайтове. може да вържем бас братле.
- Yellow major
- Контакти:
Е кажете тогава за какво иде реч.