Два френски клуба от Лига 1 искат Анисе от Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

qqq
Контакти:

Re: Два френски клуба от Лига 1 искат Анисе от Ботев Пловдив

Мнениеот qqq » 14 окт 2013 20:01

El Commandante написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Добре, нещо по темата ще кажеш ли

Съмнявам се братле, те такива ще вземат отношение по същество чак когато фирмения отбор на Трета Възраст проявят интерес към Камбура или Електричката-дотогава ше воайорстват от оградата и ше дават акъл....завалиите...

ей - тоя Сунай няма спирачка.
какво по темата?
иска ли го Тотнъм?
кой от Франция го иска, за какво го иска?
какъв е тоя сайт?
съсобственика (сдружението) дава ли го? на кой го дава?
и ти искаш моето мнение....аз го давам

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 14 окт 2013 20:10

qqq написа:
El Commandante написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Добре, нещо по темата ще кажеш ли

Съмнявам се братле, те такива ще вземат отношение по същество чак когато фирмения отбор на Трета Възраст проявят интерес към Камбура или Електричката-дотогава ше воайорстват от оградата и ше дават акъл....завалиите...

ей - тоя Сунай няма спирачка.
какво по темата?
иска ли го Тотнъм?
кой от Франция го иска, за какво го иска?
какъв е тоя сайт?
съсобственика (сдружението) дава ли го? на кой го дава?
и ти искаш моето мнение....аз го давам

На първия въпрос ще ти отговоря - нещо смислено, не заяждания и провокации. На останалите въпроси е отговорено достатъчно в първия пост. Имена на отбори вероятно ще се появят, когато/ако интересът прерастне в запитване за играча с конкретни параметри.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 20:46

qqq написа:кой от Франция го иска, за какво го иска?
какъв е тоя сайт?

Ма КАКВО ме интересува бе?
Нали казахме: НЕ СЕ ПРОДАВА, кво да ме касае повече кой го бил искал..и от Луната да го искат,пак не става...е,освен ако нямат 5 милиона евро в брой, тогава ЕВЕНТУАЛНО можем да говорим...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 окт 2013 20:50

Ей, разграбиха ни отбора, ужасТ! Ако вярвах дори на 1% на псевдо-журналистите в България, щях да се притесня! Не за Ботев, а за личното си здраве!
Българската журналистика е достойна за Малинка!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2013 21:37

El Commandante написа:
Кашчей написа:Може и да не разбере сега, но като разбере след две години си ги плащаш с лихвите. Случаят Меси да ти говори нещо?

Виж братле, ще ти го обясня просто: аз имам нещо на което държа ПО-ГОЛЯМАТА част от правата, и ако ти го продам на теб, трябва да дам една трета от парите на трета страна...ъъъ...което аз не желая да се получи..

На тебе ти е прес уя за моите странични договорки,ти си искаш стоката и си наготвил едни пари....да речеме 100 лева..
Сядаме и аз ти казвам: глей сега, има малък...дори не проблем....а нерешен въпрос....искаш ли да направим така, ние стискаме ръцете на 100 лева с тебе (цена която устройва и двама ни)...ти обаче официално ми превеждаш 60, другите 40 ми ги даваш...по друг начин...

Всичко е точно изрядно и коректно, ние с тебе сме доволни, щото сме направили хубав бизнес,а единствения който е пре**** е човека с виртуалните 30%...сети ли се?

Самия факт че след сделката никой повече не спомена за цифра е доста показателен...

В тоя ред на мисли и следвайки правилото, че който е излъгал веднъж, ще излъже и втори път, какво ще кажеш за следния вариант: След година - две "Майнц" продава Тошко Неделев на "Байерн" или "Борусия" - Дортмунд за 25 (двадесет и пет) милиона евро (толкова приблизително беше продажната цена на Хенрих Мхитарян). Само че, германците се договарят помежду си и от клуба от красивия град на Рейн съобщават в Пловдив, че Неделев е бил продаден за 5 (пет) милиона. К'во пра'им тогава и кой ще бъде пре***н под тепетата!?.... :lol:
П.П. Между другото, не се казва "цифра", а число. Цифрите са десет - 1, 2, 3 .... 0. Поне това би трябвало да сте учили по математика в училище... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 21:47

Captain Stottlemeyer написа:П.П. Между другото, не се казва "цифра", а число. Цифрите са десет - 1, 2, 3 .... 0. Поне това би трябвало да сте учили по математика в училище... 8-)

Въпроса е да имаш достатъчно цифри в джоба,за да черпиш цялото заведение няколко пъти палячо...не ми се прави на умен...

Иначе повдигаш интересен казус,признавам....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 21:51

El Commandante написа:
Кашчей написа:Може и да не разбере сега, но като разбере след две години си ги плащаш с лихвите. Случаят Меси да ти говори нещо?

Виж братле, ще ти го обясня просто: аз имам нещо на което държа ПО-ГОЛЯМАТА част от правата, и ако ти го продам на теб, трябва да дам една трета от парите на трета страна...ъъъ...което аз не желая да се получи..

На тебе ти е прес уя за моите странични договорки,ти си искаш стоката и си наготвил едни пари....да речеме 100 лева..
Сядаме и аз ти казвам: глей сега, има малък...дори не проблем....а нерешен въпрос....искаш ли да направим така, ние стискаме ръцете на 100 лева с тебе (цена която устройва и двама ни)...ти обаче официално ми превеждаш 60, другите 40 ми ги даваш...по друг начин...

Всичко е точно изрядно и коректно, ние с тебе сме доволни, щото сме направили хубав бизнес,а единствения който е пре**** е човека с виртуалните 30%...сети ли се?

Самия факт че след сделката никой повече не спомена за цифра е доста показателен...

Надявам се, че живееш в Германия и тези игри там са ти безкрайно ясни.

Случка от Германия с българи, тръгнали за коли втора употреба:
-Движат се няколко коли, влизат в Германия, като всички са предупредени от водача, че трябва да си купят винетка на границата и да я залепят на стъклото. Единият се прави на хитър и не купува, защото е в средата на групата.
След около 100 километра ги спират и полицаите отиват директно при този без винетката, като от мястото, на което са, няма как да знаят, че е без винетка. Помисли как са разбрали!
Укриването на доходи, за да не плащаш данъци е престъпление, почти приравнено с убийство, та там знаят и знаят как да знаят. Ако си частно лице и имаш добри счетоводители и адвокати ще укриваш известно време, но не и безкрай. Случаят със сметките в Лихтенщайн отпреди 5-6 години е доста показателен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 21:54

Абе кви сметки,кви чудесии,кви винетки,за кво ми говориш изобщо?
Ако ние двамата с тебе не искаме да знаем кво се е случило като бизнес между нас,уверявам те НЯМА начин някой да разбере, вярвай ми....

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 окт 2013 23:46

Кашчей написа:
El Commandante написа:

Надявам се, че живееш в Германия и тези игри там са ти безкрайно ясни.

Случка от Германия с българи, тръгнали за коли втора употреба:
-Движат се няколко коли, влизат в Германия, като всички са предупредени от водача, че трябва да си купят винетка на границата и да я залепят на стъклото. Единият се прави на хитър и не купува, защото е в средата на групата.
След около 100 километра ги спират и полицаите отиват директно при този без винетката, като от мястото, на което са, няма как да знаят, че е без винетка. Помисли как са разбрали!
Укриването на доходи, за да не плащаш данъци е престъпление, почти приравнено с убийство, та там знаят и знаят как да знаят. Ако си частно лице и имаш добри счетоводители и адвокати ще укриваш известно време, но не и безкрай. Случаят със сметките в Лихтенщайн отпреди 5-6 години е доста показателен.

Минавам през Германия не знам колко пъти вече и винетка никога не съм купувал, но виж за Австрия и Унгария мога да кажа - имат патрули с камери и камери специално за винетките. И да веднага хващат ако си пропуснал тая малка подробност. Знаят много добре кой е с и кой е без винетка не бой се :mrgreen:

Върни се в “Ботев”