Нека бъдем единни, ние сме Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нека бъдем единни, ние сме Ботев!
Аз пък очаквам днес да треснете цацките !!! Не мога, някак си не мога да повярвам, че ще се разпадне Ботев, нека си ходят малоумните италианци (дебелия и футболистите, всички) Ботев е България, а не Италия !!!
BluE iS The ColouR...
koko_1914 написа:Аз пък очаквам днес да треснете цацките !!! Не мога, някак си не мога да повярвам, че ще се разпадне Ботев, нека си ходят малоумните италианци (дебелия и футболистите, всички) Ботев е България, а не Италия !!!
По-добре 11 италианци в състава, отколкото шопските евроидиоти и БФС да ни крадете юношите и чак тогава да стигат до национала. Ботев е ПО-ВЕЛИК от България, не е България!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:koko_1914 написа:Аз пък очаквам днес да треснете цацките !!! Не мога, някак си не мога да повярвам, че ще се разпадне Ботев, нека си ходят малоумните италианци (дебелия и футболистите, всички) Ботев е България, а не Италия !!!
По-добре 11 италианци в състава, отколкото шопските евроидиоти и БФС да ни крадете юношите и чак тогава да стигат до национала. Ботев е ПО-ВЕЛИК от България, не е България!
От цялото ти словоблудство разбрах две неща:
1. Или ме мислиш за "шопски евроидиот" или за член на БФС, тъй като ме причисляваш към "крадците на юношите ви"( нито съм от София, нито съм играл и един мач в Европа; в БФС пък не съм и стъпвал)
2.Ти явно не се смяташ за българин !!!
P.S. В дербито с Локомотив, когато италианците ти си играят като на тренировка и ти се чудиш защо не се получава дерби, а играчите на Ботев играят без сърце си спомни своите думи: "По-добре 11 италианци в състава..."
BluE iS The ColouR...
Тракиец 1912 написа:Момчета, незнам как мислите, но аз повече не искам и да чувам приказки за възраждане и възкъсване. Вече ми се гади като ги чуя. За мен най-важното е Ботев да излезне с чест и достойнство от ситуацията в която се намира и този цирк да спре веднъж и завинаги!
Помияр, отговорът е: Във В.
Нещо не вярно ли съм написал? Не мога да разбера защо всички винаги се нахвърлят като им кажат или им напшишат истината и дори когато я покажат като кенеф пред ЕС
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Казах го и другаде, гледах домакинствата на Славия и ЦСКА и италианците бягаха и се стараха в пъти повече от нашите юноши през последните 5-6 години (поне!). Щом юношите прегарят в Планета, какво да говорим за наемни българи. А по ника ти се вижда, че си фен на по-големия евроидиот. Кофти ще е ако свършат Минев-ците и другите ни играчи, които така "честно" взехте. Разбирам, че за теб е по-важно да имаме българи в състава, които да крадете, отколкото да сме силни (пък било и с италианци), но за нас не е така. Затова - пътя, не си желан тук!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Казах го и другаде, гледах домакинствата на Славия и ЦСКА и италианците бягаха и се стараха в пъти повече от нашите юноши през последните 5-6 години (поне!). Щом юношите прегарят в Планета, какво да говорим за наемни българи. А по ника ти се вижда, че си фен на по-големия евроидиот. Кофти ще е ако свършат Минев-ците и другите ни играчи, които така "честно" взехте. Разбирам, че за теб е по-важно да имаме българи в състава, които да крадете, отколкото да сме силни (пък било и с италианци), но за нас не е така. Затова - пътя, не си желан тук!
По-голям евроидиот си ако виждаш европейски мач само по телевизията !!! А ти си точно един НИКОЙ, за да ми казваш къде съм желан и къде не! Край на безмислената дискусия с теб !!!
BluE iS The ColouR...
koko_1914 написа:По-голям евроидиот си ако виждаш европейски мач само по телевизията !!! А ти си точно един НИКОЙ, за да ми казваш къде съм желан и къде не! Край на безмислената дискусия с теб !!!
Уважавай домакина си, за да не спиш пред вратата или при кучето

Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:koko_1914 написа:По-голям евроидиот си ако виждаш европейски мач само по телевизията !!! А ти си точно един НИКОЙ, за да ми казваш къде съм желан и къде не! Край на безмислената дискусия с теб !!!
Уважавай домакина си, за да не спиш пред вратата или при кучето
Ще уважавам, когото АЗ желая !!!
BluE iS The ColouR...