Нека бъдем единни, ние сме Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: Нека бъдем единни, ние сме Ботев!

Мнениеот koko_1914 » 24 окт 2009 15:51

Аз пък очаквам днес да треснете цацките !!! Не мога, някак си не мога да повярвам, че ще се разпадне Ботев, нека си ходят малоумните италианци (дебелия и футболистите, всички) Ботев е България, а не Италия !!!
BluE iS The ColouR...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 окт 2009 17:34

koko_1914 написа:Аз пък очаквам днес да треснете цацките !!! Не мога, някак си не мога да повярвам, че ще се разпадне Ботев, нека си ходят малоумните италианци (дебелия и футболистите, всички) Ботев е България, а не Италия !!!

По-добре 11 италианци в състава, отколкото шопските евроидиоти и БФС да ни крадете юношите и чак тогава да стигат до национала. Ботев е ПО-ВЕЛИК от България, не е България!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 24 окт 2009 18:45

veseo написа:
koko_1914 написа:Аз пък очаквам днес да треснете цацките !!! Не мога, някак си не мога да повярвам, че ще се разпадне Ботев, нека си ходят малоумните италианци (дебелия и футболистите, всички) Ботев е България, а не Италия !!!

По-добре 11 италианци в състава, отколкото шопските евроидиоти и БФС да ни крадете юношите и чак тогава да стигат до национала. Ботев е ПО-ВЕЛИК от България, не е България!

От цялото ти словоблудство разбрах две неща:
1. Или ме мислиш за "шопски евроидиот" или за член на БФС, тъй като ме причисляваш към "крадците на юношите ви"( нито съм от София, нито съм играл и един мач в Европа; в БФС пък не съм и стъпвал)
2.Ти явно не се смяташ за българин !!!
P.S. В дербито с Локомотив, когато италианците ти си играят като на тренировка и ти се чудиш защо не се получава дерби, а играчите на Ботев играят без сърце си спомни своите думи: "По-добре 11 италианци в състава..."
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 окт 2009 18:52

Тракиец 1912 написа:Момчета, незнам как мислите, но аз повече не искам и да чувам приказки за възраждане и възкъсване. Вече ми се гади като ги чуя. За мен най-важното е Ботев да излезне с чест и достойнство от ситуацията в която се намира и този цирк да спре веднъж и завинаги!

Помияр, отговорът е: Във В.

Нещо не вярно ли съм написал? Не мога да разбера защо всички винаги се нахвърлят като им кажат или им напшишат истината и дори когато я покажат като кенеф пред ЕС
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 окт 2009 18:54

Казах го и другаде, гледах домакинствата на Славия и ЦСКА и италианците бягаха и се стараха в пъти повече от нашите юноши през последните 5-6 години (поне!). Щом юношите прегарят в Планета, какво да говорим за наемни българи. А по ника ти се вижда, че си фен на по-големия евроидиот. Кофти ще е ако свършат Минев-ците и другите ни играчи, които така "честно" взехте. Разбирам, че за теб е по-важно да имаме българи в състава, които да крадете, отколкото да сме силни (пък било и с италианци), но за нас не е така. Затова - пътя, не си желан тук!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 24 окт 2009 19:00

veseo написа:Казах го и другаде, гледах домакинствата на Славия и ЦСКА и италианците бягаха и се стараха в пъти повече от нашите юноши през последните 5-6 години (поне!). Щом юношите прегарят в Планета, какво да говорим за наемни българи. А по ника ти се вижда, че си фен на по-големия евроидиот. Кофти ще е ако свършат Минев-ците и другите ни играчи, които така "честно" взехте. Разбирам, че за теб е по-важно да имаме българи в състава, които да крадете, отколкото да сме силни (пък било и с италианци), но за нас не е така. Затова - пътя, не си желан тук!

По-голям евроидиот си ако виждаш европейски мач само по телевизията !!! А ти си точно един НИКОЙ, за да ми казваш къде съм желан и къде не! Край на безмислената дискусия с теб !!!
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 24 окт 2009 19:26

koko_1914 написа:По-голям евроидиот си ако виждаш европейски мач само по телевизията !!! А ти си точно един НИКОЙ, за да ми казваш къде съм желан и къде не! Край на безмислената дискусия с теб !!!

Уважавай домакина си, за да не спиш пред вратата или при кучето ;)
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 24 окт 2009 19:31

terro написа:
koko_1914 написа:По-голям евроидиот си ако виждаш европейски мач само по телевизията !!! А ти си точно един НИКОЙ, за да ми казваш къде съм желан и къде не! Край на безмислената дискусия с теб !!!

Уважавай домакина си, за да не спиш пред вратата или при кучето ;)

Ще уважавам, когото АЗ желая !!!
BluE iS The ColouR...

Върни се в “Ботев”