bgfutbol написа:Ще подкрепя "bоtev forever" защото ...!
Аз пък подкрепям Батков, защото върши добро на българския футбол!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bgfutbol написа:Ще подкрепя "bоtev forever" защото ...!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
ilian12 написа:botev forever написа: ... И с какво може "голата истина" да дразни някой?може ли фактите такива каквито са да дразнят някой?Кажи да съм излъгал за нещо или обидил някого?И най-важното,ако не ми е болно за Ботев Пд ще влизам ли в конфликт с част от феновете?разбери писнало ми е от мошенници да управляват любимия ми клуб.
Ти си най-дразнещото мрънкало с което съм имал допир. За мен "истината" е моята безусловна вярност към Ботев, с нея се събуждам и с нея заспивам, другото са някакви факти, които лично мен ме дразнят, както ме дразни и човека, който не спира да ги повтаря. Да, поведението ти ме обижда. Щом искаш да влезнеш в конфликт с мошениците управляващи Ботев, направи го сам, защото нито предлагаш нещо практично, нито виждам някой да те подкрепя, а само чета твоите неспирни вопли.
Ти какво си садист или мазохист? Престани да бъркаш с пръст в раната. Доставя ти удоволствие да ни ядосваш или пък ти е приятно да обираш плюнките на форума.
veseo написа:bgfutbol написа:Ще подкрепя "bоtev forever" защото ...!
botev forever написа:Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?
botev forever написа:ilian12 написа:botev forever написа: ... И с какво може "голата истина" да дразни някой?може ли фактите такива каквито са да дразнят някой?Кажи да съм излъгал за нещо или обидил някого?И най-важното,ако не ми е болно за Ботев Пд ще влизам ли в конфликт с част от феновете?разбери писнало ми е от мошенници да управляват любимия ми клуб.
Ти си най-дразнещото мрънкало с което съм имал допир. За мен "истината" е моята безусловна вярност към Ботев, с нея се събуждам и с нея заспивам, другото са някакви факти, които лично мен ме дразнят, както ме дразни и човека, който не спира да ги повтаря. Да, поведението ти ме обижда. Щом искаш да влезнеш в конфликт с мошениците управляващи Ботев, направи го сам, защото нито предлагаш нещо практично, нито виждам някой да те подкрепя, а само чета твоите неспирни вопли.
Ти какво си садист или мазохист? Престани да бъркаш с пръст в раната. Доставя ти удоволствие да ни ядосваш или пък ти е приятно да обираш плюнките на форума.
Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?
bgfutbol написа:veseo написа:bgfutbol написа:Ще подкрепя "bоtev forever" защото ...!
Никъде не съм писал,че съм за селския а напротив,много го издържахте,даже си мился,че последните памперси на децата му са от вашите пари.А докато Баткоф стигне селяка има много време,а и това което направи за клуба неможе да му се отрече,за разлика от вашия.
ilian12 написа:botev forever написа:Както виждаш правя го като ги нападам заради техните лъжи!!!!Друг е въпроса,че ти защитаваш точно тези мошеници?Би ли ми обяснил твоята безусловна вярност в Ботев Пд и към Пичони,Орнела,Салерно ли е,защото те са част от клуба?
Как точно ги нападаш? Къде видя Пичони, Орнела и Салерно да са се логнали във форума?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта