ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот BultraStyle » 23 окт 2009 16:34

Ако наистина са се отказали от покупката е редно както гърмяха по медиите ,че ще взимат отбора да дадът една пресконференция ,че се отказват и по този начин да приключат всички спекулации по темата

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:35

bulgaro написа:Форевъра взе 100 кинта оня ден, плати си нета и пак започна с шизофрениите.
Къде сте бе, модераторите?

Шизофрения мисля,че е да виждаш и чуваш несъществуващи неща!!Е,аз не съм взел никакви 100 кинта от където и да е.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 окт 2009 16:39

Един от трите най-големи клуба в България, този на Ботев (Пловдив), може да бъде изваден от "А" група по административен път още през зимата. Това ще стане факт, ако не се появят нови кандидат-купувачи за тима. Както е известно, настоящите бизнесмени от Италия, които искаха да вземат Ботев от Христолов и на практика да спасят славния тим от фалит, се отказват от първоначалните си намерения. В Пловдив моментално тръгнаха слухове, че на тяхно място ще пристигнат нови бизнесмени, но дори това да стане, е твърде съмнително, че ще поискат да вземат клуба с огромните му дългове.

Колкото и неприятно да звучи моментната ситуация в клуба е следната: Играчи и треньори не взимат никакви пари и работят на добра воля. Чуждестранните футболисти вече са предупредили, че ако това не се промени до десетина дни, те ще напуснат Ботев. На този етап единствената причина, поради която не са си тръгнали от клуба са уверенията на треньора Енрико Пичони, че има някаква възможност в близките дни той да докара италиански бизнесмени, които да купят отбора. Въпреки уверенията на специалиста обаче футболистите не са оптимисти и са дали вече споменатата 10-дневна отсрочка преди да си тръгнат окончателно.
http://www.sportal.bg/news.php?id=201665
Изображение
Изображение

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 окт 2009 16:47

Форевър,начина ти на изказване на мнения тук е доста демонстративен! Той е нещо от сорта "Аз казвах ли ви...", "Аз ви казвам, че е така" и т.н., т.е. се държиш малко като последна инстанция. Вярно е, че нещата винаги бяха или все още са съмнителни, но без вяра приятелю нищо не се получава- дори и най- сигурното нещо. Нямахме право да не повярваме! Иначе като не стане нищо (дано всичко днес е някакъв лош сън) действията са ясни. Начина, по който си изказваш мнението е менторски и не търпящ възражение. Промени си отношението, защото тук почти всички сме от един отбор. Така, че просто можеше да си напишеш първия коментар от тази тема във някоя от вече съществуващите и да уважиш коментарите на другите потребители. Иначе, дори и скрит зад "ник", с отварянето на нова тема, след като има други вече, прилича само на едно нещо- да фокусираш вниманието върху себе си и твоите виждания за нещата.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 16:51

форевер

как не се появи вече трета страница ни един на твоя страна бе брат? как един не каза - прав си. направи си сам изводите. Аз като ти казвам че не си желан, ти ме обвиняваш че се крия зад всички. А ето ясно се вижда че всички или почти всички (макар че не виждам изключения) ти се дразнят. Що не се замислиш защо? Някои даже се опитаха да ти кажат защо но ти се правиш на велик и на многознайко. Факти или не - това не е достатъчно. И Селяка има факти, но всичко го мразим. Отношение, начин на писнае, уважение към всички тук, съпричастност и прочие са по-важни от фактите. А тук фактът е ясен - дразниш страшно много хора.
Последна промяна от Hacko1912 на 23 окт 2009 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 16:53

Ще подкрепя "bоtev forever" защото видях през последната седмица,че е един от малкото трезво мислещи хора тук за жалост.Естествено както мен,така и него и още някой други реалисти,сте готови да ни линчувате но само тук,зад компа.Тука сте много силни,страшни и затова незнам колко години един "селянин" ви прави на маймуни,егати умния селянин излезе тоя ;).Готови сте да повярвате на всичко отново само и само да си помечтаете още един ден в повече.Тогава ще ви го дам и аз като ви кажа,че наистина се очакват италианци в Бургас но....туристи отседнали в Сл.Бряг и решили да подкрепят италианския Ботев.Администратора на хотела където са отседнали ми каза на ухо,че даже обмисляли да съберът някой и друг лев,да направят "консорциум" :) и да поемат Ботев.Разбира се първо искали да отседнат 1 седмица в Пловдив в оня същия хотел,където се яде,спи и не се плаща,и чак тогава щели да финализират сделката.Така,че фенове дерзайте и търсете опровержение на тази информация,а докато няма такава,значи има надежда.И надеждата е да се надигнете и да изметете всички от стадиона начело със селския и да започнете отначало.
ПРАВ СИ FOREVER!
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 16:56

да - много значително е че единственият подкрепил форевер е БГФУТБОЛ ... ХАХАХАХА :mrgreen: :mrgreen: един дол дренки. Вие сте от тои род дет се мислят за уникални и над всички останали - "аз казах ли ви", "аз кво ви раправям" "аз знам само" "аз съм най-умния, вие сте наивници" и прочие ... ей така се става ... айде да не казвам какво

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:59

Neo M написа:Форевър,начина ти на изказване на мнения тук е доста демонстративен! Той е нещо от сорта "Аз казвах ли ви...", "Аз ви казвам, че е така" и т.н., т.е. се държиш малко като последна инстанция. Вярно е, че нещата винаги бяха или все още са съмнителни, но без вяра приятелю нищо не се получава- дори и най- сигурното нещо. Нямахме право да не повярваме! Иначе като не стане нищо (дано всичко днес е някакъв лош сън) действията са ясни. Начина, по който си изказваш мнението е менторски и не търпящ възражение. Промени си отношението, защото тук почти всички сме от един отбор. Така, че просто можеше да си напишеш първия коментар от тази тема във някоя от вече съществуващите и да уважиш коментарите на другите потребители. Иначе, дори и скрит зад "ник", с отварянето на нова тема, след като има други вече, прилича само на едно нещо- да фокусираш вниманието върху себе си и твоите виждания за нещата.

Брате по жълто-черна идея,станах банален с думите ФАКТ и ИСТИНА,бих млъкнал веднага ако ми кажеш къде се държа като ментор и последна истанция.Моля цитирай ме.Съжалявам,ако някой се е почувствал така.Отворих нова тема за да изразя личното си отношение към италианските "месии" защото ги наблюдавах внимателно с техните действия и думи.Споменах някъде,че съм доста често на стадиона и подържам връзка с доста от работещите там,което разбира се вреди на моята трудова дейност.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 23 окт 2009 17:05

botev forever написа: ... И с какво може "голата истина" да дразни някой?може ли фактите такива каквито са да дразнят някой?Кажи да съм излъгал за нещо или обидил някого?И най-важното,ако не ми е болно за Ботев Пд ще влизам ли в конфликт с част от феновете?разбери писнало ми е от мошенници да управляват любимия ми клуб.

Ти си най-дразнещото мрънкало с което съм имал допир. За мен "истината" е моята безусловна вярност към Ботев, с нея се събуждам и с нея заспивам, другото са някакви факти, които лично мен ме дразнят, както ме дразни и човека, който не спира да ги повтаря. Да, поведението ти ме обижда. Щом искаш да влезнеш в конфликт с мошениците управляващи Ботев, направи го сам, защото нито предлагаш нещо практично, нито виждам някой да те подкрепя, а само чета твоите неспирни вопли.

Ти какво си садист или мазохист? Престани да бъркаш с пръст в раната. Доставя ти удоволствие да ни ядосваш или пък ти е приятно да обираш плюнките на форума.
Последна промяна от ilian12 на 23 окт 2009 17:06, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:06

Hacko1912 написа:да - много значително е че единственият подкрепил форевер е БГФУТБОЛ ... ХАХАХАХА :mrgreen: :mrgreen: един дол дренки. Вие сте от тои род дет се мислят за уникални и над всички останали - "аз казах ли ви", "аз кво ви раправям" "аз знам само" "аз съм най-умния, вие сте наивници" и прочие ... ей така се става ... айде да не казвам какво

Чул съм някъде,че човек може да се задави в собствената си злоба...сигурно точно тя ти е попречила да видиш,че има и други хора съгласни с мен освен Бг Футбол.Аз им благодаря за подкрепата...но не това е най-важното.Ти така и не проумя какво целя с фактите които изнасях защото доста по-лесно е да хулиш и обиждаш.

Върни се в “Ботев”