"А"група,11 кръг:Лудогорец-Ботев 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: "А"група,11 кръг:Лудогорец-Ботев 0:0 FT

Мнениеот BPFC1912 » 29 сеп 2013 21:31

Здрав мач с много единоборства , в който хикса като цяло е справедлив. Без основните ни футболисти в центъра , нямаше как да се надиграваме с разградчани.За това и играта ни бе по затворена , като се използваше всяка възможност за контра.Браво на момчетата в жълто черно - раздадоха се на 100% и заслужено получиха аплодисментите ни след края на мача.

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 29 сеп 2013 21:59

Без име написа:Искам обяснение защо вчера не се чухте и трябваше цял мач да слушам крадените песни на лудогорец?
Толкова ли не отидохте 20 човека да надвикате ония "Green Ladies" :?:

Заради невероятната акустика на стадиона и специфичното разположение на микрофоните ;)
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 сеп 2013 22:11

БПФК написа:
blue avalanche написа:И двата отбора се опитаха да спукат топката,но тя геройски издържа!!!
ПП.Всъщност,по време на тъчовете топките ги сменят чат-пат... :mrgreen:

Това за единствените отбори в България изнасящи топката по земя, а не с кюскане като всички останали ли става въпрос?
Футболните ти познания са карикатуристични!!!

Не знам дали изнасяте топката "по земя",ама на топката хич не и изнасяше да участва в това грандиозно "шоу"...

Тралала

Мнениеот Тралала » 29 сеп 2013 22:23

Ти какво очакваш? Снощи играха двата най-добри отбора в България на този етап. Съвсем нормално развитие на мача.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 29 сеп 2013 22:26

blue avalanche написа:
БПФК написа:
blue avalanche написа:И двата отбора се опитаха да спукат топката,но тя геройски издържа!!!

Това за единствените отбори в България изнасящи топката по земя, а не с кюскане като всички останали ли става въпрос?

Не знам дали изнасяте топката "по земя",ама на топката хич не и изнасяше да участва в това грандиозно "шоу"...

Видяхме го левскито като домакини на разградчани!Кръгла нула! Ботев игра добре срещу Лудогорец!Доволен съм от раздаването по терена,както и изнасянето на топката. ;)
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 30 сеп 2013 08:45

blue avalanche написа:
БПФК написа:

Ако футбола който показаха Ботев и Лудогорец не ти харесва, то с нетърпение очаквам коментара ти за синята "продукция" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 30 сеп 2013 09:19

blue avalanche написа:Не знам дали изнасяте топката "по земя",ама на топката хич не и изнасяше да участва в това грандиозно "шоу"...

Е, Левски си пазеха топката от спукване и резултата е налице: Левски - Лудогорец 0:2
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 30 сеп 2013 11:48

Един интересен факт: След завръщането на Ботев Пд, в А група, нито един друг пловдивски отбор, не е побеждавал канарчетата! Ако погледнем класиранията за отделните кръгове ще видим, че отново Ботев Пд е бил винаги над останалите представители на Пловдив. Макар и да отпадна твърде рано за КБ, Ботев Пд пак бе най-дълго играия отбор и в този турнир. За съжаление, останалите клубове от града на тепетата, не се класираха за ЕКТ, където отново Ботев Пд, защити градската чест!
Пловдив има своя боец - Ботев! Да пожелаем успех и да стискаме палци, жълто-черните да донесат още повече успехи на най-древния град на Европа!
КАНАРИ НАПРЕД!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 окт 2013 14:12

Agnostic front 1912 написа:
blue avalanche написа:
БПФК написа:

Видяхме го левскито като домакини на разградчани!Кръгла нула! Ботев игра добре срещу Лудогорец!Доволен съм от раздаването по терена,както и изнасянето на топката. ;)

Няма да те разбере пич, не се хаби да му обясняваш! Опити са от злоба.
П.С. Аз също съм на мнение, че и двата отбора стояха добре на терена и резултата е справедлив.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Ботев”