Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 23:27

DarkPsy написа:Глупак, ти освен да сееш злъч и омраза друго не правиш.Лицемер!

Къци , тук ли си:
http://www.youtube.com/watch?v=_5DhBgQeuv4
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 сеп 2013 23:30

Avgusta 1916 написа:
Айде сега да обърнеш поглед на другата страна и да кажеш ,че и от вашите утайките са доста.Като кажеш "А" , кажи и "Б" , или твърдиш ,,че всички жълти са образцови фенове и не освиркват националният химн , без значени е от кой се изпълнява.

В тази тема обсъждаме поведението на агитката на Берое и затова давам мнения единствено по този въпрос. Разрови се из темите където са се коментирали изцепките на феновете на Ботев за да видиш моите мнения там.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 23:34

T&T написа:
Avgusta 1916 написа:
Айде сега да обърнеш поглед на другата страна и да кажеш ,че и от вашите утайките са доста.Като кажеш "А" , кажи и "Б" , или твърдиш ,,че всички жълти са образцови фенове и не освиркват националният химн , без значени е от кой се изпълнява.

В тази тема обсъждаме поведението на агитката на Берое и затова давам мнения единствено по този въпрос. Разрови се из темите където са се коментирали изцепките на феновете на Ботев за да видиш моите мнения там.

Ок! Вижда се , че с теб и , а и с доста мои познати фенове на Ботев Пд може да се комуникира нормално.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 24 сеп 2013 00:17

Mirolio написа:
Logical person написа:Гнусна е самата идея, частни спортни дружества да носят имена на национални герой. Не се сещам за цивилизована страна в която това да го има. В повечето държава има много строги закони при оскверняване на национални герой и символи.

Какво излиза, че ако си кръстя отбора , да речем "Спортист", спокойно могат да ми викат к*р за Спортист. Но ако съм хитрец и си го кръстя Левски, Ботев или Вазов, веднага получавам имунитет срещу обиди. Голяма кретения е това.

Канарите веднага да ги прекръстят на Тракия! И тогава ниной няма да псува и обижда национални герои.
Абе, ако това наистина го е писал Мъри той е голяма, ама голям глупак! Всепак не мисля, че е той! Едва лие има време да се ровичка из форумите. Най вероятно е зает с подготовката на новата си футболна лекция! ТЪПАК!!!

Аз съм ботевист в червата, но ако някой нехранимайко, или както е казал поета "идиот", ме обиди, че съм тракиец, не знам какво може да му се случи!!!!! Имената се носят с чест, те не се поставят от сульо и пульо, а обикновено от създателите. Българите обичаме Хр. Ботев и затова на негово име са кръстени улици, квартали, училища и отбори в почти всеки град, село и паланка!!! Мен въобще не ме притеснява, какво викат привържениците на другите отбори. То си техен проблем. Липсват им първите 7 години от живота!!! САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 сеп 2013 02:32

Всеки, който е бил на мач с Берое, знае че това е най-великата агитка в България. Агитка, която стои на централната трибуна, е няма подобна такава. Агитка, която е "готова" да си мери чурката с Ботев, Локо, Левски, ЦСКА, а ходят по 50-100 на гостувания, на нашия стадион незнам и толкова дали са идвали. Агитка, на която най-големите постижения са спуканите гуми и счупените с камъни прозорци на гостуващите "селяни". Агитка, която има 1 или 2 свои песни, но за сметка на това, пее перфектно нашите и тези на Локо. Е що, тази уникална агитка, да не може да пее КЗБ и КЗЛ? Имената на Ботев и Левски, са едно от малкото неща, върху което въпреки отчаяните опити на единици, още не сме срали с времето. Дали ние или някой други ги имаме за патрони и имената на клубовете ни са такива, не ви освобождава от дълга към тези светини, освен ако не се имате за китайци или др. Просто намерете друг начин да ни обиждате (убеден съм че няма да ви е трудно), ако ли пък го направите и веднъж в лице, имате шанс да не изглеждате жалки. До тогава обаче си оставате "най-великата" агитка от централната трибуна :oops:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 24 сеп 2013 09:23

Комплексарска тема.ЖАлтите все ще намерят оправдания,изместване на фокуса от истинските си проблеми и причини за неградско поведение.Тука гледам някои хора плашат,къде щели сме да гледаме мача на националния отбор?Аве пичове,излезте от филма,излезте от форума,направете нещо с мизерния си живот.
На "колегите" от Стара Загора,фенове на великия "Берое",кръстен на най-древния тракийски град Берое отпреди 8000 години,на римската империатрица Ирина (Иринополис),Августа Траяна пожелавам приятен ден и да не падат на нивото на сопотчани!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2013 09:38

luxorus написа:Комплексарска тема.ЖАлтите все ще намерят оправдания,изместване на фокуса от истинските си проблеми и причини за неградско поведение.Тука гледам някои хора плашат,къде щели сме да гледаме мача на националния отбор?Аве пичове,излезте от филма,излезте от форума,направете нещо с мизерния си живот.
На "колегите" от Стара Загора,фенове на великия "Берое",кръстен на най-древния тракийски град Берое отпреди 8000 години,на римската империатрица Ирина (Иринополис),Августа Траяна пожелавам приятен ден и да не падат на нивото на сопотчани!

Потните копачи от Галата сега пък изкараха, че "града" им бил едва ли не най-стария в България. Нищо, че за най-стар европейски и съответно български град беше обявен Пловдив и то от много авторитетно чуждо издание. Какви римски императрици, какви 5 лева... На това му се викат агро-комплекси "made in Олимпик Галата".
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 сеп 2013 09:55

luxorus написа:На "колегите" от Стара Загора,фенове на великия "Берое",кръстен на най-древния тракийски град Берое отпреди 8000 години,на римската империатрица Ирина (Иринополис),Августа Траяна пожелавам приятен ден и да не падат на нивото на сопотчани!

http://www.explorra.com/travel-guides/top-10-oldest-cities-in-the-world_24545
На кой ли да вярвам? :roll:

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 24 сеп 2013 10:09

Че какво точно е държането на агитката на БЕРОЕ не можах да разбера? Аз не съм ходил много по други стадиони, ама не виждам нещо по-различно от нашия и вашия стадион, що е маке все е лайно, нъл тъй? И как пък точно само феновете на жълтите се обидиха, а не и тези на Ботев Враца, Ботев Гълъбово и всякакви други Ботевци? Аз пях Ебахме Ботев в гъза, и го пях с пълно гърло и най-голямо удоволствие, кво прайм сега? Селянин съм бил, маруля съм бил, мекал съм и не знам си какво... и кво от туй? Ще си го преместя от единия крачол в другия, доволни ли сте? Вземете си прекръстете отборите, казаха ви го вече доста хора, тогава ни КЗЛ ще чуете, ни КЗБ. Крали сме били песни, вие щото не крадете??? Вие на мачове не псувате??? Вие на мачове въобще ходите ли, че се правите на света вода ненапита????
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 сеп 2013 10:28

Точно пък лумпените и дрогираните утайки от Пловдив да отварят тема за нещата които са техен специалитет,айде няма нужда.
Каква е връзката на Ботев Пд с НАЦИОНАЛНИЯ ГЕРОЙ --- ХРИСТО БОТЕВ ?
Забрана със закон ,спортни дружества и то частни да носят името на велик Българин. Още повече ,че Караибрахим е олицитворение на чист натурален башибузук, вместо да пишете глупости си погледнете в собствения си двор!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Ботев”