ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси
Каквото и да е 50 х евро за заплати не трябва да са проблем. Обаче, ако до петък не ги платят, не ми се мисли. Досега всичко си имаше някакво логично обяснение, но това няма да има.
Канар написа:Каквото и да е 50 х евро за заплати не трябва да са проблем. Обаче, ако до петък не ги платят, не ми се мисли. Досега всичко си имаше някакво логично обяснение, но това няма да има.
Защо да няма? Ако си тръгнал да купуваш фирма, но още не са ти я продали, ще дадеш ли заплати на работещите в нея? Ако ми отговориш с "Да", значи нищо не разбираш от бизнес. Все едно да се договаряш с някой за купуване на кола, оня да се прави на интересен, колата да е очукана, да трябват много пари за да се стегне и да мине прегледи, а ти да си купиш 1 кашон ароматизатори.
Рано е още да се правят такива изводи. Щом са тук, значи не са се отказали от сделката. Когато сделката приключи (защото купуването на такова нещо като футбулен клуб не е като да идеш до магазина да си купиш 1 кило картофи, отнема доста повече време), та след като приключи целия процес, тогава вече могат да се правят изводи ако и тогава не искат да плащат заплати. Но за сега щом са тук, значи не са се отказали, иначе щяха да си тръгнат.
-
veselinpd написа:Канар написа:Каквото и да е 50 х евро за заплати не трябва да са проблем. Обаче, ако до петък не ги платят, не ми се мисли. Досега всичко си имаше някакво логично обяснение, но това няма да има.
Защо да няма? Ако си тръгнал да купуваш фирма, но още не са ти я продали, ще дадеш ли заплати на работещите в нея? Ако ми отговориш с "Да", значи нищо не разбираш от бизнес. Все едно да се договаряш с някой за купуване на кола, оня да се прави на интересен, колата да е очукана, да трябват много пари за да се стегне и да мине прегледи, а ти да си купиш 1 кашон ароматизатори.
Рано е още да се правят такива изводи. Щом са тук, значи не са се отказали от сделката. Когато сделката приключи (защото купуването на такова нещо като футбулен клуб не е като да идеш до магазина да си купиш 1 кило картофи, отнема доста повече време), та след като приключи целия процес, тогава вече могат да се правят изводи ако и тогава не искат да плащат заплати. Но за сега щом са тук, значи не са се отказали, иначе щяха да си тръгнат.
Само дето самите италианци се ангажираха с конкретна дата за заплатите..
forever Botev написа:veselinpd написа:Канар написа:Каквото и да е 50 х евро за заплати не трябва да са проблем. Обаче, ако до петък не ги платят, не ми се мисли. Досега всичко си имаше някакво логично обяснение, но това няма да има.
Само дето самите италианци се ангажираха с конкретна дата за заплатите..
Абсолютно не е вярно. Виж в Plovdiv24.bg. Там поне се стараят да пускат аудио или видео с италианците, за да можем да чуем действително какво казват, а не някой си журналист да напише квото му дойде. Дори в последното изказване на Малу той казва, че не могат да се обвържат със срок по никакъв начин, но нещата се движат напред. Така че внимавай на какви информации се доверяваш, за да не се окажеш излъган.
Това ли е новият ? Щото ако е той, това е Маурицио Натали, бил е директор в Самбенедетезе. Поне така съм чел преди по сайтовете на самб.. май са работили заедно с Пичони..
- botev_1912
- Контакти:
forever Botev написа:Само дето самите италианци се ангажираха с конкретна дата за заплатите..
Сроковете си ги измислят журналистите бре пич, доколкото знам италиянчетата дати не са казвали!
Иначе за тревата си прав - платена е от КЦМ, не 100 ами 1000%!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- PLOVDIV PEE 1912
Факт е ,че нещата в отбора се движат на някаде.Какъв ще е обаче крайния изход ,никой не знае.Аз лично съм оптимист.
НАТИСК! Трябва натиск от всички страни! Отчето и либерман го казаха не един път. Всичко върви, но натиск ще помогне да стане по-бъро. Който както може да го прави. Ако има връзки с медии да се задействат. Ако ГОНГ четата сега - МОЛИМ ВИ ХОРА, помогнете ни сега. Направете не няква изолирано интервю м/у 5:36 и 5:38 с митко лишев, ами нещо по-сериозно, по-голямо. Да чуе и Митйо и всички, призив по ваш си начин. Ето за Левски всеки ден каните хора, фенове, журналисти да отправят прииви, поканете и един Ботевист за Ботев да почне едно предаване поне. Понакете барека, или някоя от легендите, дори само емоционално да е - като Тити озни ден за Левски - е така да се чуе. После и всички които знаят хора и Пловдивските медии - опитайте! трябва натиск. На стадиона, пред кантори и офиси, медии, онлайн, ТВ, радио ... всичко! Време разделно е настало! Имате познати, Пловдив е малък всички се наят, България е малка. Все някой познава някой който може да е от полза. ШУМ, НАТИСК, да покажем колко сме много. Мобилизация!!!!
Айде момчета - малко е останало!
САМО БОТЕВ!!!!
Айде момчета - малко е останало!
САМО БОТЕВ!!!!
Събудете се!
22.10.2009
Време е за действия! Достатъчно толерантност и търпение проявихме спрямо кандидатите за собственици и вечния продавач! Да ускорим ли процеса?! Нещата са много прости! Италианците казват, че искат да купят клуба, селският твърди, че иска да продава! В общи линии са ясни дълговете на "АД-то", като само алчността на бряговския е абстрактна. Какво обаче следва от това? Покрай димната завеса, която е спусната на "Колежа" започнахме да изпускаме най-същественото и важното. То пък е това, че няма сделка!
Вариантите? Вариант едно: италианците нямат пари. Вариант две: бряговският иска огромна сума, извън дълговете на клуба. Вариант три: ставаме съучастници в грандиозно представление, без значение кой го е организирал и ръководи!
През последните седмици се наслушах на дати, точни дати, на които трябваше да се подпише договор, да се платят заплати и т.н. Вместо това на няколко футболисти им дадоха по сто лева, в банкноти от по пет и десет (приходите от мача са ЦСКА) и толкова! Матириалът, който пуснах вчера, "Експлозивно: Мистерията разгадана, открит е собственикът на Ботев!", ми показа, че сме се побъркали напълно! В коментарите под него прочетох, че сме "буферски сайт" и упреци как не ни е срам да пишем такива неща!?!
Разбирате ли докъде сме я докарали? Я да ви пробвам нервите с една дисекция, та да видя кое точно в материала не е истина! За непросветените и предимно по-малки на години ботевисти, ще споделя, че никога не съм крил клубните си симпатии, а те са в жълто-черно!
Та я да видим сега! Нима някой се съмнява, че българите в отбора са натрупали сума дългове за месеците, в които не са взимали пари? Затова и "баничарите ги гонят с точилките", защото момчетата и хляб вече взимат на вересия! Написах, че новият собственик е "частна психиатрична клиника"! А не е ли? Не се ли чувствате вече, като опитна зайци, върху който се правят тестове за психическа издръжливост? "Откраднатото табло" и чакащият пред канцелариите "паметник" са единственото реално нещо, което е останало непродадено и неоткраднато на "Колежа"! Да, има и фенове, които са толкова опиянени и самазабравили се в мислите си, че вече всичко е розово, та сравнението, че са "шмръкнали пешеходната пътека" е напълно уместно!
Събудете се, бе, хора!!! Толкова ли откачихме всички?! Десет години ни направиха луди само с обещания и нищо свършено! Докога ще се самоизяждаме? Докога ще ни правят на маймуни? Не е ли време за ултиматум! Ултиматум, в който да поискаме за последен път точна дата за сделка, ясни нейни параметри и план за изготвяне на краткосрочна клубна стратегия! Не е ли време???
Аз мисля, че е дошъл моментът, в който търпението трябва да свърши! По-добре във "В" група, по един или друг начин, отколкото този кошмар, на който всеки забрави началото, а края не му се вижда! Събудете се!
Автор: Стефан Попов
http://www.sportbg.net/coment.php?group ... 023&cat=14
22.10.2009
Време е за действия! Достатъчно толерантност и търпение проявихме спрямо кандидатите за собственици и вечния продавач! Да ускорим ли процеса?! Нещата са много прости! Италианците казват, че искат да купят клуба, селският твърди, че иска да продава! В общи линии са ясни дълговете на "АД-то", като само алчността на бряговския е абстрактна. Какво обаче следва от това? Покрай димната завеса, която е спусната на "Колежа" започнахме да изпускаме най-същественото и важното. То пък е това, че няма сделка!
Вариантите? Вариант едно: италианците нямат пари. Вариант две: бряговският иска огромна сума, извън дълговете на клуба. Вариант три: ставаме съучастници в грандиозно представление, без значение кой го е организирал и ръководи!
През последните седмици се наслушах на дати, точни дати, на които трябваше да се подпише договор, да се платят заплати и т.н. Вместо това на няколко футболисти им дадоха по сто лева, в банкноти от по пет и десет (приходите от мача са ЦСКА) и толкова! Матириалът, който пуснах вчера, "Експлозивно: Мистерията разгадана, открит е собственикът на Ботев!", ми показа, че сме се побъркали напълно! В коментарите под него прочетох, че сме "буферски сайт" и упреци как не ни е срам да пишем такива неща!?!
Разбирате ли докъде сме я докарали? Я да ви пробвам нервите с една дисекция, та да видя кое точно в материала не е истина! За непросветените и предимно по-малки на години ботевисти, ще споделя, че никога не съм крил клубните си симпатии, а те са в жълто-черно!
Та я да видим сега! Нима някой се съмнява, че българите в отбора са натрупали сума дългове за месеците, в които не са взимали пари? Затова и "баничарите ги гонят с точилките", защото момчетата и хляб вече взимат на вересия! Написах, че новият собственик е "частна психиатрична клиника"! А не е ли? Не се ли чувствате вече, като опитна зайци, върху който се правят тестове за психическа издръжливост? "Откраднатото табло" и чакащият пред канцелариите "паметник" са единственото реално нещо, което е останало непродадено и неоткраднато на "Колежа"! Да, има и фенове, които са толкова опиянени и самазабравили се в мислите си, че вече всичко е розово, та сравнението, че са "шмръкнали пешеходната пътека" е напълно уместно!
Събудете се, бе, хора!!! Толкова ли откачихме всички?! Десет години ни направиха луди само с обещания и нищо свършено! Докога ще се самоизяждаме? Докога ще ни правят на маймуни? Не е ли време за ултиматум! Ултиматум, в който да поискаме за последен път точна дата за сделка, ясни нейни параметри и план за изготвяне на краткосрочна клубна стратегия! Не е ли време???
Аз мисля, че е дошъл моментът, в който търпението трябва да свърши! По-добре във "В" група, по един или друг начин, отколкото този кошмар, на който всеки забрави началото, а края не му се вижда! Събудете се!
Автор: Стефан Попов
http://www.sportbg.net/coment.php?group ... 023&cat=14

Оф това малко вече 10 години го чакам.Още от пролета на 2000 година когато си осигорихме оставането в групата 10 кръга преди края и селския се спука да продава мачове като се почне с онази загуба от ЦСКА с 2-1 тука и после сумати надупваници в Пловдив на отбори които се бореха да не изпаднат тогава.
Сега за пръв път съм настроен оптимистично за продажбата на отбора и ако сега се провали сделката и Селяка остане собственик на отбора ще полудея направо.
Сега за пръв път съм настроен оптимистично за продажбата на отбора и ако сега се провали сделката и Селяка остане собственик на отбора ще полудея направо.