Набиха пиян полицай - левскар в базата в Коматево!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Набиха пиян полицай - левскар в базата в Коматево!
Всеки един нормален човек още повече ГОСТЕНИН, би следвало да се съобрази с молбата на домакина, а не да се прави на отворен. Явно в столицата възпитават другояче. Това е , което мога да кажа.
factotum написа:Не е редно феновете да Ви обясняват, че чопленето на семки или изхвърлянето на каквито и да било боклуци на обществено място, каквото всъщност е трибуната на стадиона, е нарушение.
КопеУе, ако чопленето на семки на стадиона е нарушение, вие че трябва да играете пред празни трибуни, семкаджии

LSFC 1914 написа:plan-2012 написа:НА ТОЗИ ПИШМАН столичен ПОЛИЦАЙ , дали са му взели проба за алкохол ?
А на вас дали са взели ? Кажи папагалче ? Много е лесно 10 срещу 1 . Нали ти е ясно ? Ама 1 на 1 сте мишки. Видяхме ви вече![]()
DarkPsy написа:Всеки един нормален човек още повече ГОСТЕНИН, би следвало да се съобрази с молбата на домакина, а не да се прави на отворен. Явно в столицата възпитават другояче. Това е , което мога да кажа.
Я ми кажи "гражданино" ти никога не си чоплил семки на стадиона ли ? Жалки сте!
LSFC 1914 написа:DarkPsy написа:Всеки един нормален човек още повече ГОСТЕНИН, би следвало да се съобрази с молбата на домакина, а не да се прави на отворен. Явно в столицата възпитават другояче. Това е , което мога да кажа.
Я ми кажи "гражданино" ти никога не си чоплил семки на стадиона ли ? Жалки сте!
Абе лилав те не видя ли колко бири имаше в краката му ?
'' И щел да си прави, каквото му е кеф "'
Последна промяна от plan-2012 на 21 сеп 2013 19:52, променено общо 1 път.
Чоплил съм селски, ама на мен никой не ми е правил забележка. Ако ми направят ще се съобразя. А на новата ни база чопленето и пушенето са забранени!
- botevist_75
- Контакти:
mirodes написа: Ще ме накараш другия мач на Ботев да снимам поне 10 човека,които люпят семки.Това с люпенето на семки можеш да го разправяш на някой,който изобщо не е стъпвал на стадион.
Тук не става дума дали се люпат семки или не .Става дума за това,че собствениците -Ботев,са забранили на базата в Коматево да се прави това.На стадион "Хр.Ботев" не е забранено.Когато си на гости се съобазяваш с правилата на домакина.Или въобще не отиваш там.Не е задължително
Я кажете честно, на Герена в гостуващия сектор виждали ли сте някой да чопли семки?
DarkPsy написа:Я кажете честно, на Герена в гостуващия сектор виждали ли сте някой да чопли семки?
И да пие бира ?
sky1 написа:dani28m написа:хората който го нападнаха бяха по големи селяни да плюеш по някой е възможна най селската проява.ако не си изгледал клипчето го виж и тогава коментирай.karabadabul написа:mirodes написа:.А в Германия нагъват вурстове и пият бира.Ето затова голяма част от запалянковците не ходят на мач-вместо да се забавляват има опасност да ги пребият.
Викаш и после немците плюят вурстовете по земята налиНа старите съборетини верно има доста хора със семки, ама по новите стадиони които искаме и каквато е трибуната в Коматево семки няма. В София си люпете, в Пловдив селските номера не вървят. У вас сигурно пак по земята плюеш. Колкото и да го въртите пак си пролича селянията. И вместо да се разграничите от такива индивиди свикнали да серат навсякъде ви одобрявате това.
Ако искаш да дойда да се изкендзам във вас? После вероятно ще ме богословиш и помолиш пак да дойда.
първо това е стадион обществено място по закон само за цигарите и алкохола може да има наказание не и за семки.а на клипчето се вижда пакетче от семки без бира и цигари.а нали знаеш кой мъж плюва по друг човек, безсилния