ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

forever Botev

Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 19:02

Доказателство за това?[/quote]
Ако познаваш например Бат Стойчо или някой работник може да ги попиташ.[/quote]

За разлика от половината пишещи тук, аз не поднавам никой, който да има вътрешна информация. Не зная и ти кой си- нали се сещаш, че зад всеки ник може да стои всеки. Ти ипишеш тук нещо и казваш "това са 100 % факти". Как да разберем, че са такива? На честна дума ли? Искаш ли да ти кажа един 100 % факт? Пускаш тема за раздадените 100 лв. след като почти същата информация е и излязла вече в нюз 4000 ( сайт със съмнитлно реноме) и казваш "факт", а това след себе си поражда 15 страници безмислени спорове. Как човек да ти повярва тогава и да си мисли, че го правиш в името на "каузата"?[/quote]
Мисля,че първи аз съобщих "новината",но това може да се провери по часа в който е излязла.Да няма да си играем на честна дума и аз оставам със собсвената си съвест,която е чиста защото не прочела този факт от споменатия от теб сайт.

forever Botev

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 19:11

Доказателство за това?[/quote]
Ако познаваш например Бат Стойчо или някой работник може да ги попиташ.[/quote]

Не че нещо, обаче... Претендираш за "факти", и като доказателство - думите на еди-кой-си?![/quote]
Стойчо Димитров за теб,ако е еди-кой си...

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 21 окт 2009 19:11

от supershampion2004 на 21 Окт 2009 12:46
Вярно ли е това:

Пълна гавра! Раздадоха по 100 лева в Ботев!

сряда, 21 окт 2009 г.

Ненко Балкански - News4000.bg

Чудни неща стават в отбора на Ботев. Днес се случи уникалното - играчите получиха пари. За чудо и приказ! Страхотни европейски банкноти. Спокойно - дъжд от пари не заваля над игрището край Бирената фабрика. Всеки от футболистите получи по 100 лева. Сумата ще стигне на всеки един от играчите да си плаща в продължение на 20 дни билетчетата за Градски транспорт.

Футболистите на Ботев бяха разбудени с радостната новина, че пари има и всички трябва да дойдат в клубните канцеларии в 11 часа сутринта. Футболистите хукнаха към стадиона с неизмити очи, защото думата пари бе забравена от тях след мъдрото управление на най-честния и почтен футболен президент в България - Димитър Христолов.

За изненада на всички - бяха раздадени по 100 лева на калпак. Футболистите са бесни, не е ясно дали отборът най-сетне няма да се вдигне на революция, да бойкотира тренировките и мачовете.

от forever Botev на 21 Окт 2009 12:48

Поредния фарс разигра италианското присъствие в Ботев пд!!"Благодетелите"щедро раздали по 100лв. на цели пет човека от българите в тима.Това е просто обида не само към въпросните "Щастливци",а дори и за всички българи футболисти и служители.Чест прави на Караманов,че отхвърлил щедрата финансова инжекция.

:?: :?: :?:
Може и да не си го чел в този сайт, но е ясно, че няма как да го докажеш. Въпреки всичко, аз не поставям съвестта ти на съмнения- просто работя с факти!

forever Botev

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 19:16

Благодаря все пак за доверието!Служа си само със сигурна информация от хора от клуба.

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 21 окт 2009 19:26

Да вярно има съмнение и то големи за сделката ,НО не мислите ли че news4000 пишат да кажем 40% лъжи от това което са написали и текста е направо нямам думи тва в най-големия пловдивски сайт PLOVDIV24.BG никога не биха го написали по такъв начин кат news 4000 за тва не се доверявайте много на тея щото аз си мисля че явно искат те да ни разидинят нещо (лично мое мнение).

видолов

Мнениеот видолов » 21 окт 2009 19:28

Форевар отивай по дяволите.Незабавно :evil: Оня 6оп с некадърния коментар да отива в обора.Колко пъти се каза 4е е въпрос на време?
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 21 окт 2009 19:34

Canaries front написа:
Sleepwalker написа:И аз мисля,че не са съвсем чисти нещата.Те от толкова време са тука,всеки ден аха-аха да купят Ботев,но в крайна сметка все се поставят някакви срокове,които в последствие не се спазват.Ако бяха сериозни тия италианци,до сега да са му ръснали една камара пари на Христолов и да са си стиснали ръцете.

ти като копуваш нещо така ли правиш,ръсиш една торба с пари и си заминаваш без да го погледнеш?

Аз като кУпувам нещо голямо,преди това си правя проучването сред приятели и в интернет що за стока е въпросната вещ,след това търся най-добрата оферта на пазара и тогава ръся парите.Тия жабари за да дойдат до България за Ботев,100% би трябвало да са си направили проучването,за да знаят с какво се захващат.Но една сделка да се точки толкова време,през което да се пускат толкова кьорфишеци...Бе де да знам.Времето ще покаже.
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 21 окт 2009 20:31

Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 окт 2009 20:38

Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".

Ей ся ще дойде форевъра и ще го нападне, че не носи витамини и минерална вода, следователно нищо не струва :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 21 окт 2009 20:43

veseo написа:
Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".

Ей ся ще дойде форевъра и ще го нападне, че не носи витамини и минерална вода, следователно нищо не струва :roll:

+1
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”