Бултра трейлър преди мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бултра трейлър преди мача
От моя гледна точка е дете. А майка му нещо няма ли да кажеШ? Що го пропускаш удобно?!
-
Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък
Ама прозвуча сякаш трябва да бъдат адмирирани за простотията си. Ултракултурата е хубава, когато има някакви граници. Ако не си имал това предвид се извинявам.
-
- Контакти:
IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък
Че те циганите в цяла България тормозят българите

Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
B-1912 написа:от VOYO.bg, които дават мачове с една седмица напред ако си платиш, пуснаха вече кадри от шествието на Локомотив утре пред Джумая Джамия
Този в средата на колоната, в дясно с ямурлука не е ли Зулума?
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
СТАМАТ написа:B-1912 написа:от VOYO.bg, които дават мачове с една седмица напред ако си платиш, пуснаха вече кадри от шествието на Локомотив утре пред Джумая Джамия
Този в средата на колоната, в дясно с ямурлука не е ли Зулума?
Май бъркам. Прилича повече на Узуна?
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
-
- Контакти:
praistoria написа:IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък
Че те циганите в цяла България тормозят българите.
Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри.
В тая област, с изключение на Асеновград, другаде фенове и двата отбора нямате. Плюс минус някое от селата като Маноле примерно. Така че няма как да сте 100 000 и 200 000 феновете на двата отбора, колкото и да ви се иска. Аз познавам поне 5 човека от Пловдив, които не са за нито един български отбор, а за чуждестранен. Има такива и в този форум дето пишат и не са за Локото и Ботев, нито други. Има и левскари и цесекари, малко, но има. Има и такива, които им е през оная работа за футбола. Изхвърляте се много.
Иначе феновете на Ботев, че са повече, повече са. Ама и като селски изцепки бият тези на Локомотив в пъти.
Каза човекът с име......мляко с ориз.....WTF!?!?!
- ihalamadrid
- Контакти:
ШИБАААААААААААААЙ БУФЕРААААААА В ГЪЗААААААААААААААААААААА!!!!
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

-
- Контакти:
Победа за Отборът на Пловдив. П.С.Клипът си е екстра, Напред Канари:)
Колкото до феновете на двата отбора:наистина на Ботев са много повече, може би двойно, локото нямат толкова фенове извън пловдив, а и напоследък ги зарязаха доста техни привърженици, затова останаха само лумпени и т.н., лично мое мнение, от около 25 години съм по стадионите:) И престанете с това кой кой бил, кой кво трампил, много ясно че и двете страни го правят, въпросът е да няма крайности, това е, да стане истински футболен празник.
Колкото до феновете на двата отбора:наистина на Ботев са много повече, може би двойно, локото нямат толкова фенове извън пловдив, а и напоследък ги зарязаха доста техни привърженици, затова останаха само лумпени и т.н., лично мое мнение, от около 25 години съм по стадионите:) И престанете с това кой кой бил, кой кво трампил, много ясно че и двете страни го правят, въпросът е да няма крайности, това е, да стане истински футболен празник.