Гагарин Обича Локо написа:Пич, вашите хореота ги плащат. Наще` си ги плащаме ние.
Имаш предвид-в случаите в които успеете все пак да НЕ изпиете парите предварително,да?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гагарин Обича Локо написа:Пич, вашите хореота ги плащат. Наще` си ги плащаме ние.
El Chapo написа:Гагарин Обича Локо написа:Пич, вашите хореота ги плащат. Наще` си ги плащаме ние.
Имаш предвид-в случаите в които успеете все пак да НЕ изпиете парите предварително,да?
Гагарин Обича Локо написа:Просто продължаваме святото си дело, повече от 10 години, както преди, така и сега - пълна доминация С други думи, да ви мачкаме, защото ... ваща` съдба е
nik_bg1 написа:*бах мамаму, като чета мненията на мангалите… уупс гешка на НЕбългарите разбирам, че имат дежурни смени във форума.
Един пише от 06:00ч. до 09:00ч., друг поема смяната за следвашите 3-4ч., после друг за следващите 3-4 часа и т.н..
В 17:00 ч. стават с трима повече (които имат и по два-три ника), за да си отговарят на умнотиите които ръсят и да има масовост…
Абеее, НЕбългарска работа… Смях, смях, смях…
Raoul_Duke написа:Гагарин Обича Локо написа:Просто продължаваме святото си дело, повече от 10 години, както преди, така и сега - пълна доминация С други думи, да ви мачкаме, защото ... ваща` съдба е
Черно-бели просяци и гостенки на Пловдив, вашето "мачкане" е като измислената ви, крадена история - съчинени в интернет митове и легенди от Владо Изрезката и други знайни и незнайни мЪкедонисти с лилав отенък по устната кухина.
Докато вие "мачкате", ние откриваме Колекция лято-есен 2013.
Raoul_Duke написа:nik_bg1 написа:*бах мамаму, като чета мненията на мангалите… уупс гешка на НЕбългарите разбирам, че имат дежурни смени във форума.
Един пише от 06:00ч. до 09:00ч., друг поема смяната за следвашите 3-4ч., после друг за следващите 3-4 часа и т.н..
В 17:00 ч. стават с трима повече (които имат и по два-три ника), за да си отговарят на умнотиите които ръсят и да има масовост…
Абеее, НЕбългарска работа… Смях, смях, смях…
- И последно по ред, но не и по значение е фактът, че ПРОСЯТ за държавни пари, пари на редовия данъкоплатец, за да им построят кочината.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Гагарин Обича Локо написа:И да пазиш бултра$ инвентара, ей !
B-1912 написа:На 14.09 за пореден път се изправят един срещу друг отборите на Ботев и Локомотив.
Това не е просто поредното домакинство…
Това е битката за хилядолетния град, битка за чест, битка, в която резултата стои на последно място. Борба на градските момчета срещу сганта!
И нека в съботния ден изригнем като юмрук и да смажем пришълците в нашия град.
101% жълто-черна доминация преди, по време и след мача! Годините на аристокрация и толерантност към съперника ни отдавна минаха, дойде времето да им покажем, че приказката за тях отдавна свърши и да ги поставим на мястото, отредено им от съдбата – вечно втори в Пловдив.
По време на шествието и на стадиона СЛУШАЙ човека с мегафона. ВНИМАВАЙ за спазването на насоките относно хореографията и пиротехниката. ДРЪЖ СЕ ОТГОВОРНО към инвентара на Бултрас, както и към поверените ти знамена, чието връщане след края на мача е твое задължение. ПОДКРЕПЯЙ всеотдайно независимо от резултата. Преди, по време и след мача ПАЗИ и БРАНИ с всички средства честта на клуба и града си.
Малодушието няма да се толерира.
ВСИЧКИ ЗА БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗА ПЛОВДИВ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта