"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cooldoctor
Контакти:

Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Мнениеот cooldoctor » 08 сеп 2013 12:58

Като цесекар съм за Ботев Пловдив. 3:1 или 4:1, няма значение. На трибуните и на терена ще има само един отбор! :)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 08 сеп 2013 13:15

frente atleti написа:
Raoul_Duke написа:
frente atleti написа:Ботев Пд-Локомотив Пд- 3:1 пак чувам за премий от страна на Коко ;) ама като се сещам във времето така правеше митко селяка и все падаше :mrgreen:

Поредният пример за същността на ФК "Комплекс" - Краля дава луди премии за "за нас мачът е един", а в същото това време, нИпУдвластните малцинства се молят като последните просяци на Общината, за да им отпусне държавни пари за онова нещо зад ВСИ.

Не разбирам черно-белите вас ви обвиняват за финансиране от държавата което е смешно и недоказано а в същото време общината ще им довърши трибуната с държавни пари на данъкоплатеца много лицемерно ясно на къде върви отбора им ;) !

А още по-смешното е, че след като/ако това се случи, пак ще продължават с глупостите, че ние сме били "държавен отбор". Много бързо забравиха и как преди години, пак с държавни пари, им направиха една от козирките на другите трибуни. Или как вече над 10 години взимат наеми от подлеза на гарата - привилегия, с каквато не се ползва нито един друг отбор в Пловдив или въобще в България... При това без да са вложили там и един лев за поддръжка на това съоръжение. Даже напротив, ремонтите, които се правиха преди време пак бяха с пари на Общината. ББ им докара Марешки, когато бяха на прага на закриването... И реват тия наглеци и срам нямат. Били нИпУдвластни... Истината е, че противно на всички митове и легенди, които разпространяват, точно те са били винаги галеници на всяка власт. Дори и по времето на комунизма, както добре се вижда тук - http://www.youtube.com/watch?v=hTcsYk77TC4 :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 08 сеп 2013 13:28

Raoul_Duke написа:
frente atleti написа:
Raoul_Duke написа:
frente atleti написа:Ботев Пд-Локомотив Пд- 3:1 пак чувам за премий от страна на Коко ;) ама като се сещам във времето така правеше митко селяка и все падаше :mrgreen:

Поредният пример за същността на ФК "Комплекс" - Краля дава луди премии за "за нас мачът е един", а в същото това време, нИпУдвластните малцинства се молят като последните просяци на Общината, за да им отпусне държавни пари за онова нещо зад ВСИ.

Не разбирам черно-белите вас ви обвиняват за финансиране от държавата което е смешно и недоказано а в същото време общината ще им довърши трибуната с държавни пари на данъкоплатеца много лицемерно ясно на къде върви отбора им ;) !

А още по-смешното е, че след като/ако това се случи, пак ще продължават с глупостите, че ние сме били "държавен отбор". Много бързо забравиха и как преди години, пак с държавни пари, им направиха една от козирките на другите трибуни. Или как вече над 10 години взимат наеми от подлеза на гарата - привилегия, с каквато не се ползва нито един друг отбор в Пловдив или въобще в България... При това без да са вложили там и един лев за поддръжка на това съоръжение. Даже напротив, ремонтите, които се правиха преди време пак бяха с пари на Общината. ББ им докара Марешки, когато бяха на прага на закриването... И реват тия наглеци и срам нямат. Били нИпУдвластни... Истината е, че противно на всички митове и легенди, които разпространяват, точно те са били винаги галеници на всяка власт. Дори и по времето на комунизма, както добре се вижда тук - http://www.youtube.com/watch?v=hTcsYk77TC4 :idea:

Като писа за галеници на комунизма ми изниква в съзнанието един цитат от изказване на легендата на Локо Пд -Гочо Василев за дербито на Пловдив "гола срещу Ботев ми донесе апартамент -кой му го дава тоя апартамент някой запитвал ,ли се е въобще ;) ?
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 сеп 2013 13:37

batbozho написа:
sky1 написа:А защо не са дадени мачовете за купата? Или е хубаво да се нагласи така както най-отърва на малцинствата.

Е как да не са дадени,я се върни в началото и пак прочети.Обаче въпроса е за какво ти е статистиката за купата като мача е за първенството.Вие за да излезнете по-велики,приятелските мачове и тези за купа тримонциум ще включите.

Не се правете на интересни-в статистиката съм включил всички официални мачове и съм я разделил за първенство и за купата.Иначе ако сложа приятелските мачове и тези за купа "Тримонциум" нещата стават още по-зле за вас!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 сеп 2013 13:39

Гочо Василев твърди, че има само 2 загуби от Ботев. “Едната е по нареждане на Дража Вълчева, а другата е от Кочо Гяуров. Без нареждане от БКП никога нямаше да ни бият”, твърди великото крило.
“В съзнанието ми ярко се е запечатал един мач, в който по нареждане от Окръжния комитет на партията трябваше да им дадем точка, за да не изпаднат. Аз бях твърдо против и затова не ме пуснаха да играя. Даже военните, щото Ботев беше техен ведомствен отбор, ме взеха запас, за да не изляза на терена. Трябваше да помогнем на Ботев, защото бяха застрашени от изпадане. Тогава Партията чрез Дража Вълчева ни нареди да им пуснем една точка. Събраха ни двата отбора ден преди мача на режим в Пазарджик за сметка на БКП-то. Никой от нашия отбор не се възпротиви освен мен. Казах на треньора Стефан Паунов, че ще им шибна два гола до 80-ата минута за 2:0, а после да ме вади и да си завършват както искат. Хич не ми пукаше от заповеди, от нищо! Точно преди мача на стадион 9 септември обаче ми наредиха да почивам. Уговорката е била за равен мач, но Ботев би с 1:0. Чико вкара за тях в края. След гола вместо джентълменски да пуснат да изравним, те се наредиха целия отбор на голлинията и така ни биха. На Дерменджиев тогава му лепнаха прякора Лъжливото овчарче. От този мач тръгна враждата между Локо и Ботев, дотогава всичко беше мирно и тихо. Заради тази загуба и ние си усложнихме оставането в групата.
Много са мачовете срещу тях, които няма да забравя. Виден Апостолов и Гельо Делев ги носех на гръб. Вратарите им ме сънуваха като кошмар. Няма вратар на Ботев, на който да не съм вкарвал. Не съм вкарвал само на тези, които не са играли. Спомням си веднъж, когато ги излъгахме с 1:0. Гола вкарах аз. Центрира ми я Зума и аз я мушнах с главата. Вратарят им Михаил Карушков обаче вместо топката ми хвана главата.
Аз се измъкнах и му викам: Не ми дръж главата, ами се наведи и си вземи топката от мрежата. Той ме погна, но аз избягах към центъра, където нашите ме тръшнаха на земята да ме целуват. При 7:3 можехме да им вкараме и 10 гола. Тогава обаче май се намеси Дража Вълчева и прати шофьора си при нашия треньор Иван Манолов да му каже да ни нареди да спрем да вкарваме. И Бай Орел излиза на пистата при 7:1 и ни вика: Стига, стига. И размахва ръце. Това с размахването на ръце после феновете ни го играеха за удоволствие. Като вкарахме седмия гол, аз отидох до Виден и му викам: Абе, бързо да отидете до вашия стадион да вземете таблото, че това не може да побере головете.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 сеп 2013 13:43

Гочо Василев е симпатяга,който може да ти разтяга локуми до утре.Той така си извърта нещата,както му е угодно на него.Тези митове и легенди нямат място във форума на Ботев,разтягайте си ги по вашите сайтове!Ако не беше Дража Вълчева сигурно щяхте да имате поне още 3 титли и 2 купи :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 08 сеп 2013 13:47

kubik написа:...

Същият е отговарял с "Митове и легенди" на въпроса дали във въпросния мач е имало външна намеса. Лекувайте си раздвоението на личността и си оеднаквявайте версиите преди да лъжете. Да не стане като с историята, дето Бонев уж имал жълт картон в тоя мач, защото бил недоволен от "външната намеса" и демонстративно ритнал навън вместо да вкара, а като извадиш статистиката за тоя мач и... а, изненада... Бонев всъщност нямал картон и цялата историйка била една добре скалъпена циганска лъжа.
Цял живот сте на държавни помощи драга и сега поне вече го видяха всички. Просяци.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 сеп 2013 13:54

Гочо Василев беше велик футболист, но си остана едно дребно, жалко и злобно човече. Също като другата легенда.....

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 08 сеп 2013 14:16

kubik написа:Гочо Василев твърди, че има само 2 загуби от Ботев. “Едната е по нареждане на Дража Вълчева, а другата е от Кочо Гяуров. Без нареждане от БКП никога нямаше да ни бият”, твърди великото крило.
“В съзнанието ми ярко се е запечатал един мач, в който по нареждане от Окръжния комитет на партията трябваше да им дадем точка, за да не изпаднат. Аз бях твърдо против и затова не ме пуснаха да играя. Даже военните, щото Ботев беше техен ведомствен отбор, ме взеха запас, за да не изляза на терена. Трябваше да помогнем на Ботев, защото бяха застрашени от изпадане. Тогава Партията чрез Дража Вълчева ни нареди да им пуснем една точка. Събраха ни двата отбора ден преди мача на режим в Пазарджик за сметка на БКП-то. Никой от нашия отбор не се възпротиви освен мен. Казах на треньора Стефан Паунов, че ще им шибна два гола до 80-ата минута за 2:0, а после да ме вади и да си завършват както искат. Хич не ми пукаше от заповеди, от нищо! Точно преди мача на стадион 9 септември обаче ми наредиха да почивам. Уговорката е била за равен мач, но Ботев би с 1:0. Чико вкара за тях в края. След гола вместо джентълменски да пуснат да изравним, те се наредиха целия отбор на голлинията и така ни биха. На Дерменджиев тогава му лепнаха прякора Лъжливото овчарче. От този мач тръгна враждата между Локо и Ботев, дотогава всичко беше мирно и тихо. Заради тази загуба и ние си усложнихме оставането в групата.
Много са мачовете срещу тях, които няма да забравя. Виден Апостолов и Гельо Делев ги носех на гръб. Вратарите им ме сънуваха като кошмар. Няма вратар на Ботев, на който да не съм вкарвал. Не съм вкарвал само на тези, които не са играли. Спомням си веднъж, когато ги излъгахме с 1:0. Гола вкарах аз. Центрира ми я Зума и аз я мушнах с главата. Вратарят им Михаил Карушков обаче вместо топката ми хвана главата.
Аз се измъкнах и му викам: Не ми дръж главата, ами се наведи и си вземи топката от мрежата. Той ме погна, но аз избягах към центъра, където нашите ме тръшнаха на земята да ме целуват. При 7:3 можехме да им вкараме и 10 гола. Тогава обаче май се намеси Дража Вълчева и прати шофьора си при нашия треньор Иван Манолов да му каже да ни нареди да спрем да вкарваме. И Бай Орел излиза на пистата при 7:1 и ни вика: Стига, стига. И размахва ръце. Това с размахването на ръце после феновете ни го играеха за удоволствие. Като вкарахме седмия гол, аз отидох до Виден и му викам: Абе, бързо да отидете до вашия стадион да вземете таблото, че това не може да побере головете.

Дадох цитат за апартамента който угодно за теб си пропуснал :mrgreen: и си изписал цяла кофа пропаганда в черно-бяло ! Да ти кажа познавам отбора ти много по-отдавна от теб през 1985г- сам бил на Лаута на мача ви от б-група с Чирпан и тогава тартора на агитката ви беше Сандокан мир на праха му разбрах ,че е починал отдавна ! Та да обобщя сега се правите и на нацисти ама има хора който ви помнят историята !Стига пропаганда няма нужда от лъжи !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Мнениеот br77_lpfc » 08 сеп 2013 14:17

DarkPsy написа:Гочо Василев беше велик футболист, но си остана едно дребно, жалко и злобно човече. Също като другата легенда.....

То пък, вашите легенди, кучетата ги яли! Един няма, който да не е хулен, псуван и гонен като парцал - да ви имам и признателността!
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Върни се в “Ботев”