Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2013 13:37

Parmalat написа:Италианският колос Рома също се намесва в битката за Тодор Неделев, съобщава сайтът asromaradio.it.

Приближеното до „джалоросите“ издание уточнява, че след като „вълците“ са близо да се разберат с Тотнъм за своята звезда Ерик Ламела, англичаните могат и да се откажат от мераците си към българския национал. Както е известно, „шпорите“ изпратиха оферта от 35 милиона евро за аржентинеца, която по всичко личи, че ще бъде приета от римляните.

Медията не изключва възможността при евентуална раздяла с Ламела, Рома да се пробва за Адем Ляич от Фиорентина, но обръща по-подробно внимание върху варианта с Неделев. Според сайта собственикът на Ботев Цветан Василев държи да получи 6 милиона евро за юношата на „канарчетата“. Уточнява се, че Киево също е опитал късмета си, но предложението на „летящите магаренца“ не задоволило пловдивчани.

http://www.asromaradio.it/calciomercato ... delev.html

Конкуренцията вдига цената.От Ботев да слагат 8 милиона евро на Неделев и който ги изкара да го взима. ;)

Не е нужно Ботев да му слагат цена, така или иначе в момента върви търг с наддаване, ако може да се вярва на медиите. А до къде ще стигне това наддаване, ще си проличи. Но до 8 милиона не виждам как ще стигне...
Лошото е, че дори и да го вземат от Тотнъм или Рома, той няма да помирише първия състав, да не говорим за титулярно място, а ще отиде някъде под наем. Най-добре ще е в Ботев, но ако е в Англия ще е в някой отбор от Чемпиъншип.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 авг 2013 13:44

vaskonti написа:
Parmalat написа:Италианският колос Рома също се намесва в битката за Тодор Неделев, съобщава сайтът asromaradio.it.

Приближеното до „джалоросите“ издание уточнява, че след като „вълците“ са близо да се разберат с Тотнъм за своята звезда Ерик Ламела, англичаните могат и да се откажат от мераците си към българския национал. Както е известно, „шпорите“ изпратиха оферта от 35 милиона евро за аржентинеца, която по всичко личи, че ще бъде приета от римляните.

Медията не изключва възможността при евентуална раздяла с Ламела, Рома да се пробва за Адем Ляич от Фиорентина, но обръща по-подробно внимание върху варианта с Неделев. Според сайта собственикът на Ботев Цветан Василев държи да получи 6 милиона евро за юношата на „канарчетата“. Уточнява се, че Киево също е опитал късмета си, но предложението на „летящите магаренца“ не задоволило пловдивчани.

http://www.asromaradio.it/calciomercato ... delev.html

Конкуренцията вдига цената.От Ботев да слагат 8 милиона евро на Неделев и който ги изкара да го взима. ;)

Не е нужно Ботев да му слагат цена, така или иначе в момента върви търг с наддаване, ако може да се вярва на медиите. А до къде ще стигне това наддаване, ще си проличи. Но до 8 милиона не виждам как ще стигне...
Лошото е, че дори и да го вземат от Тотнъм или Рома, той няма да помирише първия състав, да не говорим за титулярно място, а ще отиде някъде под наем. Най-добре ще е в Ботев, но ако е в Англия ще е в някой отбор от Чемпиъншип.

Цената може в последствие да се окаже доста повече над 8м , при положение че се говори и за 30 % при следващ трансфер ;) Предполагам че съвсем скоро ще разберем , но мен лично ме смайва медийния интерес към Тошко от почти цяла Европа :shock:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2013 14:22

Е, ако броите и 30% от последващ трансфер, тогава може и да стигне до над 8 милиона. Но в момента Неделев ще бъде продаден при първата официална оферта от порядъка на 4, 4.5 милиона евро. Абсолютно нереално е да се мисли за суми от сорта на 6-7-8 милиона евро. Може и да се стигне до подобна сума, но едва ли ще я има опцията за 30% от бъдещ трансфер.
А медийният интерес към него се дължи на интереса на Тотнъм. Все пак това е достатъчно сериозен клуб, който е на път да осъществи най-големия трансфер в историята на футбола, а в този контекст те заявяват интерес към някакво българче. Нормално е всички медии, както и доста отбори в Европа да се поинтересуват за какво става въпрос.
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 авг 2013 14:24

До колкото си спомням,имаше голям интерес и към "нашия" Делев,преди няколко години(щяха Рома да го взимат,Спортинг),това беше след головете му срещу Динамо Москва и Порто(в групите на Ле),накрая го продадохме в Турция!Мисълта ми е да не вярвате на всяка медийна "покупка" и се надявам да има истинска оферта за Неделев,но не вярвам някой отбор да го купи за повече от 3-4 милиона евро(като Миланов),то Ботевь може да иска за него и 10 млн.евро,но дали някой ще ги даде!!??И дали по този начин сделката няма да се "разсъхне" заради цената искана от Ботевъ!??(все пак обещаващи млади футболисти има по цял свят)

ПП Не ме разбирайте погрешно,Неделев за мен е един от най-големите български млади таланти и по-късно ще има голям принос за националният отбор.Но за да развие таланта си трябва да отиде по-скоро в чужбина!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 авг 2013 14:35

Абе големи разбирачи сте и двамата :lol: Кой колко ще даде , ще видим ;) Това вие двамата какво мислите едва ли притеснява някой от всички проявили интерес към Тошко :) До сега бяха отхвърлени оферти в евро от 2.5м от Киево 2,6м от Вердер , 3м от Залцсбург .... Интереса е на лице , остава да видим меринджеите до къде ще я докарат :lol: Переспективни играчи има в цял свят , ама и в цял свят се броят пари за тях , колко ще видим ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2013 16:33

Трябва ли да съм разбирач за да си кажа мнението?
Да не би наистина компетентни да са само тези, които смятат, че Неделев може да бъде продаден за над 8 милиона, даже за 18? Някой определено хвърчи из облаците, ама май не съм аз...
А и ти напълно убеден ли си, че изобщо е имало официално отправени оферти, които са били отхвърлени?
[/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 авг 2013 20:46

Сашо Александров беше доста лаконичен преди мача със Славия, което ме навежда на мисълта, че разговорите са във финален стадий. Може Тошко да не излезе срещу ЦСКА следващата седмица. Най-логичната посока е Тотнъм.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 авг 2013 20:56

vaskonti написа:Трябва ли да съм разбирач за да си кажа мнението?
Да не би наистина компетентни да са само тези, които смятат, че Неделев може да бъде продаден за над 8 милиона, даже за 18? Някой определено хвърчи из облаците, ама май не съм аз...
А и ти напълно убеден ли си, че изобщо е имало официално отправени оферти, които са били отхвърлени?

Ако беше фен на Ботев щеше да знаеш, че има.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 авг 2013 21:03

Тошко си взе довиждане с публиката! Трансфер ще има...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 25 авг 2013 21:09

За мен лично по-важното е, че днес с играта си най-младият ни капитан в историята показа, че по никакъв начин не му се е завъртяла главата от тоновете писаници по медии и форуми. Показа се като истински мъжкар и жълточерен джентълмен. Дано продължава все така.

Върни се в “Ботев”