А група:Черноморец-Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: А група:Черноморец-Ботев Пловдив

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 20 авг 2013 22:12

ntodorov написа:
DarkPsy написа:Според мен , макар и със статут на легенда при вас, май трябва да смените треньора докато не е станало късно.

Херо е ценен за нас с друго. Срещаме се с него, виждаме го в града. Бургас не е много голям град. И сега да реша/им ще го намерим.
Аз съм разговарял с него ей така "инцидентно" в Бриколаж - Бургас. Това беше времето непосредствено преди да обяви, че е болен от коварството. Предупредих и колегите от нашия форум, че човека не е добре. Личеше си още тогава...А нямате си представа, как му блеснаха очите, когато му заговорих за футбол. Това му беше повторното завръщане в тима след фиаското ни с Балъков, Велков и Гочето Василев...Херо вече си беше селектирал състава с Жагурта Хамрун- Жужу, Анисе Абел Адрианантенайна, Жереми Фо Поре, Венци Христов, Родриго Асис...Чудесен отбор все едно беше обиграван с години, при това направен без пари на фона на онова, което завеща Балъков купено за космически суми...Тогава казах на Херо: "Чудесен отбор сте направили г-н Димитров"
Херо буташе една количка натоварена с фибран, спря се, усмихна се мъчно ( беше восъчен, с болен вид, едва ходеше )и отговори:
"Много, много сме далеч от истината" и беше отворен за още приказки. Аз се почувствах нелепо при вида му и побързах да го освободя от натрапчивостта си. Стана ми гадно. Още тогава усетих, че човека не е добре, но пак казвам - няма да забравя очите му, как светнаха... Херо обича тази игра, много я обича, много обича и града ни и хората в него. Връзката е много силна и, като че ли прекъсването с нея ще бъде равносилна на срязването на пъпна връв у новороденото. Черноморец може и да не успява заради него ( :roll: ), но пък и съществува благодарение на него. Сложно стана. :|

Да, Херо гори за футбола, "гори" и с отбора си и затова се и разболя. Дано не го завтаря, макар че с тия нерви и напрежение... Той е вашия човек, пазете си го и му се радвайте! Страхотен като човек и страхотен треньор :!:
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”