Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев
До колкото си спомням имаше условие за определен брой мачове за националния отбор. Ако не са го махнали това правило подобен трансфер се явява неизпълним. Иначе ако се осъществи е добре за Неделев, защото има шанс за развитие и е зле за Ботев. Друг е въпрос ще играе ли за Тотнъм или ще бъде преотстъпен и ако да на кого. Има нещо друго как ще се отрази трансфера на самия Неделев, защото може да му спадне формата и да зацикли или да израсте. Ако лично предпочитам постепенна градация пред бърз скок и рязко падение.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- Logical person
- Контакти:
Логичен заместник на Гарет Бейл. Същата позиция и стил на игра. Самият Бейл на 20 години беше ляв бек-дърводелец и резерва. После го развиха до това ниво. Неделев е вече завършен външен халф. Води топката близо до крака си като Бейл, прави слизания към центъра откъдето шутира или подава.
Тошко може да играе в Англия-има опция за талантливи млади футболисти да вземат работна виза.Има достатъчно мачове за младежки национал и няма да е проблем.
Друг въпрос е дали сега е момента да излиза навън -и то в такъв отбор.Няма никакви съмнения в качествата му,само идиот би твърдял ,че не става.Ние нямаме такъв играч от времето на Стоичков и това е самата истина.Но подборът къде да отиде трябва да е внимателен,защото от това му зависи цялата кариера.Желая му успех и да не се влияе от тъпотиите по негов адрес.
Между другото-факт е ,че има разговори с Тотнъм,но не знам откъде излиза такова категорично мнение за трансферни суми и прочие.Това ,което се знае е ,че става въпрос за предварително купуване на правата му от 2014 година!
Друг въпрос е дали сега е момента да излиза навън -и то в такъв отбор.Няма никакви съмнения в качествата му,само идиот би твърдял ,че не става.Ние нямаме такъв играч от времето на Стоичков и това е самата истина.Но подборът къде да отиде трябва да е внимателен,защото от това му зависи цялата кариера.Желая му успех и да не се влияе от тъпотиите по негов адрес.
Между другото-факт е ,че има разговори с Тотнъм,но не знам откъде излиза такова категорично мнение за трансферни суми и прочие.Това ,което се знае е ,че става въпрос за предварително купуване на правата му от 2014 година!
hristov25 написа:До колкото си спомням имаше условие за определен брой мачове за националния отбор. Ако не са го махнали това правило подобен трансфер се явява неизпълним. Иначе ако се осъществи е добре за Неделев, защото има шанс за развитие и е зле за Ботев. Друг е въпрос ще играе ли за Тотнъм или ще бъде преотстъпен и ако да на кого. Има нещо друго как ще се отрази трансфера на самия Неделев, защото може да му спадне формата и да зацикли или да израсте. Ако лично предпочитам постепенна градация пред бърз скок и рязко падение.
Мачове за младежкия национален не важат ли?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
hristov25 написа:До колкото си спомням имаше условие за определен брой мачове за националния отбор. Ако не са го махнали това правило подобен трансфер се явява неизпълним. Иначе ако се осъществи е добре за Неделев, защото има шанс за развитие и е зле за Ботев. Друг е въпрос ще играе ли за Тотнъм или ще бъде преотстъпен и ако да на кого. Има нещо друго как ще се отрази трансфера на самия Неделев, защото може да му спадне формата и да зацикли или да израсте. Ако лично предпочитам постепенна градация пред бърз скок и рязко падение.
Трябва да е играл в минимум 75% от мачовете на националния отбор в последните 2 години, за да получи работна виза.
- Dexter Lord
- Контакти:
zlatan написа:Der Führer написа:Янис Зику написа:Няма достатъчно мачове и няма да получи виза. Подобен трансфер ще е възможен най-малко след 6 месеца. Не знам как всички спортни сайтове не знаят едно просто правило.
Иначе се надявам да греша и да поеме към Англия, но с постъпката си срещу Черноморец ми падна в очите. Голям футболист не би направил нещо подобно.
Не се нуждае от мачове за виза - България е член на ЕС
я ми кажи умнико Англия член ли е на Е.С. а сега ми кажи.
Това правило винаги го е имало.
Великобритания е член от 1973г.
А Англия е част от Обидиненото кралство
http://europa.eu/about-eu/countries/mem ... dex_bg.htm
zlatan написа:Der Führer написа:Янис Зику написа:Няма достатъчно мачове и няма да получи виза. Подобен трансфер ще е възможен най-малко след 6 месеца. Не знам как всички спортни сайтове не знаят едно просто правило.
Иначе се надявам да греша и да поеме към Англия, но с постъпката си срещу Черноморец ми падна в очите. Голям футболист не би направил нещо подобно.
Не се нуждае от мачове за виза - България е член на ЕС
я ми кажи умнико Англия член ли е на Е.С. а сега ми кажи.
Това правило винаги го е имало.
Да,член е на ЕС

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Янис Зику написа:hristov25 написа:До колкото си спомням имаше условие за определен брой мачове за националния отбор. Ако не са го махнали това правило подобен трансфер се явява неизпълним. Иначе ако се осъществи е добре за Неделев, защото има шанс за развитие и е зле за Ботев. Друг е въпрос ще играе ли за Тотнъм или ще бъде преотстъпен и ако да на кого. Има нещо друго как ще се отрази трансфера на самия Неделев, защото може да му спадне формата и да зацикли или да израсте. Ако лично предпочитам постепенна градация пред бърз скок и рязко падение.
Трябва да е играл в минимум 75% от мачовете на националния отбор в последните 2 години, за да получи работна виза.
Не е задължително условие!Има комисия,която решава такива случаи на млади футболисти!
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
doktora25 написа:hristov25 написа:До колкото си спомням имаше условие за определен брой мачове за националния отбор. Ако не са го махнали това правило подобен трансфер се явява неизпълним. Иначе ако се осъществи е добре за Неделев, защото има шанс за развитие и е зле за Ботев. Друг е въпрос ще играе ли за Тотнъм или ще бъде преотстъпен и ако да на кого. Има нещо друго как ще се отрази трансфера на самия Неделев, защото може да му спадне формата и да зацикли или да израсте. Ако лично предпочитам постепенна градация пред бърз скок и рязко падение.
Мачове за младежкия национален не важат ли?
Не знам. Имаше същия проблем при Николай Димитров при пробния му в Арсенал.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик: