Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цял свят пее: ВИВА КАНАРИ
Поздрави от Одензе! Чакам мача с нетърпение!
ами да се преброим тогава ...
Будапеща пее: САМО БОТЕВ!
Будапеща пее: САМО БОТЕВ!
-
- Контакти:
Даже от Дания сме велики сме големи сме ВИВА КАНАРИ.
ПОЗДРАВИ ОТ ЛОНДОН САМО БОТЕВ ОЛЕ ПОБЕДА АЗ СЪМ С ВАС
-
- Контакти:
успех на Ботев днес... крайно време е да вземете три точки от някой, какъв по-подходящ случай 

Темата е за канари извън България. Моля, нека не се раводнява. Интересно е къде по света има наши момчета и момичета.
- Victor Apostolov
УСПЕХ И ОТ СОФИЯ! Дано да напълните стадиона и да стане футболен празник!
Hacko1912 написа:ША ЛА ЛА ЛА
Настана големият ден. Сигурен съм, че е пълно с ботевисти по света, които биха дали мило и драго, за да са на стадион Ботев точно днес. Но уви. Много от нас са пръснаити по света, немили, клети недраги. Но както казват старите хора първата любов (особено изстраданата) ръжда не хваща. Та аз, наедно със стотици и хиляди по света, ще сме с всички вас на стадиона, па макар и само духом. Ще гледаме, слушаме и следим мача със затаени сърца и с една новоизлюпена радост и надежда, че Ботев пак оцеля и пак ще е голям. Както е голяма нашата любов.
А от любов се ражда любов - нали Отче
Що ставаш смешен бе,стотици хиляди

valio_av написа:Hacko1912 написа:ША ЛА ЛА ЛА
Настана големият ден. Сигурен съм, че е пълно с ботевисти по света, които биха дали мило и драго, за да са на стадион Ботев точно днес. Но уви. Много от нас са пръснаити по света, немили, клети недраги. Но както казват старите хора първата любов (особено изстраданата) ръжда не хваща. Та аз, наедно със стотици и хиляди по света, ще сме с всички вас на стадиона, па макар и само духом. Ще гледаме, слушаме и следим мача със затаени сърца и с една новоизлюпена радост и надежда, че Ботев пак оцеля и пак ще е голям. Както е голяма нашата любов.
А от любов се ражда любов - нали Отче
Що ставаш смешен бе,стотици хиляди![]()
та вие нямате 1000 човека заедно с Локото
.Създаваш впечатление че говориш за Юнайтед,точно след един час ще станете смешници,така ще ви напълним кошничката,че ще станете за смях и на гаргите.Поне 3,4 на 0.Айде със здраве и след загубата си налейте по една ракийка и слушайте орк.Канари
![]()
![]()
.
А ти беше дотук!
Не обичам да се появявам много по форуми, но при такава тема няма как да пропусна
Поздрави от Варшава и успех за Ботев днес. Ring BG са писали, че ще предават мача в интернет с възможност да се гледа по цял свят и силно се надявам да е така. Ако ли пък не, ще се слуша онлайн по Дарик.

Поздрави от Варшава и успех за Ботев днес. Ring BG са писали, че ще предават мача в интернет с възможност да се гледа по цял свят и силно се надявам да е така. Ако ли пък не, ще се слуша онлайн по Дарик.