Всъщност... :
И над синия герен,
и в червена градина,
ЖЪЛТО знаме ще се вей!
"Само БОТЕВ!" ще се пей!
Айде, айде, КАНАРИ,
покажете на света
как се правят чудеса
във голямата игра!!!
Предполагам се сещате за мелодията.
За Ботев , Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За Ботев , Левски и ЦСКА
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
За тази песен с тази мелодия съм на 100% сигурен,че е на локото.Пее се от много години преди вие да започнете да я пеете,но това е друг въпрос.Иначе по темата-винаги съм си мислел,че Левски-Локо и Цска-Ботев си вървят ръка за ръка...
- Fallen_Angel
- Контакти:
marjb написа:За тази песен с тази мелодия съм на 100% сигурен,че е на локото.Пее се от много години преди вие да започнете да я пеете,но това е друг въпрос.Иначе по темата-винаги съм си мислел,че Левски-Локо и Цска-Ботев си вървят ръка за ръка...
Ами не, и фактите говорят така дори - и в най-слабите си години сме биели ЦСКА, да не говорим за периода от нам-колко-си години без победа на ЦСКА в Пловдив. Мисля, че бяха 9, но може и да бъркам.
За тази песен с тази мелодия съм на 100% сигурен,че е на локото.Пее се от много години преди вие да започнете да я пеете,но това е друг въпрос.Иначе по темата-винаги съм си мислел,че Левски-Локо и Цска-Ботев си вървят ръка за ръка...
Песента съм я слушал и в черно-бял, и в син, и в червен вариант. ....
.. и във вариант:
Над Червения площад
и над Марково тепе
ЖЪЛТО знаме ще се вей.
Само Ботев ще се пей!
Доста е стара и не е пята много отдавна, но нищо не пречи да се пее пак.
Сега поне Марково тепе не е голяма дупка. 
иначе по темата - докле няколко софиянеца и един пловдивски регегат с черни гащи, за да не личи знаете какво, наричат себе си "Отбора на народа" синьото не ще да ми е любим цвят във футбола.

.. и във вариант:
Над Червения площад
и над Марково тепе
ЖЪЛТО знаме ще се вей.
Само Ботев ще се пей!
Доста е стара и не е пята много отдавна, но нищо не пречи да се пее пак.

иначе по темата - докле няколко софиянеца и един пловдивски регегат с черни гащи, за да не личи знаете какво, наричат себе си "Отбора на народа" синьото не ще да ми е любим цвят във футбола.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.