За Ботев , Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orlando
Контакти:

Re: За Ботев , Левски и ЦСКА

Мнениеот orlando » 16 окт 2009 17:09

ТОВА В МОМЕНТА НЕ Е бОТЕВ пЛОВДИВ.тОВА ЗА МЕН Е ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В БГ футбола.Добре е 4е оня престъпник се омете ама за мен нищо добро не 4ака Ботев .От отбор които е давал толкова много футболисти и на Левски и на ЦСКА,отбор с една от наи добрите 6коли в България сега колко Българи играят там 2,3 и какви са тези безработници дето у6 вземат по една 6апка пари.Това ли е Ботев.Сега според мен се перат пари в Ботев и това не е добре за отбора защото о4аквам в един момент Жабар4етата да се изнижат.Дано несъм прав но....................Ботев бе6е ебати якия отбор още като Тракия, а сега са ни6о.Дано скоро в Пловдив пак се играе силен футбол.Без Пловдивските отбори силно първенство няма.Само 4ерно Море

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 16 окт 2009 17:31

от vhpvhp на 16 Окт 2009 15:05
Темета е много интересна. За младите фенове е трудна за мнение , но не и за мен. Далечни са времената ,когато Тракия е козирувала на Добри Джуров и не е скачала на ЦСКА . Това е било на няколко пъти през 50-те и 60-те години. От 1977-1978 г насам военната хватка се разлаби и канарите скачаха както на ЦСКА така и на Левски. Но победите на Левски бяха по-сладки ,признаваме. А битката с агитката на Левски - по-ожесточена. С ЦСКА-рските агитки рядко си спомням за сблъсаци и побоища, даже чорбари /пловдивски/ са идвали на мачовете ни с Левски , и после заедно ултарасите ни гонеха левскарите до Централна гара... ;) ... След 80-те години БОТЕВ счупи "каръка" с червените и имаше 11 поредни сезона без победа на ЦСКА в Пловдив ! Хубаво го вижте това :arrow: 11 поредни сезона !!! Само победи в жълто , и един-два равни мача. Успоредно с това постепенно западна добрата традиция от 70-те и началото на 80-те да бием Левски още ... от Ихтиман. :) За да се стигне до Селското иго ,при което от 1996 г . да нямаме победа над сините... Така че става въпрос по-скоро за нещо като приливи и отливи в традицията. По принцип победите над ЦСКА винаги си ни носили едно чувство на гордост , но и на спокойствие , че можем да бием ГРАНДАГ. Но истинският голям кеф , истинското густо , че сме затворили добър сезон ,ни носеха победите над ... Левски. Не случайно през 1993 г, когато бихме Левски с 3-0 за Купата и ги отстранихме на полуфинала , публиката нахлу на терена и понесе играчите в жълто на ръце ! Това не може да се случи на мач срещу чорбата ,дори да ги бием с 8-0... :mrgreen:

Напълно съм съгласен с теб.Аз в Кършака бях един от малкото левскари в околните блокове на нашия и повечето ми приятели са от Ботев.Аз помня мачовете през 80-те като най оспорвани и затова феновете на Ботев очакваха мачовете между нашите отбори с по-голям хъс.Приятелите ми казваха,че тези мачове са на друго ниво от тези с цска.С чорбарите били скучни и в повечето случаи лесно предвидими.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 16 окт 2009 17:52

такааааа.

1. за ЦСКА нямам нищо против феновете, даже ми допадат а и имам доста приятели цска-ри. Но не обичам хората,управляващи вашия клуб. Както и този на Левски... Защото те са една от причините да няма футбол у нас. Обаче при Левски мразя и ПОВЕЧЕТО фенове ( винаги има изключение, сред тях също има много свестни хора, както има и тъпаци сред ЦСКА-рите, но пък при Левски е по-голям процента на неприятниците ), мразя им и управниците, както и ненавиждам доста от футболистите им (начело с черния слип).

2. да ти кажа тези резултати (победите ни срещу вас) са продиктувани от доста субективни фактори. последната победа 1:0 за нас вие се насрахте да пропускате, а при 3:1 Гъргоров изпусна 2 дузпи?! Та мисълта ми е,че вие излизате по-малко мобилизирани срещу нас, както и феновите ви са по-приятелски настроени за нас. Това ви изиграва шега.

3. Левски толкова ни мразят,че гледат по всякакъв начин да ни унижат. Защото след ЦСКА мразят най-много нас. Никога не са били снизходителни в играта си и отношението си към нас... А са с класи над отбора ни. Затова субективните фактори поради които вие губите срещу нас, при тях са редуцирани. Да не забравяме как и изпаднахме след домакинска загуба от Левски, т.е в мач на живот и смърт... А и тогава ако не са били нахъсене не знам.

4. Мога да ти гарантирам,че сме излизали еднакво надъхани и срещу 2та отбора, да не кажа,че срещу Левски повече... Просто вие не играете толкова озлобено като Левски срещу нас.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 16 окт 2009 18:09

Ki Cho написа:Не знам за каква любов между Ботев и ЦСКА става въпрос и кой е този наговорил ти подобен куп щуротии. Как да обичаш през червено време /до 10.11.1989/ отбор, който щом си хареса някой от твоите футболисти, си го прибираше със заповед на Генщаба на армията. И ГЕорги Славков, Гошо Георгиев, и кой ли още не. Да не говорим за случая, когато, Ботев играе в "Б" група, за да не е там ЦСКА. Имам много приятели "чорбари", но чувствата ми към тях са персонални и нямат нищо общо със централното войнско спортно формирование.

Колкото до "Отбора на народа" !?!? ... :twisted: Кой народ бре хора?

БОТЕВ!!!

Говори тогава за Гунди,Патрата и т.н.,които също бяха принудени да играят против волята си! Ти ще кажеш в кой отбор!!! ;)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 окт 2009 18:24

kalo написа:
Ki Cho написа:Не знам за каква любов между Ботев и ЦСКА става въпрос и кой е този наговорил ти подобен куп щуротии. Как да обичаш през червено време /до 10.11.1989/ отбор, който щом си хареса някой от твоите футболисти, си го прибираше със заповед на Генщаба на армията. И ГЕорги Славков, Гошо Георгиев, и кой ли още не. Да не говорим за случая, когато, Ботев играе в "Б" група, за да не е там ЦСКА. Имам много приятели "чорбари", но чувствата ми към тях са персонални и нямат нищо общо със централното войнско спортно формирование.

Колкото до "Отбора на народа" !?!? ... :twisted: Кой народ бре хора?

БОТЕВ!!!

Говори тогава за Гунди,Патрата и т.н.,които също бяха принудени да играят против волята си! Ти ще кажеш в кой отбор!!! ;)

Ами ако не беше Ботев щяха да играят в Цска по време на казармата си!Как ти се струва това нещо?!
Изображение
Изображение

jiveqzabotev
Контакти:

Мнениеот jiveqzabotev » 16 окт 2009 18:32

zalozite написа:Темата я пускам за следното. Питах няколко фена на Ботев, обаче те ми казаха точно това, което и аз си мислех, че е а именно:
ЦСКА и Ботев в миналото са се имали много. Когато единия клуб му е трябвало нещо то той е помагал на другия, независимо с точки, с играчи и тн. В разговорите си с много фенове на Ботев съм разбрал, че по са склонни да приемат ЦСКА, отколкото Левски и много мразят говедата. Надявам се правилно да съм разбрал. Впредвид предстоящия мач Ботев - ЦСКА , гледам много мнения за това, как феновете искат да размажат "чорбата", че щяла да ги бият и тн и тн. Ок няма лошо, всеки се вдига срещу ЦСКА и Левски. Искам да ми отговорите на следния въпрос:
Защо през последните години Ботев играе толкова настървено срещу ЦСКА и е зимал доста ценни точки, които са помагали на съперника му Левски да спечели шампионската титла. Свидетел бяха на няколко мача, в които Ботев вложи всичко каквото може само и само да отмъкне нещо от ЦСКА. До тук няма нищо странно. Проблема е, че когато дойде Левски , Ботев от тая цялата смелост и храброст , която демонстрира срещу ЦСКА няма и помен. Ботев последните години срещу Левски не игрАЕ НА 100%. Сигурен съм, че тази седмица ще се случи същото. Ами ок бе хора, като играете така срещу ЦСКА, ам и излезте и играйте срещу Левски по същия начин. Какви са тия 6:0 загуби. Толкова ли са страшни. Повода на темата бе и тема в форума на Левски, която гласеше "Ще помогне ли Ботев на Левски". Ами волно или неволно Ботев помага на Левски през последните 4-5 години, защо да не помогне и сега. Тва , че феновете мразите говедата, май при играчите и отбора не се отнася.
Дано да греша в преценката си. Аз симпатизирам на Ботев и много ме е яд, как играят супер срещу армията, а срещу Левски се едно ходят по терена. Дано това се промени за в бъдеще. Призив към играчите на Ботев:
Бъдете пичове играйте на 100 % и срещу двата гранда, а не помагайте на единия за сметка на другия!

Според мен твоята единствена роля тук е да си рекламираш сайта който ти е на подпис. Темата ти е толкова глупава колкото другите ти постове във форума. Забелязъл съм ,че ти и още 2-ма 3-ма процедирате по такъв начин!

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 16 окт 2009 19:01

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот vhpvhp на 16 Окт 2009 15:05
Темета е много интересна. За младите фенове е трудна за мнение , но не и за мен. Далечни са времената ,когато Тракия е козирувала на Добри Джуров и не е скачала на ЦСКА . Това е било на няколко пъти през 50-те и 60-те години. От 1977-1978 г насам военната хватка се разлаби и канарите скачаха както на ЦСКА така и на Левски. Но победите на Левски бяха по-сладки ,признаваме. А битката с агитката на Левски - по-ожесточена. С ЦСКА-рските агитки рядко си спомням за сблъсаци и побоища, даже чорбари /пловдивски/ са идвали на мачовете ни с Левски , и после заедно ултарасите ни гонеха левскарите до Централна гара... ;) ... След 80-те години БОТЕВ счупи "каръка" с червените и имаше 11 поредни сезона без победа на ЦСКА в Пловдив ! Хубаво го вижте това :arrow: 11 поредни сезона !!! Само победи в жълто , и един-два равни мача. Успоредно с това постепенно западна добрата традиция от 70-те и началото на 80-те да бием Левски още ... от Ихтиман. :) За да се стигне до Селското иго ,при което от 1996 г . да нямаме победа над сините... Така че става въпрос по-скоро за нещо като приливи и отливи в традицията. По принцип победите над ЦСКА винаги си ни носили едно чувство на гордост , но и на спокойствие , че можем да бием ГРАНДАГ. Но истинският голям кеф , истинското густо , че сме затворили добър сезон ,ни носеха победите над ... Левски. Не случайно през 1993 г, когато бихме Левски с 3-0 за Купата и ги отстранихме на полуфинала , публиката нахлу на терена и понесе играчите в жълто на ръце ! Това не може да се случи на мач срещу чорбата ,дори да ги бием с 8-0... :mrgreen:

По точно никой не може да го обясни на по младите фенове.
Браво .Точно така си беше.Само ще добавя че си пиехме бирата с чорбарите преди мача.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 окт 2009 19:09

Браво .Точно така си беше.Само ще добавя че си пиехме бирата с чорбарите преди мача.

Аз не съм пил бира с никви чорбари.Пиехме си бирата с локомотивците преди мачовете.Те идваха и на нашите мачове.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 16 окт 2009 19:46

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Аз не съм пил бира с никви чорбари.Пиехме си бирата с локомотивците преди мачовете.Те идваха и на нашите мачове.

Това също е вярно ,както и по-горното. Аз си признавам ,че много пъти съм ходил сам и с приятели на мачове на буферите. Тогава имаше глад за футбол ! Те бяха симпатично отборче ,дори и в "Б" група. Събираха толкова публика ,колкото сега не са и сънували. Изобщо не ги брояхме за конкуренция /каква конкуренция !? :? та те бяха в "Б" !/ и ги подкрепяхме. Даже някъде в началото на 80-те с един приятел /той пък пловдивски ЦСКА-р :) / ходихме с буферския влак до София да им гледаме квалификацията за влизане в "А" група. Играха с "Осъм" Ловеч и биха с 2-1 след продължения :mrgreen: Имаха не-лоша публика. Омраза от ботевистите към тях нямаше ИЗОБЩО !

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 16 окт 2009 19:49

PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз не съм пил бира с никви чорбари.Пиехме си бирата с локомотивците преди мачовете.Те идваха и на нашите мачове.

Така си беше, и вие на нашите. ;) И аз не съм чувал, но може да е имало някои които да са пили бира с чорбарчета.Но, нашия набор не вярвам. 8-)

пс. дойде ли негрото с екипите ?
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Върни се в “Ботев”