Bourgas написа:Без име написа:VelBujd написа:Аз като фен на Левски, също ще подкрепя Лудогорец на стадиона.
А подписка на хората от квартала за равно разпределяне на феновете, ще направиш ли?

Дебилските ти мнения край нямат. Какво лошо има в това, да подкрепиш български отбор за класиране в групите на ШЛ? Ти да не би случайно да не си българин? А и да си от друга националност, нищо не ти пречи, ако си български гражданин. То бива малоумие, ама това вече граничи с IQ-то на австралопитека. Успех на Лудогорец.
Всъщност си безкрайно ограничен, но ще ти отговоря без да те обиждам, псевдопатриоте.

Мутренския отбор на Лудогорец, готов на всякакви приоми за спечелване на титлата, ми е омразен и няма как да го подкрепям. Пожелавам само лоши неща на всички подписа онази декларация и направили така че всички да скочат на Левски. Комплекс за малоценност аз нямам. Ако ти имаш от отборчето ти - си подкрепяй Лудогорец с чутовните Минев, Златински, Дяков и Стоянов! Български отбор! Това е КЛУБЕН футбол, приятелю. Не ми намесвай патриотичните си представи в клубния футбол. Аз българския национален отбор по футбол го подкрепям неистово! ТОЙ е лицето на България, а не Лудогорец!
Кашчей написа:Не ти ли направи впечатление, че апелът е към канарите, а не към левскари и цесекари.. пернишки фене на ЛЕВСКИ София?
Апелът само към пловдивчани ли е? Съжалявам, мислех, че искат подкрепа на целия български народ, но щом е само към "канарите" - ок.
Явно имат някаква закачка феновете на двата отбора. Дано не е така и с ръководителите им.