ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)

Мнениеот venom » 08 авг 2013 23:21

W84me написа:
Жоро Бекъма написа:
Bathory написа:РЕВЕ МИ СЕ

Не само на теб ! На всеки ИСТИНСКИ българин му се реве! Един съдия ни отне победата! Жалко!

Кога видя нормално повторение?

Видя се, Домовчийски пипа топката, може да се ориентираш и по това в кой момент страничния си вдига флага.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 08 авг 2013 23:21

Като за начало добре. Успех следващия път!

Иначе имате абсолютни престъпници в отбора. Анисе, Ромарио да им замразят заплатите до края на сезона, не знам за вас ама ми скъсаха нервите с тая припряна игра и тия пропуски.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 авг 2013 23:21

Пфф.. мача беше за гол просто, видно беше, че този гол може да го вкара както Ботев, така и швабите. Щутгарт днес бяха силни, но само 1 гол трябваше по дяволите... По едно време се размечтах за чутовна глупост на немски защитник или нещо такова хахаха

Ботев игра прилично, макар и.. колкото немците позволиха. Мисля, че няма от какво да се срамуват жълтите, падна им се силен противник, бяха смятани за аутсайдер.. но с играта си показаха друго. И цифрите също: 1 гол, чисто математически толкова не им стигна.

Е.. как да е, нямам намерение да ви пожелая късмет в шампионата :> но ако догодина сте в ЕКТ - там от мен имате всякакви пожелания за успех. Поздравления за представянето в ЕКТ.

Ботевисти, другия път като завършите 4ти не бързайте да разправяте колко е добре това, защото не сте готови за ЕКТ. Както много народ разправяше сега.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 авг 2013 23:22

Значи... Побеждавали сме Германци и друг път, но пък за моите 35 осъзнати години гледане на футбол за първи път виждам германец да си гризе ноктите от
напрежение, да му виси мандибулата от гадно очакване, а очите да са му отворени в ужас...Това се случваше на трибуните в малкото немско градче.
Браво на Ботев. Достойно представяне и незаслужено отпадане, но нищо... Такива мачове се помнят дълго.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 08 авг 2013 23:22

PFK_Levski написа:Жалко .... за мен отбора с по-добрите ситуации отпадна ! :(

Aко този прекрасен отбор имше треньор,щеше и да побеждава :(

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 08 авг 2013 23:23

Много акъли,много нещо от привърженици на отбори които не играха нищо в Европа и дори отказаха участие...Аз бих казал жалко,много жалко за Ботев!Бяха по- добрите,но за съжаление късмета е на страната на силните...Доколкото Щутгарт в този си вариант могат да се смятат за силните...Отново чудесно представяне на Ботев и незаслужено отпадане...Очаквайте продължение догодина! :)
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 авг 2013 23:23

Жалко но по-добре така с 2 равни да се отпадне вместо като Берое където се видя ,че разликата не е 6-3 НО се случи. Нищо. Успех догодина ! Левски и ЦСКА са срам и позор за България и дано Лудогорец сега а догодина БотевЪ да се промъкнат в ШЛ ! Или поне един от тези клубове щото се вижда , че се бачка правилно !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 авг 2013 23:23

Браво на Ботев играха достойно,а отбора им много е израстнал.Другата година очаквам пробив от тях в евротурнирите.Лично да кажа това е един от най-добрите тактически мачове ,които съм гледал на наш отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Frodo
Контакти:

Мнениеот Frodo » 08 авг 2013 23:23

bnborisov написа:НЕ МЕ Е СРАМ ДА ВИ ГЛЕДАМ

+ 1912

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 08 авг 2013 23:25

venom написа:Видя се, Домовчийски пипа топката, може да се ориентираш и по това в кой момент страничния си вдига флага.

Нищо не пипа Валери, Бобан си беше в засада. Страничния я вдигна след като Грънчаров игра с топката.

Върни се в “Ботев”