Страхотен мач на Ботев!!!
Много добър отбор и показа за пореден път, че действително играе най-хубавия футбол у нас!!!
Много липсваше Цветков в този мач. Поне едно от 5-6 100% положения щеше да вкара, но това е!
Гордея се с отбора все пак отпада без загубен мач!!!
Браво канариииии!!!
ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)
Браво на Ботев! Можете да се гордеете с отбора си!
Каквото и да се каже - това е наистина достойно представяне на България в Европа! Ботев излиза като непобеден от ЛЕ! А швабите да си е.ат ма.ката...
Жоро Бекъма написа:Bathory написа:РЕВЕ МИ СЕ
Не само на теб ! На всеки ИСТИНСКИ българин му се реве! Един съдия ни отне победата! Жалко!
Кога видя нормално повторение?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- 1912plovdiv
- Контакти:
ВСИЧКИ НА ЛЕТИЩЕТО ДА ПОСРЕЩНЕМ ГЕРОИТЕ НА ПЛОВДИВ !!!
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
Така не съм се ядосвал на мач от доста време. Очевидно по-добрият отбор отпадна, но това е футбола.
- superspiro
- Контакти:
ЕЕЕЕЕ за малко....Прекалено много пропуски няма начин да изпуснеш толкова положения и да продължиш. Жалко,защото Ботев игра по-добре и в двата мача, но.....
без късмет не става. Догодина повече
[offtopic]А за всички еничари, които злорадтват : Видяхте ли негрите от Щутгарт-ей тея да ви се съберат и да ви таковат. Всъщнот на вас ще ви хареса и това искате.[/offtopic]
без късмет не става. Догодина повече
[offtopic]А за всички еничари, които злорадтват : Видяхте ли негрите от Щутгарт-ей тея да ви се съберат и да ви таковат. Всъщнот на вас ще ви хареса и това искате.[/offtopic]
Последна промяна от superspiro на 08 авг 2013 23:18, променено общо 1 път.
When you walk through a storm, hold your head up high...
- shotgun blues
- Контакти:
МЪРИ след БАТЕ ,пак се изложи.....какво чака АНИСЕ 70 минути и не пуска нападател ....рискувай- няма какво да губи 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Отлична. .. превъзходна игра и некадърен Анисе
Гордейте се с отбора си момчета!!!!!
Гордейте се с отбора си момчета!!!!!
NOMER14 написа:Швабите останаха без победа срещу български отбор вече шести мач...
Не е точно така... Победиха Черно море с 2:1 преди няколко години

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН