За пръв и последен път подкрепям с две ръце и се радвам на решение, взето от Титан, заради което в момента Ботев защитават по прекрасен начин честта на страната ни.
Както и да завърши мача, аз като българин се гордея с този отбор!
ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)
Жоро Бекъма написа:Frodo написа:Страхотно първо полувреме! Даже клишето равен като с равен не върви тук! Изтърваха 2 страхотни ситуации за гол.
Явно не си гледал цялото полувреме. Ботев изтърва поне 4 положения за гол! Дано все пак ГОСПОД ДА Е БЪЛГАРИН ТАЗИ ВЕЧЕР!
Честно този мач гледах и мога да каже, че 100 % положения бяха 2. Няма да споря и даже бих бил доволен второто да нямаме и половин положение, но да вкараме голове и да бием швабите.
Чул те Господ и аз се надявам Господ да е българин и да бием заслужаваме го!
Успех канарииииии!!!
-
Анисе ...
Сменяй го тояяяяяяяяя тъпунгерррррр бееее Мъри........ Анисееееее идиоттттт..... и пас не можеш да дадеш... да ти е.....
КАКЪВ Е ТОЯ ПАС БЕ АНИСЕ ЛИ СИ КЪВ СИ?????????

Едит: Тоя фал на Бока беше за ЧК.

Едит: Тоя фал на Бока беше за ЧК.

Тоя Анисе ще излезе по
голямо дърво и от Безяк
голямо дърво и от Безяк
тоя от тв7 е бахти еничара, нищо не разбира....бием ги тези и цяла дървеница ще изригне!
-
- Контакти:
Добре де тоя гледам Ботев вече 4-5 мача и тоя Анисе е 2 пъти по некадърен станал откакто е при тях. Айде канари!
angelloit написа:тоя от тв7 е бахти еничара, нищо не разбира....бием ги тези и цяла дървеница ще изригне!
Тия двамата направо от началото на мача ми лазят по нервите. Не знаят въобще как се коментира и от самото начало припадат при всяка атака на Щутгарт.
Хайде сега вече е момента да им шибнем гол с Валери в атака. Аййййй канарииииии!!!