Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Мнениеот Popokatepetal » 05 авг 2013 12:55

bnborisov написа:
Popokatepetal написа:
za nas e toj religiq написа:
turbogena написа:
za nas e toj religiq написа:
Стой и гледай :lol: Между другото , кажи кога за последно напълнихте Лазур , че ми изневерява паметта :roll:

Защо ни е да пълним Лазур? Кога сме били домакини там? :lol:

Именно ! Когато напълните стадион на 300 км от София тогава ми прави сравнения ;) Разбирам че грандоманията ви тресе , ама дай един линк на кой стадион извън София сте биле 15-17 000 да ви видим хилядите ултраси в синьо :lol:

Явно от скоро си интересуваш от футбол, иначе сигурно щеше да си спомниш, че преди около 10 години, точно на стадиона на Ботев Пловдив се изсипаха над 10 000 левскари на финала за купата с Нефтохимик.

около 5000 , на тоя мач най-много бяха ботевистите :)

При положение, че както казвате самите вие, стадиона ви е с капацитет 22 000, a ние бяхме запълнили целия сектор Б, плюс повече от половината Сектор А, то как така сме били 5000, а вие в първия кръг срещу нас при налични само Б, А и много малка част от Г, сте били 15 000?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 авг 2013 13:15

Popokatepetal написа:При положение, че както казвате самите вие, стадиона ви е с капацитет 22 000, a ние бяхме запълнили целия сектор Б, плюс повече от половината Сектор А, то как така сме били 5000, а вие в първия кръг срещу нас при налични само Б, А и много малка част от Г, сте били 15 000?

Така наречения от теб сектор Б (южната трибуна) е с капацитет 5 000 човека. Ако е имало левскари и на ТЗ, ок. Но и аз бях на въпросната трибуна, макар и в северния край и нямаше, около мен, сини фенове. Всички бяха пловдивчани, дошли да гледат финала и да подкрепят бургазлии.
П.С. На мача с Левски тази година имаше 12 000 човека. Стадиона в момента е с капацитет от 15 000 места, но в тази бройка влизат и гостуващите фенове. (а вие бокйотирахте)

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 05 авг 2013 13:48

Pupper_ написа:
Popokatepetal написа:При положение, че както казвате самите вие, стадиона ви е с капацитет 22 000, a ние бяхме запълнили целия сектор Б, плюс повече от половината Сектор А, то как така сме били 5000, а вие в първия кръг срещу нас при налични само Б, А и много малка част от Г, сте били 15 000?

Така наречения от теб сектор Б (южната трибуна) е с капацитет 5 000 човека. Ако е имало левскари и на ТЗ, ок. Но и аз бях на въпросната трибуна, макар и в северния край и нямаше, около мен, сини фенове. Всички бяха пловдивчани, дошли да гледат финала и да подкрепят бургазлии.
П.С. На мача с Левски тази година имаше 12 000 човека. Стадиона в момента е с капацитет от 15 000 места, но в тази бройка влизат и гостуващите фенове. (а вие бокйотирахте)

Имаше много левскари извън сектор Б (южната трибуна). В Youtube и Vbox-a има достатъчно видео, на което ясно се вижда до къде се простира морето от левскари, радващи се при головете. Твърдението, че сме били само 5000 на тоя мач е нагла и долна лъжа и аз не мога да разбера толкова ли е трудно да се признае нещо, направено или постигнато от друга публика.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 авг 2013 13:57

Popokatepetal написа:Имаше много левскари извън сектор Б (южната трибуна). В Youtube и Vbox-a има достатъчно видео, на което ясно се вижда до къде се простира морето от левскари, радващи се при головете. Твърдението, че сме били само 5000 на тоя мач е нагла и долна лъжа и аз не мога да разбера толкова ли е трудно да се признае нещо, направено или постигнато от друга публика.

Нали и аз това казвам. Имаше 5 000 твърдо, тези който се виждаха от моето място -> южната дъга на стадиона. Отделно, ако е имало сини фенове и на западната трибуна (сектор А), значи са били 6, 7, 8 хиляди. Тогава не се брояхме един друг, важното беше двубоя, а не бройката на феновете.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 05 авг 2013 20:18

Pupper_ написа:
Popokatepetal написа:Имаше много левскари извън сектор Б (южната трибуна). В Youtube и Vbox-a има достатъчно видео, на което ясно се вижда до къде се простира морето от левскари, радващи се при головете. Твърдението, че сме били само 5000 на тоя мач е нагла и долна лъжа и аз не мога да разбера толкова ли е трудно да се признае нещо, направено или постигнато от друга публика.

Нали и аз това казвам. Имаше 5 000 твърдо, тези който се виждаха от моето място -> южната дъга на стадиона. Отделно, ако е имало сини фенове и на западната трибуна (сектор А), значи са били 6, 7, 8 хиляди. Тогава не се брояхме един друг, важното беше двубоя, а не бройката на феновете.

http://www.youtube.com/watch?v=QjVlH9nAnS8

На 1:12 се вижда ясно колко много левскари има в Сектор А. Разбирам да са били 10 човека, та да не ги видиш или чуеш, ама то цял сектор хора подскачат и се радват.
Закачките на страна. Аз лично си пожелавам един ден Левски и Ботев да изиграят някой мач на неутрален терен. Примерно финал за купата. Не знам кои ще са повече на трибуните, но едно е ясно - ще е мач, за който местните ще говорят дълго... :)

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 08 авг 2013 11:42

Popokatepetal написа: Аз лично си пожелавам един ден Левски и Ботев да изиграят някой мач на неутрален терен. Примерно финал за купата. Не знам кои ще са повече на трибуните, но едно е ясно - ще е мач, за който местните ще говорят дълго... :)

Да бе, неутрален терен. Къде в БГ ще има неутрален терен да събере всички ни.

Това, ако сме достатъчно ушити мозъци може да стане като официално представяне на двата отбора на Филип II в Скопие. Само не знам как партньорите от НАТО ще реагират на подобно мирно завръщане в Западна България. :)

Върни се в “Ботев”