ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)
0:2 По един гол в края на всяко полувреме 

Успех на Ботев !
- venko 1984
- Контакти:
-
- Контакти:
Тралала написа:allez_les_blues написа:глей са пернат..Ботев (ПД) може би никога няма да отпадне от отбор като Иртиш, или Сараево, или Търнава-МОЖЕ БИ...Но Ботев ПД СЪС СИГУРНОСТ никога няма да играе 1/4 финал в ЕКТ, никога няма да играе в групите на ШЛ, и никога няма да вземе седем точки в групите на ЛЕ... схвана ли сега каква е разликата- ние може да се дъним грандиозно, но и постигаме грандиозни за българските стандарти резултати.Докато вие нито се дъните, нито правите нещо съществено- пълни безличници, типично за малко отборче
Глей ся кухорог. Ботев Пловдив е играл 1/4 финал в евротурнирите. Срещу Атлетико Мадрид. Ама кухорого като теб откъде да знаеЗа твое най-голямо съжаление не важиш. Пак сте след нас хахахаха
Достигнали сте 1/4 финал след изиграни "цели" 4 мача. Но нека хвърлим малко по-задълбочен поглед върху представянето ви в Европа, най-малкото да разберем феновете на кой отбор точно ни се подиграват като отпадаме безславно. След над 40 изиграни мача в евротурнирите, списъкът на отстранените от Ботев отбори е следният: Стяуа (Румъния), Шамроук (Роувърс), Унион (Люксембург), Хибърниънс, Динамо Тбилиси, ФК Астана и Жрински Мостар. Впечатляващо нали? Това горе долу е бройката отбори, които Левски отстрани само през сезон 2005-2006. При това класата на отборите, с които играхме ние е несравнима с тази на карикатурите описани по-горе (изключвам Стяуа).Нищо чудно, че посредствения отбор на Щутгарт ни бива представен като някакъв мегагранд, а равния с тях ще бъде изписан със златни букви в историята на Ботев.
Но интересното тепърва предстои. Оказва се, че отборът на Ботев отпада 10 пъти още в 1-ви кръг, от общо 15 участия на тима в Европа. Е кажете ми къде е логиката феновете на отбор, който за цялата си история има отстранен цифром и словом един читав отбор в Европа (макар да нямам никаква представа каква е била класата на Стяуа през 1962 г.), да се подиграват на Левски.
-
- Контакти:
Popokatepetal написа:Тралала написа:allez_les_blues написа:глей са пернат..Ботев (ПД) може би никога няма да отпадне от отбор като Иртиш, или Сараево, или Търнава-МОЖЕ БИ...Но Ботев ПД СЪС СИГУРНОСТ никога няма да играе 1/4 финал в ЕКТ, никога няма да играе в групите на ШЛ, и никога няма да вземе седем точки в групите на ЛЕ... схвана ли сега каква е разликата- ние може да се дъним грандиозно, но и постигаме грандиозни за българските стандарти резултати.Докато вие нито се дъните, нито правите нещо съществено- пълни безличници, типично за малко отборче
Глей ся кухорог. Ботев Пловдив е играл 1/4 финал в евротурнирите. Срещу Атлетико Мадрид. Ама кухорого като теб откъде да знаеЗа твое най-голямо съжаление не важиш. Пак сте след нас хахахаха
Достигнали сте 1/4 финал след изиграни "цели" 4 мача. Но нека хвърлим малко по-задълбочен поглед върху представянето ви в Европа, най-малкото да разберем феновете на кой отбор точно ни се подиграват като отпадаме безславно. След над 40 изиграни мача в евротурнирите, списъкът на отстранените от Ботев отбори е следният: Стяуа (Румъния), Шамроук (Роувърс), Унион (Люксембург), Хибърниънс, Динамо Тбилиси, ФК Астана и Жрински Мостар. Впечатляващо нали? Това горе долу е бройката отбори, които Левски отстрани само през сезон 2005-2006. При това класата на отборите, с които играхме ние е несравнима с тази на карикатурите описани по-горе (изключвам Стяуа).Нищо чудно, че посредствения отбор на Щутгарт ни бива представен като някакъв мегагранд, а равния с тях ще бъде изписан със златни букви в историята на Ботев.
Но интересното тепърва предстои. Оказва се, че отборът на Ботев отпада 10 пъти още в 1-ви кръг, от общо 15 участия на тима в Европа. Е кажете ми къде е логиката феновете на отбор, който за цялата си история има отстранен цифром и словом един читав отбор в Европа (макар да нямам никаква представа каква е била класата на Стяуа през 1962 г.), да се подиграват на Левски.
Подиграваме се на Левски, защото този отбор символизира всичко, което е противно в българския манталитет като цяло. Скоро ще се навършат 10 години, откакто направихте пробив в Европа, тогава какво правим, още ли ще се хвалите с тези "феноменални" успехи ?

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Popokatepetal написа:Но интересното тепърва предстои. Оказва се, че отборът на Ботев отпада 10 пъти още в 1-ви кръг, от общо 15 участия на тима в Европа. Е кажете ми къде е логиката феновете на отбор, който за цялата си история има отстранен цифром и словом един читав отбор в Европа (макар да нямам никаква представа каква е била класата на Стяуа през 1962 г.), да се подиграват на Левски.
Алоо, вулканичната пепел, Ботев отпада в първи кръг от отбори като:
Рапид Б (2:0; 0:3), Реал С (3:1; 0:2), Ковънтри (1:4; 2:0), Херта (0:0; 1:2), Барселона (1:4; 1:0), Цървена Звезда (0:3; 2:2), Динамо М (1:2; 0:0), Фенербахче (1:3; 2:2), Олимпиакос (2:3; 5:1)
Къде ще ми ги сравняваш с Тампере? Имате около 20 отпадания в първи кръг! Напоследък от колоси като Сараево, Жилина, Търнава и разбира се Иртишшшшшш!
Pupper_ написа:Popokatepetal написа:Но интересното тепърва предстои. Оказва се, че отборът на Ботев отпада 10 пъти още в 1-ви кръг, от общо 15 участия на тима в Европа. Е кажете ми къде е логиката феновете на отбор, който за цялата си история има отстранен цифром и словом един читав отбор в Европа (макар да нямам никаква представа каква е била класата на Стяуа през 1962 г.), да се подиграват на Левски.
Алоо, вулканичната пепел, Ботев отпада в първи кръг от отбори като:
Рапид Б (2:0; 0:3), Реал С (3:1; 0:2), Ковънтри (1:4; 2:0), Херта (0:0; 1:2), Барселона (1:4; 1:0), Цървена Звезда (0:3; 2:2), Динамо М (1:2; 0:0), Фенербахче (1:3; 2:2), Олимпиакос (2:3; 5:1)
Къде ще ми ги сравняваш с Тампере? Имате около 20 отпадания в първи кръг! Напоследък от колоси като Сараево, Жилина, Търнава и разбира се Иртишшшшшш!
Тука си много прав, кухорог да говори за евротурнири е просто смешно. Няколко години поред отпадат лятото - хората ако са на море, ги изпускат.

Искрено пожелавам на Щутгарт да победи. Много ми се иска справедливостта да тържествува и Ботев да отпадне. Ако се случи, ще ми е жалко за Мъри, Огнянов, Кривия и Валери, но пък ще ми е много кеф заради дълбоко комплексираната и крайно злобна публика на Ботев....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Raoul_Duke
dodo7271 написа:Искрено пожелавам на Щутгарт да победи. Много ми се иска справедливостта да тържествува и Ботев да отпадне. Ако се случи, ще ми е жалко за Мъри, Огнянов, Кривия и Валери, но пък ще ми е много кеф заради дълбоко комплексираната и крайно злобна публика на Ботев....
Ще победят бе, спи спокойно. Даже още отсега може да започнеш да празнуваш с пликче бЕло

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

-
- Контакти:
praistoria написа:Popokatepetal написа:Тралала написа:allez_les_blues написа:глей са пернат..Ботев (ПД) може би никога няма да отпадне от отбор като Иртиш, или Сараево, или Търнава-МОЖЕ БИ...Но Ботев ПД СЪС СИГУРНОСТ никога няма да играе 1/4 финал в ЕКТ, никога няма да играе в групите на ШЛ, и никога няма да вземе седем точки в групите на ЛЕ... схвана ли сега каква е разликата- ние може да се дъним грандиозно, но и постигаме грандиозни за българските стандарти резултати.Докато вие нито се дъните, нито правите нещо съществено- пълни безличници, типично за малко отборче
Подиграваме се на Левски, защото този отбор символизира всичко, което е противно в българския манталитет като цяло. Скоро ще се навършат 10 години, откакто направихте пробив в Европа, тогава какво правим, още ли ще се хвалите с тези "феноменални" успехи ?( и понеже си левскар, демек си тъп, ще ти отговоря предварително- никой не се хвали с нищо, дойде някакъв твой себеподобен да обяснява как трябва да се възхищаваме на отборчето ви и хората го наляха. Не става въпрос за мерене на полови органи с вас изобщо! Дано ви затрият заедно с вашите братчета ЦСКА) . Вместо да се занимавате да обяснявате тъпотии колко сте били велики, вземете да пследвате нашия пример с базите, че иначе само като нашите съграждани ще повтаряте едно и също за някаква си титла/пробив от преди 10 години. Айде със здраве, ако бях аз модератор щяхте да имате бан всичките!
След оня пробив в Европа преди 10 години, имаме още 2 участия в групита на ЛЕ, което отново са успехи, нямащи аналог в цялата ви 100 годишна история. А на ЦСКА предпочитам да сме братчета, вместо компаньонка на повикване, каквато роля, иначе уважаваният от мен отбор на Ботев е играл не веднъж.
А колкото до базите, само да те светна, че по времето когато на Герена се правеха първите в България изкуствени терени за юношите на клуба, твоят отбор слаломираше между А и Б група, а терена на официалния ви стадион изглеждаше като картофената нива в задния двор на тогавашния ви собственик.
А бан заслужават такива като теб, които неспособни да защитят аргументирано позицията си по даден въпрос, започват с обидите и квалификациите по адрес на хора, които не познават.