Хондурасецът Луиш Лопес подписа с Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kan1912
Контакти:

Re: Хондурасецът Луиш Лопес подписа с Ботев

Мнениеот kan1912 » 14 окт 2009 20:23

plovdivesamona6 написа:
batbore написа:Не е този пич който сте публикували на снимките. Нашият е черен, на 20 години, нападател не халф като този,и се казва Мануел Луис Лопес. Относно картотекирането, досега Пичони не е докарал нито един играч без Европеиски паспорт! Дори М'Бамба има португалски паспорт, камерунеца Густав има френски, а уругваеца дето е контузен е с италиански. Нищо чудно Луис да има някакъв Евро кетап и да са го докарали за това. Вчера прочетох на кои ще разчита и прави впечатление че Кабу и Мапока са аут. Ами точно те нямат ЕС тапии. Много трудно се продава играч без ЕС паспорт, особено Африканец...и все пак мисля че в тея двамата имаше хляб, нищо ще ги "продадем" на Локото за 20-30 врътки на картинг пистата, че да е по-интересен 2рия полу-сезон... :lol:

тоя съм го гледал и на тренировки.и мога да кажа,че от нападателите ни е най класния и също така 100% е този от снимките

И аз съм го гледал и на тренировки и в контрола и в двустранна игра, гаранция, че на снимките е нашия човек. Според мен той е най класното ни попълнение.

batbore
Контакти:

Re: Хондурасецът Луиш Лопес подписа с Ботев

Мнениеот batbore » 15 окт 2009 16:25

ОК тогава, щом сте го гледали на тренировка, благодаря за потвърждението...дано да успеят да го картотекират. На всичкото отгоре снощи Хондурас биха в Салвадор 0:1 (за пръв път някой бие там този цикъл) а САЩ изравни на Коста Рика в 94минута и 48 секунда не без помоща на Мексикански съдия и за 12 секунди стана 1. САЩ 2. Мексико 3. Хондурас директно на Световно, а Коста Рика бараж с Уругвай. Хаиде да се развива и да вкарва много момчето (дай Боже хет трик на финала за Купата) и да сме единствения Български отбор с представител в ЮАР :lol:

Върни се в “Ботев”