Серия "C" или "А" група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Канар
Контакти:

Re: Серия "C" или "А" група?

Мнениеот Канар » 14 окт 2009 20:48

santiliana написа:Не знам защо, но Ботев ми е страшно симпатичен отбор.А феновете му са ЖЕЛЕЗНИ. Шапка им свалям за упоритостта в борбата им с Христолов.Единственото нещо, което слага "лъжица катран в кацата с меда" е онзи период от историята на БГ футбола, когато клубът беше с име Тракия и статут на "армейски".Но тогава бяха такива времена и дано никога да не се връщат вече.Защото Ботев е създаден да символизира революционерския дух и борба.Затова и феновете му го обичат толкова силно, а другите отбори могат само да мечтаят за такива като тях.За мен ЛЕВСКИ е религия и ще бъда вечно син, но не мога да не изразя уважението си към този достоен пловдивски клуб и най- вече към неговите фенове.
УСПЕХ В СЪБОТА, КАНАРИ!!!!!!!!!!

Кефят ме такива мнения, макар че по същата логика и Левски бяха пришити към милицията. Нали някой трябваше да отчислява заплатките. А пък и чичо ви Митко го нямаше тогава 8-)

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 14 окт 2009 20:54

Не знам защо, но Ботев ми е страшно симпатичен отбор.А феновете му са ЖЕЛЕЗНИ. Шапка им свалям за упоритостта в борбата им с Христолов.Единственото нещо, което слага "лъжица катран в кацата с меда" е онзи период от историята на БГ футбола, когато клубът беше с име Тракия и статут на "армейски".Но тогава бяха такива времена и дано никога да не се връщат вече.Защото Ботев е създаден да символизира революционерския дух и борба.Затова и феновете му го обичат толкова силно, а другите отбори могат само да мечтаят за такива като тях.За мен ЛЕВСКИ е религия и ще бъда вечно син, но не мога да не изразя уважението си към този достоен пловдивски клуб и най- вече към неговите фенове.
УСПЕХ В СЪБОТА, КАНАРИ!!!!!!!!!!

Много точно казано. Уникални сте Канари!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 14 окт 2009 20:56

lewstherin написа:Серия Ц е най-долната, професионална лига в Италия. И явно не отстъпва на нашата обична А.

И това е Серия Ц, а представяш ли си Серия Б??? За серия А няма да говорим там видяхме, какво става с нашите отбори :)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

видолов

Мнениеот видолов » 14 окт 2009 21:09

jivko.furlinski написа:ами какво ще кажете за поредната казана простотия по адрес на БОТЕВ от жалкия чорбар Майкала,по РИНГ. Попитаха го за слабото представяне на Националите.Според тъпака едва ли не Ботев е виновен."Ами теа Ботев те па напрао са трагедия" Чорбар гнусен първо научи БЪЛГАРСКИ и после давай мнения. А за всички които обичат БОТЕВ- приятели не ви ли се струва много съмнителна тази работе.Кой откъдето се отприщи и все против БОТЕВ говори.Май пак ставаме неудобни. ЕЕЕЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ИЗРИГНЕМ!!!!! И ДА ПОКАЖЕМ ЗАЩО "ТОЙ НЕ УМИРА"

тоя гущер винаги ни плюе.ако вземем не6то от любимия му бол6еви6ки тим,6те ми е много интересен анализа му на "специалист"
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 окт 2009 22:14

Левски е исторически най-големия ни противник. Двубоите Левски-Ботев на времето бяха с ранг на дербито Левски-ЦСКА. Фактът ,че сред левскарите има фенове ,които имат респект към Ботев , дори и след 11 години селски упадък ,показва че сме Велика публика :!: Истинското признание е високата оценка от врага ти... Дано дойде време на възраждане на истинското дерби Ботев - Левски ,защото засега сме неконкурентни на сините... :oops:

Върни се в “Ботев”