praistoria написа: По темата за Цветан Василев няма да взимам отношение (мога само да кажа, че тепърва започва масовата омраза от медии и обикновени селяци срещу нас, от симпатичен на всички отбор изведнъж станахме едва ли не най-голямото зло във футбола в комбинация с национални предатели). Та морализатори винаги ще има, особено такива които на две магарета сено не могат да разделят. Не се впрягайте и мощно напред
.
Абсолютно вярно.3 години никой дума не обели за Цв. Василев. А той ни е собственик долу-горе от толкова време. Сега Ботев тръгна нагоре и се започна.....
Цветан Василев: Няма какво да ме откаже от Ботев.
Собственикът на Ботев Пловдив Цветен Василев заяви, че нищо не би го отказало от Ботев Пловдив и би останал в клуба пожизнено. Ето какво заявява той: "Няма какво да ме откаже от проекта Ботев Пловдив. На мен ми стига да видя тази великолепна публика на Ботев и разбира се чудесната игра на отбора. Аз съм горд с феновете на Ботев. Всеки би мечтал да има такъв отбор и такава публика. Наистина това е нещо различно като усещане. Не знам дали ще остана в клуба пожизнено. Там вече Господ предполага и разполага. Ако съм в добро физическо и финансово здраве, пак казвам – няма какво да ме откаже от Ботев Пловдив."