Цветан Василев: Ботев ще задава темпото и модата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Цветан Василев: Ботев ще задава темпото и модата.

Мнениеот DarkPsy » 31 юли 2013 07:33

praistoria написа: По темата за Цветан Василев няма да взимам отношение (мога само да кажа, че тепърва започва масовата омраза от медии и обикновени селяци срещу нас, от симпатичен на всички отбор изведнъж станахме едва ли не най-голямото зло във футбола в комбинация с национални предатели :lol: ). Та морализатори винаги ще има, особено такива които на две магарета сено не могат да разделят. Не се впрягайте и мощно напред :) .

Абсолютно вярно.3 години никой дума не обели за Цв. Василев. А той ни е собственик долу-горе от толкова време. Сега Ботев тръгна нагоре и се започна.....

Цветан Василев: Няма какво да ме откаже от Ботев.

Собственикът на Ботев Пловдив Цветен Василев заяви, че нищо не би го отказало от Ботев Пловдив и би останал в клуба пожизнено. Ето какво заявява той: "Няма какво да ме откаже от проекта Ботев Пловдив. На мен ми стига да видя тази великолепна публика на Ботев и разбира се чудесната игра на отбора. Аз съм горд с феновете на Ботев. Всеки би мечтал да има такъв отбор и такава публика. Наистина това е нещо различно като усещане. Не знам дали ще остана в клуба пожизнено. Там вече Господ предполага и разполага. Ако съм в добро физическо и финансово здраве, пак казвам – няма какво да ме откаже от Ботев Пловдив."

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 31 юли 2013 09:29

DarkPsy написа:Абсолютно вярно.3 години никой дума не обели за Цв. Василев. А той ни е собственик долу-горе от толкова време. Сега Ботев тръгна нагоре и се започна.....

АСЛЪ!

Начи,като станахме Нумеро Уно у нас някакси Цв.Василев стана Сатаната и основна причина за трагичното положение в държавата и ние разбираш ли да сме викали против него....абе галфони бате.....кво да ти кажа....остаи ги да мрат в мизерия и тор и тва е.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 31 юли 2013 09:37

По темата за Цветан Василев няма да взимам отношение (мога само да кажа, че тепърва започва масовата омраза от медии и обикновени селяци срещу нас, от симпатичен на всички отбор изведнъж станахме едва ли не най-голямото зло във футбола в комбинация с национални предатели :lol: ). Та морализатори винаги ще има, особено такива които на две магарета сено не могат да разделят. Не се впрягайте и мощно напред :) .[/quote]

+1912+1912+1912

s.s..
Контакти:

Мнениеот s.s.. » 31 юли 2013 13:27

daimio написа:По темата за Цветан Василев няма да взимам отношение (мога само да кажа, че тепърва започва масовата омраза от медии и обикновени селяци срещу нас, от симпатичен на всички отбор изведнъж станахме едва ли не най-голямото зло във футбола в комбинация с национални предатели :lol: ). Та морализатори винаги ще има, особено такива които на две магарета сено не могат да разделят. Не се впрягайте и мощно напред :) .

+1912+1912+1912[/quote]
абе пускайте всички по надолнището бе не им се вързвайте на провокацийте
Божо им зададе въпрос директно в ефир-''кои бяхте вие бе''

Върни се в “Ботев”